8x onze favoriete sandalen

Met die heerlijke jaren '60 look & feel
Met die heerlijke jaren '60 look & feel

Eén van de voordelen van warme, zomerse dagen is dat je lekker met je blote voeten in sandalen kunt schieten. Zo fijn vinden we dat! We hebben onze favorieten van dit moment voor je op een rijtje gezet. Dus pamper snel je voetjes, lak je nagels in een felle kleur en show off those summer feet!

 

Eigenlijk is dit stiekem mijn (Petra) nummer één. Deze 60’s style sandalen met hak van Lotta from Stockholm hebben zo’n fijne zomerse flower power uitstraling. En hoewel het lijkt alsof het een logge klomp is, zijn ze heel fashionable en lopen ze super lekker.

Heerlijk toch, deze handgemaakte leren sandalen van The Kindreds. We houden zo van die vintage, boho look. Perfect om naar het strand te dragen. En je shopt ze nu in de sale! 

Mooi én in de sale: sandalen van The Kindreds
Mooi én in de sale: sandalen van The Kindreds

Wat een stijlvolle sandalen! Ze zijn diepbruin, bijna zwart, met gouden spiegelapplicaties voor een -letterlijk- schitterend effect. Je draagt ze onder een rok, short, jurk; ze passen eigenlijk overal bij. We spotten deze Ancient Greek Sandals bij Perfectly Basics.

Een beetje Griekenland aan je voeten
Een beetje Griekenland aan je voeten

Bij Sissy-Boy vind je ook een hele leuke selectie sandalen. Van goudkleurig met gesp tot kleurige espadrilles. En, leuk om te weten, een groot deel van de schoenencollectie is nu in de sale.

Van glimmend goud tot aaibaar suède
Van glimmend goud tot aaibaar suède

Vorig jaar spotten we ineens de vegan muiltjes en sandalen van Sharon Woods. En die zijn echt te gek! Ze zijn supervrouwelijk door de kleine blokhak en ze zitten heerlijk, alsof je op kleine kussentjes loopt. Wij trekken ze dit jaar dus gewoon weer aan. 

Vegan muiltjes van Sharon Woods
Vegan muiltjes van Sharon Woods

Wat een eyecatchers zijn deze stoere sandalen van Dwrs Label! Robuust door de zwarte zool van 3 cm, maar helemaal on trend door de mooie lila kleur. De buitenkant is suède, de binnenkant is leer. Is lila niet je kleur, dan shop je zo ook in beige of zwart met dierenprint.

Stijlvol, vegan en zwart
Stijlvol, vegan en zwart

Een sandaal met panterprint mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Zeker als de rest van je kleding vrij basic is, haalt een panterprintje je outfit echt op. Deze sandaaltjes met elastisch bandje om de hiel van Je m’Appelle zitten heel comfortabel en kun je prima aantrekken voor een wandeling door de stad.

Al jaren in style: dierenprints
Al jaren in style: dierenprints

Nog een mooie vegan sandaal met blokhak. Deze zwarte is van Matt en Nat die we vonden bij Take it slow Store. En ook deze sandalen met platte hak van faux suède zijn zo tof! Er zijn nu nog een paar maten in de sale beschikbaar, dus hurry hurry!

Stoer en on trend!
Stoer en on trend!

https://www.flavourites.nl/webshop/topvintage-nl

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)