Masterclasses
Snorfabriek

 

Kom leren en laat je inspireren met de Flavourites MasterClasses

Afgelopen lente zijn we gestart met het geven van leuke en leerzame MasterClasses in de Flavourites Studio in de creatieve Utrechtse Snorfabriek. Tijdens zo’n middag MasterClass leer je super veel (en dat voor de heel schappelijke prijs van € 69,95!). De MasterClasses zijn helemaal gericht op webshopeigenaren van kleine tot middelgrote webshops en worden gegeven door specialisten uit 't vak - selected by Flavourites.

Na de try-out van het lenteprogramma geven we de succesvolle MasterClasses een vervolg met een mooi herfstprogramma. Aanmelden kan alvast door even een mailtje te sturen naar info@flavourites.nl met je keuze(s). De plekken zijn gelimiteerd, dus wees er wél snel bij. 

 

De MasterClasses vinden plaats van 13.30-17.00 uur in de Snorfabriek in Utrecht en worden gegeven door ware specialisten in hun vakgebied.

Het programma is als volgt:

Dinsdag 12 september Adverteren op Facebook en Instagram. Dé tips & tricks!
Dinsdag 19 september Filmen en monteren met je smartphone
Dinsdag 26 september Bespaar tijd door effectief te werken
Dinsdag 3 oktober SEO 2017. Vergroot je vindbaarheid!

Prijs/persoon voor Flavourites webshops: € 69,95 (ex. BTW). 
Wil je deelnemen, maar heb je geen webshop met een Flavourites-vermelding? Dan betaal je € 89,95 per persoon.

Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen over deze MasterClasses! Inschrijven kan door ons een mailtje te sturen op info@flavourites.nl. Let op: vol = vol!

 

Check hier de video van de eerste MasterClass over merkstrategie:

 

Dinsdag 12 september: Adverteren op Facebook en Instagram. Dé tips & tricks!
Adverteer je wel eens op Facebook en/of Instagram? Of heb je plannen in deze richting? Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om de juiste campagnes in te zetten én ze goed te monitoren. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit je Facebook en Instagram campagnes? Tijdens deze MasterClass word je in recordtempo bijgespijkerd en leer je alle tips & tricks over adverteren op deze social media!

Door wie?
Mient-Jan Faber van het sympathieke bureau Daar-om uit Groningen is onze man tijdens deze MasterClass. Hij was eerder bij ons in beeld, toen hij voor een bomvolle kas in de Snorfabriek een MasterClass over Google Adwords (weet hij ook alles van!) gaf. Mient-Jan spreekt heldere taal, neemt je in Jip en Janneke taal (we love it) mee door de wereld van Facebook en Instagram en werpt graag een deskundige blik op jouw persoonlijke business. 

 

Dinsdag 19 september: Filmen en monteren met je smartphone
Wij van Flavourites volgden afgelopen voorjaar een training 'Filmen en monteren met je smartphone' bij video-expert Martine Grol. Leuk én leerzaam dat het was! Sindsdien filmen we erop los (en komen binnenkort onze eerste vlogs online). Wil jij met je webshop ook meer doen met videocontent voor je webshop en het maximale uit je smartphone halen? Dan is deze MasterClass een niet te missen kans voor je!

Door wie?
Martine Grol van MADE BY MEDIA is TV-programmamaker en marketeer, en is een kei op het gebied van filmen en monteren. Tijdens de MasterClass weet ze haar enthousiasme als geen ander over te brengen op haar leergierige publiek. Martine is als videoproducent ook in te huren voor bedrijfsfilms, animatiefilms en webvideo's.

 

Dinsdag 26 september: Bespaar tijd door effectief te werken
Word jij geleefd door de waan van de dag? Ren je van hot naar her om alle ballen in de lucht te houden? Wil jij groeien als ondernemer, maar heb jij hier geen tijd voor? In deze MasterClass leer je om effectiever te werken zodat je weer rust en ruimte krijgt. Naast de nodige inzichten, ga je ook zelf aan de slag in deze MasterClass. En je krijgt praktische tips om thuis direct toe te passen. 

Door wie?
Janny Brusselers is al meer dan 10 jaar ondernemer. Als sr. professional organizer en effectiviteitstrainer leert ze gedreven ondernemers effectiever te werken en ruimte te maken voor zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer informatie alvast op Effectiviteitstrainer.nl 

 

Dinsdag 3 oktober: SEO 2017. Vergroot je vindbaarheid!
Een goede vindbaarheid van je webshop op Google is super belangrijk. Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de online wereld en bij Search Engine Optimalization, oftewel SEO? Wat zijn de do’s en don’ts voor webshops in 2017 op het gebied van SEO? Ook de vindbaarheid van jouw webshop op mobiel en hoe je met je gegevens uit Google Analytics jouw vooraf gestelde doelen beter kunt bijsturen komen aan bod. Kortom: een leerzame MasterClass waarmee je jouw webshop écht naar een hoger level kunt tillen!

Door wie?
Lonneke Reitsma van Het Communicatielokaal is online marketeer met jarenlange ervaring binnen haar vakgebied. Lonneke weet werkelijk alles van SEO, SEA en data analyses. En belangrijker nog: ze weet dit in het juiste taalgebruik over te brengen op online ondernemers!