petiteamelie.nl

Voor het mooiste dat er is

Petite Amélie, geboren in Lyon in 2010, ontwerpt en produceert meubels en accessoires voor de baby- en kinderkamer. Petite Amélie staat voor een eigen stijl, veiligheid en gebruik van degelijke materialen. Super mooi en stijlvol, je kirjgt direct zin om lekker in de baby- of kinderkamer aan de slag te gaan!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Kerkstraat 6
1404 HH BUSSUM

blog

Zó maak je een smaakvolle kinderkamer

Eén van de leukste ruimtes om in te richten: de kinderkamer. Eindeloos spelen met kleuren, leuke accessoires en mooie meubeltjes. Uitgebreid shoppen naar de leukste spullen en vooral: blije snoetjes zien als het eindresultaat klaar is. Tipje voor de aankomende herfstvakantie: de kinderkamer een mini of maxi metamorfose geven!

Prachtig ingerichte kamer!
Prachtig ingerichte kamer!

Bij Petite Amelie snappen ze als geen ander hoe leuk het is om de kinderkamer onder handen te nemen. Wat begon in 2010 met een wiegje in Lyon, is nu uitgegroeid tot een winkel vol inspiratie voor zowel ouders als kids. Van luxe design tot leuke tienerbedden. Alles om een complete kamer in te richten voor de kleine genieters. En wat hebben ze hier de laatste veel tijd veel nieuwe dingen toegevoegd aan de collectie!

Hoogslaper met opslagruimte
Hoogslaper met opslagruimte

Bijvoorbeeld de nieuwe hoogslapers voor de kleintjes. Een hele goede manier om met één product een speelse touch te geven aan een kinderkamer. Er zijn namelijk verschillende manieren om gebruik te maken van de ruimte die je creëert met een hoogslaper. Zo kan je er een bureau onder zetten en daar samen huiswerk maken, of een hoop kussens neerleggen voor een knus chill-hoekje. Voor de praktische moeders en vaders is de ruimte natuurlijk ook handig als opbergruimte. Klinkt goed toch?

Leuke accessoires voor een knusse kamer
Leuke accessoires voor een knusse kamer

Het is fijn om een kinderkamer zo rustig mogelijk te houden, maar stijlvolle woonaccessoires zoals een leuk wandplankje of een organizer voor aan de muur. Niet alleen leuk in de kamer, maar ook nog is heel handig voor jezelf. Kan wat ons betreft ook zo in de werkkamer ;-).

Heerlijk spelen met dit houten keukentje!
Heerlijk spelen met dit houten keukentje!

Als extra tipje: in november komt er een nieuwe speelgoedcollectie uit waar de kids sowieso blij van worden! Denk aan een prachtig uniek poppenhuis, een houten garage met houten speelgoedauto’s of een modern speelgoedkeukentje. Echt speelgoed dus: geen plastic fantastic. Genoeg leuks voor in de kinderkamer. Wij weten al waar we gaan shoppen voor Sinterklaas!  

 

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)