Myrte loves birds

Myrte? Wie is Myrte? Dat kun je lezen op haar website, zie hier. Myrte houdt van tekenen en dan met name van het tekenen van vogels. Vogels die zij zelf ontmoet heeft want ze houdt ook van de natuur. Van stoffen en decoratie in huis. En dat vind je allemaal bij elkaar verzameld op haar website, Lovemyrte.com.

Dit is een snoepje pur sang wat mij betreft! Het verhaal van Myrte is prachtig; ze vult haar dagen met datgene wat ze het allerliefst doet en creeert daarmee een wereld vol mooie producten.

De vogels die zij tekent worden gebruikt als print op natuurlijke stoffen waarvan Myrte kussens maakt. En die zijn echt te gek! Ik zag zojuist een optie om er 4 als set te kopen en aan het einde van dit blog heb ik mijn keuze waarschijnlijk gemaakt.

Maar ze print de tekeningen niet alleen op stof, ik zag zelfs notebooks en supergaaf keukentextiel. 

Ben je helemaal hoteldebotel van haar illustraties? Dan kun je er mee in huis rondlopen, in een kymono! Van prachtig zijde én handgemaakt.

Myrte heeft er echt een hele fijne webshop van gemaakt, van al haar creaties. Neem even de tijd en ga er voor zitten, dit kom je echt niet op elke straathoek tegen!

reacties op dit blog (1)

01 november 2015
tjitske
Wauw ziet er super uit. Muursteunen en kleine tasjes favoriet hier:)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)