gezinnig.nl

Family life!

Het runnen van een gezin is op z’n zachtst gezegd een pittige klus. Gelukkig valt er ook veel te genieten. Gezinnig probeert het leven van de supermama’s van tegenwoordig wat makkelijker (en vooral leuker!) te maken. Wat dacht je van slimme familyplanners of een weekplanner voor je kind? Of de serie kletsboeken voor meer contact en fun met elkaar, thuis of op vakantie. Check ook Slaapklets!, een dagboek om voor het slapengaan de dag door te nemen. Alles wat Gezinnig bedenkt en produceert is vrolijk én praktisch. Smoothing family life, dat klinkt goed toch?

TIP: Heel leuk zijn deze coronapotbriefjes met leuke doe-tips voor tussendoor! Download de printable, print uit, knip de briefjes uit, stop ze in een glazen pot en laat de kids er af en toe eentje uithalen. Succes gegarandeerd!

blog

Lekker DIY-en met deze free Christmas printables!

We zitten in lock-down, het is kerstvakantie en de dagen zijn kort. Ik zeg: drie goede redenen om thuis lekker creatief aan de slag te gaan met knutsels, spelletjes en klets-sessies! We maakten toffe free Christmas printables waarmee je tijdens de kerstdis - of tijdens een van de andere dagen in de kerstvakantie - samen complimentjes kunt uitdelen en goede gesprekken kunt starten. En we zijn online op zoek gegaan naar nog meer leuke printables. Here you go!

Ho-ho-ho: onze Free Christmas printable!
Ho-ho-ho: onze Free Christmas printable!

Wij, team Flavourites, zaten in aanloop naar de kerstvakantie te brainstormen waaraan we zélf nou behoefte zouden hebben. Kaarsen. Gezelligheid. Wijn. Goede gesprekken. Me-time en us-time. Wijn (of had ik die al genoemd?). Anyway: onze Marjolein is creatief aan de slag te gaan en maakte deze toffe Christmas printables. Gewoon even saven op je computer, printen, uitknippen en je kunt de leukste gesprekken starten. Van de vraag 'Wat heeft jou dit jaar het meest ontroerd' tot 'Dit ga ik volgend jaar veel meer doen'. Dat gaat nog mooie gesprekken opleveren! Ik heb mijn briefjes al in een glazen Mason Jar zitten. Nú al zin in deze mooie momenten!

Lekker DIY-en met deze free Christmas printables!
Lekker DIY-en met deze free Christmas printables!

Gezinnig.nl heeft ook veel leuke free printables voor verschillende mooie momenten. Van quarantaine-klets tot oud&nieuw-klets. Bijzondere momenten die het verdienen om uitgebreid met elkaar door te nemen. Fijn voor de kinderen, heerlijk voor jezelf. Pure quality-time! Kijk ook even bij de andere leuke free printables van Gezinnig.

Kletsen met de free printables van Gezinnig
Kletsen met de free printables van Gezinnig

Bij Studio Coolie Jolie vond ik deze kerstspecial waarmee je zelf lekker creatief aan de slag kunt. Ook leuk om samen met de kinderen te printen en te knutselen!

Free printables van Printcandy
Free printables van Printcandy

En deze dan: Bij Printcandy helpen ze je om Kerstmis in stijl te vieren, met ontzettend leuke printables. Leuke printable food toppers, menukaartjes en etiketten. Allemaal top vormgegeven en heel gemakkelijk zelf te maken. 
.
Hier vonden we ook geweldige printables. Veel succes en knutselplezier!
Wonderzoet.nl - veel leuke kerst printables. Van checklists tot menukaartjes tot bingo.
Likeitlikedeb.nl - vooral de chocoladewikkel is leuk.
Christmaholic.nl - leuk cadeaulabel.
Christmaholic.nl - 'Wie ben ik' kerstspel.
Elleclaireinspired.com - wall art
Tarynwhiteaker.com - wall art
Inspiredbycharm.com - cadeaulabels
Chicfetti.com - wall art

meer blogs van gezinnig.nl

reacties op deze webshop (1)

12 oktober 2011
Kee
Beste Redactie,

Wat een heerlijke webshop, ik word altijd heel blij van al die leuke tips, zoals nu weer het boodschappenblok, ga ik zeker bestellen.
Ook hebben wij altijd nog veel lol van die rapporten voor Mama en Papa, we hebben ook al een Oma rapport besteld en rond de schooltijd rapport voor Juf, dit was echt een topper!

Ik hoop dat jullie op deze manier nog heel lang doorgaan,
Groetjes,
Kee.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)