13 juni 2022

Win een wandelset (harnas en riem) t.w.v. €150 van Cooper & Quint!

Win een wandelset (harnas en riem) t.w.v. €150 van Cooper & Quint!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Chantal de V. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een wandelset (harnas en riem) van biologische gelooid leer t.w.v. €150 van Cooper & Quint!

Hondenliefhebbers opgelet, dit is een winactie speciaal voor jullie én jullie allerliefste viervoeters. We mogen namens Cooper & Quint deze week namelijk een stijlvolle wandelset weggeven, die bestaat uit een harnas en een riem naar keuze. 

En het is niet zo maar een wandelset! De harnassen en riemen van Cooper & Quint zijn gemaakt van duurzaam biologisch gelooid leer, worden gekleurd met natuurlijke tannines op basis van plantenextracten en zijn vrij van giftige stoffen. Groot voordeel van het achtvormige leren harnas is dat de druk gelijkmatig over de nek en borst wordt verdeeld. Wel zo fijn voor je hond. Het harnas is voorzien van een ring waaraan je elke riem kunt vastmaken en -heel handig- de maat is verstelbaar.

Wil jij voortaan in stijl gaan wandelen met je hond? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Cooper & Quint.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

In welke kleuren zijn de leren riemen van Cooper & Quint beschikbaar?