Boho laarsjes en meer: nu in de sale!

Wat een boho beauties!
Wat een boho beauties!

Je hebt ze vast al eens eerder zien langskomen: de boho laarsjes, sneakers, mocassins en interieuraccessoires van het o, zo leuke label The Kindreds. Hun winkel aan de Amsterdamse Utrechtsestraat is sowieso een feestje, maar voor wie niet in de buurt woont: ook online is er plenty to buy. En het leuke is: het is sale, en dat betekent dat je nu je favo boho beauties met fikse korting kunt inslaan! We nemen even een online kijkje.

Boho beauties

Of je nu een tof festival in 't voorzicht hebt, gaat flaneren in de stad of een dagje strand inplant: deze boho musthaves van The Kindreds mogen gewoon niet ontbreken. De laarsjes zijn sowieso te gek. Gemaakt van prachtig leer en... let op: kelims uit Marokko! Ja, echt! Supergaaf, want daardoor is elk exemplaar uniek. Heel erg tof met een maxirok, jeans of een shortje. Bruine benen erboven en flaneren maar! Maar deze handgeweven slip-ons (vegan) zijn ook te gek. Door het knappe vlechtwerk krijgen ze echt een extra dimensie. Zo bijzonder! Ze zijn er in drie verschillende bruintinten (van licht tot donker) en zijn echt een prachtige zomeraccessoire. Of ga je liever voor deze mocassins? Te gek zijn ze, hè! Net als de andere schoenen zijn ze met de hand gemaakt. Ze hebben heel leuke geborduurde details. Oh... en zo te zien zitten ze ook nog eens heerlijk. Echt van die slofjes die je ook thuis zo wilt aanschieten. Wat een beauties! Nu vergeten we het bijna te melden. Alles wat je hier vindt is dus in de sale. Paar voorbeeldjes? Boots van € 184,95 voor € 129,47, mocassins van € 79,95 voor € 39,98. Ga snel kijken naar deze boho schoenen van The Kindreds!

Alle laarzen zijn uniek
Alle laarzen zijn uniek

Ibiza-look

Nog even terug naar de boots. Er zijn verschillende modellen: met een wat hoger hakje, met een lage hak. Hoge schacht of enkellaarsjes. Maar altijd met die onmiskenbare bohémian look & feel waarmee je direct naar Ibiza wilt. Dansen tot je erbij neer valt, lekker op een scooter het eiland rondtoeren, flaneren over marktjes... Of in eigen land natuurlijk. Zulke laarzen zijn namelijk de perfecte finishing touch voor jouw festival-look. Al je vriendinnen jaloers! En heb je al besloten welke unieke print jij kiest?

Leuk: deze handgemaakte sneakers
Leuk: deze handgemaakte sneakers

Handgemaakte sneakers

Deze handgemaakte sneakers zijn fluweelzacht en staan bij bijna elke outfit. Een jeans, lange jurk of korte short. Wat zijn ze leuk! En waar je er normaal gesproken € 89,95 voor betaalt, kosten ze nu slechts €44,99. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om deze leuke sneakers aan te schaffen!

Zo zomers!
Zo zomers!

Zomerse outfit

Te gek gewoon, deze heerlijke en hippe schoentjes. Op de website vind je geweldige fashioncombi's. Moet je eens kijken hoe leuk de slip-ons en mocassins staan!

Ook voor je interieur moet je bij The Kindreds zijn
Ook voor je interieur moet je bij The Kindreds zijn

Boho interieur

Wil je zo'n bohosfeertje ook in je huis? Hahaha, we kunnen het ons helemaal voorstellen want wij gingen ook al eens overstag... In onze Utrechtse studio ligt zo'n geweldige kelim. Krijgen we altijd zoveel compimenten over! En het leuke is: ook een aantal kelims en kussens is nu in de sale. Dus dit is een ideaal moment om je interieur die heerlijke, zomerse bohémian Ibiza sfeer te geven. Echt heerlijk. Zin om gewoon eens 'live' te snuffelen, passen en proberen? Maak er dan toch maar een bezoekje aan Amsterdam van! Maar wees gewaarschuwd; de winkel is echt een snoepwinkel...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)