SALE 10 keer shoppen met korting bij de leukste leuke baby- en kindershops

Het regent kleine prijsjes (foto: Minis Only)
Het regent kleine prijsjes (foto: Minis Only)

Het regent kleine prijsjes, want is het januari en dan verkopen veel shops hun leuke producten met korting tijdens de winter sale. Wij zetten 10 fijne baby & kids shops voor je op een rij met de leukste sale items.

 

Mi Toetie
Bij Mi Toetie vind je te gekke en originele kleding voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar (maatje 50 t/m maat 140). En veel van die kleding is nu in de sale. Zo zagen we hele toffe sweaters met tijgers en zebraprint, lekkere maillots, KidsUp boxpakjes en stoere boots. Ook vind je in de sale nog kleding uit de zomercollectie van 2020. Kun je vast vooruit shoppen voor de komende zomer! En pssst, neem meteen even een kijkje bij de nieuwe collectie, want daar zitten ook pareltjes tussen!

Mi Toetie
Mi Toetie

Kidz Impulz
Zo fijn zijn deze speelkleden van KidZ ImpulZ. Ze zijn lekker groot en dik en dus hartstikke handig als je een koude houten of gietvloer hebt. Spelen of liggen op zo’n zacht kleed is natuurlijk veel fijner. De speelkleden zijn er in zes verschillende maten, van XS tot extra XXL (2 mt x 2.50 mt). Super groot dus! Ze zijn gemaakt van nylon en gevuld met vlies, en er zijn bijna 30 verschillende kleuren, inclusief zilver, goud en camouflageprints. Is zit dus altijd wel een kleur tussen die in jouw interieur past. Handig: de speelkleden zijn van nylon dus ook buiten te gebruiken en ook zijn er speciale buitenspeelkleden verkrijgbaar. Naast speelkleden vind je bij KidZ ImpulZ ook aankleedkussens XXL, kinderfauteuils en geweldige zit- en ligzakken en overal kun je een naam of tekst op laten zetten.Snel shoppen dus!

Kidz Impulz
Kidz Impulz

Bodybasics4kidz
Baby it’s cold outside! Trek je kids dus een lekker warme pyjama of onesie aan van Bodybasics4kidz en snuggle up! Je shopt ze nu met korting, want er zit nu ontzettend veel leuke onesies, nachthemden en pyjama’s met lange mouwen in de sale van merken als Snurk, Claessen’s en Charlie Choe. En mocht je vast vooruit willen shoppen voor de zomer, dan vind je hier ook nog leuke shortama’s. Tip: vul meteen de voorraad ondergoed voor je kids aan!

Bodybasics4kidz
Bodybasics4kidz

Lazy Lama
Hier moet je zijn om deze tijd van thuisonderwijs en thuiswerken goed door te komen. Lazy Lama heeft een groot aanbod leerzaam speelgoed van bijvoorbeeld Liewood, Plan Toys, Tender Leaf en Mushi. Je vindt er houten puzzels en balanceer spellen die de fijne motoriek stimuleren. Of een stevig houten kegelspel om lekker buiten in de tuin of op straat mee te spelen. En allemaal in de sale! Nieuw in het assortiment is het educatieve open ended speelgoed van Stapelstein. Hiermee tover je elke kinderkamer (of woonkamer of tuin) om tot een bewegings- en speelparadijs. Je kunt op de ‘stenen’ lopen, je kunt ze stapelen, je kunt ze vullen met water. Dus prikkel je fantasie en bedenk zelf iets creatiefs om te doen!

Lazy Lama
Lazy Lama

Minis Only
Bij Minis Only hebben ze geen traditionele seizoens sale, maar is er wel een fijne afdeling waarin je afgeprijsde kleding voor kleine prijsjes kunt vinden. En die is lekker gevuld met de laatste stuks mooie kleding van merken als KidsCase, Minikid, Adam & Yve en VanPauline. Echt hippe en stoere kleding en accessoires voor jongens en meisjes, met een lekkere streetwear vibe, net een tikkeltje anders. En daar houden we van! Ook mooi, maar helaas niet in de sale, zijn de slaapzakjes en trappelzakjes van Electrik Kidz. De kleding van Minis Only is verkrijgbaar van maat 50 t/m maat 140. 

Minis Only
Minis Only

Kleine Baasjes
Alle kleding van Kleine Baasjes is handgemaakt van biologisch (GOTS gecertificeerd) katoen. Vinden wij heel knap én heel fijn. De kleding ziet er ook nog eens heel tof uit. Je kunt nu veel van die toffe items kopen in de stock sale. Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting. Mooi moment dus om de garderobe van je kleintjes aan te vullen met heerlijke broekjes met wijde pijpen, lekker retro. Of originele sweaters en shirts met kekke prints. Verwacht je een baby, check dan de super zachte jumpsuits en harembroekjes. Slagingspercentage: 100%!

Kleine Baasjes
Kleine Baasjes

Que Fem
Femke van Que Fem heeft een neus voor mooie baby producten van goede kwaliteit. En daarnaast is ze ook nog eens super handig, want de fijne kinderbroekjes worden door haar zelf met de hand gemaakt. En dat allemaal GOTS of Oeko-Tex gecertificeerd, van prematuur maatje 44 tot en met maat 98. Naast de broekjes vind je hier ook heel leuk speelgoed, originele lampjes en stationery. Nu shop je een groot deel van het assortiment met een leuke korting. Snel kijken dus!

Que Fem
Que Fem

Things we love
Super stylish zijn het speelgoed en de kleding die je vindt bij Things we Love. Vergeet schreeuwende primaire kleuren en dertien in een dozijn. Alles in deze shop straalt originaliteit en rust uit, je vergeet bijna dat je naar speelgoed en kinder accessoires kijkt. En het shoppen is nu nóg fijner bij Things we Love omdat heel veel in de sale is. Onze favoriet: de Olli Ella Luggy Buggy van zeegras. Te leuk gewoon!

Things we Love
Things we Love

Orange Mayonnaise
Hippe, stoere en originele kleding voor je kleuter én je brugpieper. Orange Mayonnaise heeft te gekke items vanaf maat 50 tot maar liefst maat 188! We worden heel erg blij van de collecties van Bobo Choses, Mini Rodini, Little Man Happy en Finger in the Nose. Nu shop je veel leuks met 30% of 40% korting in de winter sale. Worden we nóg blijer van!

Orange Mayonnaise
Orange Mayonnaise

Jut en Juul
Long time favourite Jut en Juul heeft alles om van je baby- en kinderkamer een prachtig paradijs te maken. De fijnste lakens en overtrekken van Swedish Linens voor in de wieg of ledikant, zachte maankussens van Witte Pom en de allerliefste knuffels. Ideale plek dus om een kraamcadeau te vinden, zeker nu een groot deel van het assortiment flink is afgeprijsd. Ook voor kleding en schoenen (check de laarsjes van Donsje!), speelgoed en verzorgingsproducten.

Jut en Juul
Jut en Juul

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)