holycowshop.nl

Hip mini warenhuis!

Holy Cow barst haast uit z'n voegen van al het leuke spul. Tja, waar moeten we toch beginnen? Misschien maar bij je te vertellen dat je hier vindt wat je niet zoekt, en nog heel veel meer. Nou, vooruit dan. Een paar items die bij ons in het oog sprongen: kleurrijke draadstoelen voor binnen of buiten, servies van Rice, gave sokken van Jimmy Lion. Daarnaast veel tassen van merken als Rilla Go Rilla en Keecie. En heel veel spullen voor kids. Need we say more? Snel kijken én shoppen!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Grote Overstraat 49
7411 JA Deventer

blog

Happy feet, dansen op je sokken

Ze zijn al een tijdje in: hippe en kekke sokken, maar nu de zomervakantie voorbij is, kun je je beste paar wel weer uit de kast trekken. Sokken zijn soms net als mooie lingerie. Niet iedereen ziet ze, maar een mooi setje voelt toch heel goed. En volgens de laatste trends mag je je sokken zelfs gewoon showen. Onder opgerolde broekspijpen of over je panty onder een jurkje, super leuk!

vrolijke sokken op sophiestone.nl
vrolijke sokken op sophiestone.nl

Warme sokken met zorg uitgekozen en van mooie materialen, dat is wat ik zoek! Van deze Mexicaanse sokken van Rich&Vibrant die ik bij Sophiestone.nl zag, werd ik meteen al hebberig. Al deze kleurrijke sokken zijn eerlijk geproduceerd in Turkije en gemaakt van biologisch katoen. Daar word je extra blij van.

voor onder je jurkje?
voor onder je jurkje?

Net zo gaaf zijn de Jimmy Lion sokken op Holycowshop.nl Hoe leuk zullen deze kekke sokken wel niet staan onder een serieus pak of charmant jurkje? Of nog leuker: in je sportschoenen!

serious of not so serious socks?
serious of not so serious socks?

Maar misschien wil je niet altijd met een uitgebreid kleurenpallet over straat en heb je ook weleens behoefte aan mooie, maar wel serieuze sokken. Theserioussocksclub.com heeft een leuk concept waarbij je een abonnement op sokken kunt nemen. De sokken worden in vijf paar geleverd in een effen kleur waarbij alleen het randje een onderscheidend kleurtje heeft. Mocht je toch iets wilder willen gaan, dan kun je altijd kiezen voor de not so serious socks.

vrolijke sokken op sophiestone.nl
vrolijke sokken op sophiestone.nl

’s Avonds was ik tijdens mijn dansles mijn schoenen vergeten en kon ik niets anders dan op mijn nieuwe felgekleurde sokken mijn les in te gaan. Meteen kreeg ik complimentjes over de vrolijke look op de al donkere avond. De hele les sprong en draaide ik met mijn felgekleurde voeten door de danszaal. Dat zijn pas happy feet!

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)