arianeinden.com

Luxe cosmetica

Wat moeten we je nog vertellen over het cosmeticalabel Ariane Inden? Dat ze niet op dieren getest zijn? Van sublieme kwaliteit zijn? Of dat ze een perfect resultaat geven? Ach, het feit dat er tientallen winkels zijn in binnen- en buitenland waar meer dan 1000 producten worden verkocht zegt genoeg. Wie geen tijd, zin of energie heeft om naar een van deze winkels te gaan, bestelt deze heerlijke schoonheidsproducten nu gewoon lekker thuis. Wat heerlijk! Was je nog geen fan, dan word je het wel...

blog

De (her)ontdekking van Ariane Inden

Beautyspecialist Ariane Inden ken ik nog echt van een aantal jaren geleden. Zo'n op-en-top zakenvrouw die al op jonge leeftijd een imperium in beautyproducten begon, zo kende ik jarenlang Ariane Inden. Met beautysalons in binnen- en buitenland en puur natuur schoonheidsproducten. Inmiddels mag ik mezelf ervaringsdeskundige noemen. Ik gebruik nu al een tijdje de producten van Ariane Inden en echt - blij joh! Na jaren van speurwerk heb ik echt míjn label gevonden! Tijd dus om dat maar eens te delen.

Fijne aanwinsten!
Fijne aanwinsten!

Jarenlang probeerde ik van alles uit voor mijn (hyper)gevoelige huid. Dure merken, goedkope producten. Crèmes die ik na lang Googlen alleen online vond en die echt pérfect moesten zijn voor mijn huid tot aan tubetjes die de dermatoloog voorschreef. Maar echt: niets was perfect. Tot ik - inmiddels bijna een jaar gleden - eens producten van Ariane Inden ging uitproberen. Eigenlijk naar aanleiding van een beauty treatment dat ik in de Utrechtsestraat in Amsterdam onderging (aanrader!). Ik was getriggerd door het verhaal dat de producten van Ariane Inden natuur- en milieuvriendelijk zijn en niet getest zijn op dieren. Ik was toe aan back to basic. Géén overbodige toevoegingen, maar producten die gewoon doen wat ze moeten doen.

Kijkje in een van de salons
Kijkje in een van de salons

En zo begon ik met anti-ageing lotion, massage cleanser en de anti-aging sun protection. In het begin had ik het nog niet zo door. Maar na een paar maanden viel het me (en anderen) op dat mijn huid veel rustiger en frisser was! Het ritueel van cleansen en voeden was al helemaal tot mijn dagelijkse routine gaan worden. Sterker nog: als ik eens een keertje oversloeg, had ik meteen het gevoel dat mijn huid niet schoon en fris was.

Puur natuur
Puur natuur

Inmiddels heb ik ook het masker aangeschaft (ook héél fijn). Wat een aanrader. Ik had dit veel eerder moeten ontdekken - het had me een hele zoektocht bespaard. Over zoektocht gesproken: het is slim om er even goed voor te gaan zitten, er is heel veel keuze voor heel veel verschillende huidtypes. Je moet dus echt even goed speuren naar het product dat voor jou geschikt is. Of pak het echt slim aan en ga eerst naar en salon van Ariane Inden, zodat je een specialistisch huidadvies kunt krijgen, op basis van 48 (!) verschillende huidtypes. Goed idee om dit gewoon eens aan jezelf cadeau te doen, of het te vragen als je jarig bent...

iNature
iNature

Vegan productlijn
Nieuw bij Ariane Inden is trouwens de iNature365 huidverzorgingscollectie. Helemaal organic, vegan en heel hypoallergeen. Fijne tip!

 

meer blogs van arianeinden.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)