6x gezellige lichtjes in huis

Hangemaakte lampen van keramiek
Hangemaakte lampen van keramiek

Laat je huis stralen met deze bijzondere verlichting! Van handgemaakte keramische lampen tot led kaarsen; ontdek hoe je sfeer en stijl in huis brengt. Én profiteer van exclusieve kortingen deze woonmaand!

Handgemaakt van keramiek

Deze keramieken hanglamp van Moebe is ongeglazuurd en heeft een matte textuur. Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek. Er zijn 2 modellen in 4 kleuren. Extra leuk: je shopt deze ceramic pendant in oktober met 20% korting bij huiszwaluw.com!

Shine a light brievenbuscadeau
Shine a light brievenbuscadeau

Shine a light

Creëer een warm gevoel in huis met deze originele (cadeau)set van bloompost.nl, die twee toffe woontrends combineert: gedraaide kaarsen en droogbloemen. Met de losse houten blokjes kun je deze set naar wens stijlen: alles bij elkaar of verdeeld over verschillende plekjes. Nu van € 17,99 voor € 13,99!

Houten lampen voor de kinderkamer
Houten lampen voor de kinderkamer

Leuk voor de kinderkamer

Kijk dan hoe leuk deze houten lampen zijn in de vorm van een vlieger en ballon! Mooi én functioneel accessoire voor de kinderkamer. Deze en nog meer leuke ontwerpen worden met de hand gemaakt van duurzaam hout door houtisprachtig.nl.

Design lamp Octo 4240
Design lamp Octo 4240

Octo love

Was je net als wij altijd al verliefd op de geweldige Octo 4240 hanglampen van Secto Design? Dan is dit je kans! D-signmeubels.nl heeft een speciale kortingsactie deze woonmaand. Alle vier de kleuren zijn t/m 31 oktober 2023 extra scherp geprijsd!

Boho of liever Scandi?
Boho of liever Scandi?

Scandi meets boho

Bij BY NOTH draait alles om het creëren van de perfecte harmonie tussen twee opvallende woonstijlen: Scandinavisch stoer en Boho chic. De uitgebreide collectie hanglampen, wandlampen en tafellampen belichaamt deze bijzondere synergie, waardoor je de kans krijgt om je huis om te toveren tot een unieke oase van stijl en gezelligheid. 

Nu op nooit: lampen van Liefs van Emma
Nu op nooit: lampen van Liefs van Emma

Laatste kans!

Ooh dit is zo jammer: liefsvanemma.nl gaat stoppen. Geen handgemaakte lampen meer, dus lucky you als je er al eentje hebt hangen! Je shopt nu alle andere lampen, led-kaarsen en accessoires nu met 30% korting, zolang de voorraad strekt!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)