plnts.com

Planten paradijs

Bij groen warenhuis PLNTS zijn ze van mening dat je met planten een echt thuis van je huis maakt. Nou, daar zijn wij het helemaal mee eens. Ons groene hart gaat sneller kloppen van al dat moois bij PLNTS. Je vindt hier super grote kamerplanten, mooie middelmaatjes, hangplanten, airplants en hele kleine babyplants die je kunt vertroetelen en verzorgen tot ze mooie grote planten zijn. Ook fijn is de uitgebreide collectie potten, plantenboeken en verzorgingsproducten. Check voor meer groene inspiratie de leuke blogs, wij werden helemaal blij van het blog over de roze kamerplanten. En heb je nou geen groene vingers, dan geeft de PLNTSdokter je advies over welke plant bij jou past en wat je nodig hebt om jouw planten in leven te houden. Wedden dat je ook plantenfan wordt!

blog

Sfeer geven aan je huis doe je zo!

De sfeer in jouw huis bepalen is een leuke manier om het gezellig en comfortabel te maken. Het is belangrijk om jouw woning stijlvol, functioneel en natuurlijk sfeervol te maken. Het is mogelijk om dit te doen door middel van kleuren, meubels, decoratie, accessoires en verlichting. Kies kleuren en materialen die bijvoorbeeld bij jouw persoonlijkheid passen en die je een goed gevoel geven. Gebruik daarnaast verschillende soorten verlichting zoals staande lampen, kaarsen en hanglampen om je huis sfeervol te maken. Ook zijn er nog een aantal extra tips die ik graag aan je wil meegeven!

Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!

1. Gebruik kleuren
Kleur toevoegen aan uw woning of interieur kan de algehele sfeer in uw huis verbeteren. Of het nu gaat om een accentmuur of een subtiele toevoeging van kleur via accessoires, het kan de ruimte een unieke en aantrekkelijke uitstraling geven. Door kleur toe te voegen kan je de sfeer in de ruimte veranderen, zodat deze meer aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Het kan ook helpen om een ruimte te vergroten of kleiner te laten lijken. Bovendien kunnen kleuren helpen om positieve gevoelens te creëren. Stekjes kopen kan hier bijvoorbeeld ideaal voor zijn.

2. Kies voor verschillende verlichtingen
Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van verschillende verlichting in huis. Het verhoogt de algehele sfeer en kunstmatige verlichting kan worden gebruikt om een bepaalde stemming te creëren. Verschillende verlichting kan ook helpen bij het verbeteren van de verlichting in verschillende delen van het huis, zoals het creëren van meer accentverlichting in kamers of het toevoegen van meer verlichting aan donkere ruimtes. Een ander voordeel is dat verschillende verlichting het mogelijk maakt om te experimenteren met diverse stijlen en een uniek ontwerp aan het interieur te geven.

3. Gebruik decoratie en accessoires
Decoraties en accessoires toevoegen aan je woning is een goede manier om het interieur jouw eigen stijl en persoonlijkheid te geven. Het kan een kamer ook optisch groter en lichter maken, afhankelijk van het type accessoire dat je kiest. Decoraties en accessoires kunnen ook de sfeer in een kamer veranderen, waardoor het een warmere en comfortabelere plek wordt om te verblijven.

4. Planten en bloemen zijn de way to go!
Planten en bloemen kunnen het interieur van je woning een compleet nieuwe look geven. Ze voegen kleur en gezelligheid toe en dragen natuurlijk ook bij aan een gezondere
leefomgeving. Planten en bloemen zorgen voor zuurstof en zuiveren de lucht van schadelijke stoffen. Ze verbeteren ook de luchtvochtigheid en maken je huis schoner.
Kortom, planten en bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig om in je woning te hebben! Een plant die perfect past bij veel woning stijlen is de Peperomia. Het is een
tropische plant en er zijn diverse soorten, dus voor ieder wat wils!

Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!
Sfeer geven aan je huis doe je zo!

meer blogs van plnts.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)