de-directrice.nl

Kekke kaarten & puike prullen

Papieren post is nog steeds het allerleukste om te krijgen en te sturen. Zeker met de echte blijmakers van kaarten die De Directrice in haar collectie heeft. Die kaartjes met ‘Je hebt me ingepalmd’ en ‘De kat is vanavond van huis, kom je op mijn tafel dansen?’, té leuk toch?! Of de serie complimenten kaarten. Dit is nou echt zo’n leuk uitziende set kaarten, welke je gewoon standaard in huis wilt hebben en welke altijd van pas komen! En omdat ze bij De Directrice graag zien dat de kaart niet direct bij het oud papier belandt, vind je er ook gelijk producten waarmee je ze een mooi plekje in je interieur kunt geven. Handig!

En alle Dordrecht-liefhebbers opgelet: Tessa en Herman, de gezichten achter De Directrice, zijn niet alleen gek op post, maar ook op hun woon -en werkplaats Dordrecht. Daarom hebben zij een serie kaarten gewijd aan ‘hun’ stad. Leuk voor iedereen die iets met deze stad heeft.

blog

Wees lief, schrijf een brief

Ik vind papieren post nog steeds het allerleukste om te krijgen en te sturen. Zeker in deze tijd is het echt een leuke verrassing. Een lief appje kan al wonderen doen, maar een kaartje in de brievenbus tovert écht een lach op je gezicht! Laten we allemaal wat meer kaartjes naar elkaar sturen. Naar je lieve ouders die je al veel te lang niet hebt gezien, je zus die ‘druk druk druk’ is of je vriendin die gewoon echt een kaartje verdient! Hier wat tips voor een paar ontzettend leuke kaartjes.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief

Van ieder kaartje krijg je een glimlach, maar bij de kaartjes van De-directrice krijg je er ook nog eens een schaterlach bij! Hier vind je namelijk niet alleen lieve kaartjes, maar ook kaarten met hilarische teksten! Denk aan ‘hankie pankie Shanghai’ voor de jarige of ‘wild van jou’ (met panterprint) voor je crush. Tip: De-directrice heeft nu ook persoonlijke kraskaarten waar je je boodschap in kan laten zetten en de opener jouw boodschap ziet als hij/zij op de kaart krast.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Het is leuk om naar iemand anders te schrijven, maar kaartjes kunnen ook heel goed voor jezelf zijn. Kijk maar eens naar de producten van Slowseries. Perfect om bij je bureau of op je nachtkastje te zetten als reminder elke dag. Slowseries vindt namelijk dat we het leven wel een beetje mogen ‘vertragen’. Soms is het leven helemaal vol met hard werken, sociaal willen zijn en ook nog een goede moeder zijn. Best wel veel toch? Geef jezelf een momentje van rust en realisatie met de teksten van Slowseries. Ook een mooi cadeautje voor je hardwerkende vrienden en familie!

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Annemiek van Miekinvorm is een ster in pakkende quotes verzinnen. Ieder kaartje weer smelt je van de lieve woorden of schiet je in de lach van de woordgrappen. Meer heb je niet nodig op een kaart. Denk aan teksten als ‘hé zonnetje, jij laat mij stralen!’ of ‘see you zoen’. Met de leuke vormgeving erbij van Miekinvorm heb je voor iedere gelegenheid een leuk kaartje. Tip: Miekinvorm heeft ook een ontzettend toffe collectie stationery met onder andere invulboeken en vrolijke schrijfwaren.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Ken jij iemand die niet zomaar een kaart verdient, maar echt even helemaal in het zonnetje gezet mag worden? Kijk dan eens bij Happywhatever. Deze kaartjes zijn veel te leuk zijn om weg te doen, en op deze manier blijven ze écht een herinnering om te koesteren! Check bijvoorbeeld de multifunctionele collectie met eentje die precies over een wijnfles past. En na het nuttigen van de fles kun je er dan bloemen in stoppen om de kaart tot een heuse eyecatcher in de woonkamer om te toveren! Hoe leuk?

meer blogs van de-directrice.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)