Nooit meer koude voeten met deze tips!

Hmmm een wollen kruik!
Hmmm een wollen kruik!

Heb je snel last van koude voeten? Echt vervelend, want zeker als je gaat slapen kan het flink vervelend zijn. Deze heerlijke én mooie items houden je voeten lekker warm!

Héél fijn voordat je je (koele) bed instapt is een kruikje op de plek waar straks je voeten liggen. Zalig, zo'n voorgewarmde plek. En daarna kruip je lekker tegen de kruik aan. Bij Yumeko vind je prachtige wollen kruiken. Heerlijk zacht en warm, een aankoop waar je jarenlang plezier van gaat hebben!

Top aankoop: de lammy's van The Kindreds
Top aankoop: de lammy's van The Kindreds

De lammy boots van The Kindreds zijn supertof. Ze zijn gemaakt van prachtig leer in combinatie met kelims, en maken je outfit helemaal boho chic. Het allerleukste is nog wel de voering: deze is gemaakt van heerlijk warme lammy. Ontzettend comfortabel en relaxed! Extra tipje: bij The Kindreds hebben ze ook speciale lammy inlegzooltjes te koop. Die kun je dus in elke soort schoen doen en houden je voeten ook lekker warm. En wil je je look helemaal afmaken, shop dan meteen die toffe én warme sokken erbij! 

Heerlijk warme pantoffels
Heerlijk warme pantoffels

Pantoffels suf? Welnee! Ze zijn juist heerlijk warm en comfortabel en eerlijk is eerlijk: onmisbaar tijdens de koudere maanden. Deze pantoffels zijn er in allerlei modellen en voor elke smaak. Van heerlijk warm van wol tot stijlvol van vilt. Vooral deze exemplaren (zie foto) met wollen voering zien er ongelooflijk comfortabel uit. Heerlijk om 's avonds na het werk aan te schieten of als je een thuiswerkdagje hebt!

Stijl en warm zijn deze sokken
Stijl en warm zijn deze sokken

Tot slot nog een laatste slimme tip. Ben je op zoek naar fijne sokken die je voeten lekker warm houden? Kijk dan eens bij yogawinkels. Tien tegen één dat je hier gaat slagen voor de beste sokken. Yogadocenten weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is om koude voeten te hebben, vooral tijdens de yogasessie. Deze yogasokken zijn gemaakt van biologisch scheerwol en biologisch katoen. Er zit een klein beetje elastaan in, waardoor ze iets stretchen. Ze zijn prachtig (niet alleen tijdens de yogales!) en als je het ons vraagt zitten deze ook heel lekker.   

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)