zusss.nl

Basic, stoer, uniek...

Bij een van onze favoriete labels Zusss.nl kun je dit voorjaar het geluk proeven, want het is dichterbij dan je denkt. In de Aziatische cultuur staat de kraanvogel voor geluk. Vandaar dat in de nieuwe Zusss collectie deze vliegende vogel het geluk heel dicht bij jou brengt. Heel mooi! In huis, in je kledingkast of neem het mee naar buiten, jij bepaalt hoe je het geluk bij je draagt. Paar geluksmomentjes? Na een lange dag, je eerste kop thee drinken op de bank tussen een stapel kussens. Of een tas die eigenlijk té leuk is om je boodschappen mee te doen. Of voor het eerst met je blote voeten in die te gekke Zusss sandalen... Dat zijn toch geluksmomentjes op zich! Mooie kleuren die we dit seizoen in de Zusss-collectie hebben gespot: mosterd, brique, grijs-groen, zwart en zand. Echt prachtig!

blog

De lekkerste geurkaarsen

Onze winactie van deze week inspireerde mij om mijn blog te schrijven over, jawel, geurkaarsen. Want oh boy, wat ben ik hier aan verslaafd! Van dennen- tot linnengeur, ik vind het allemaal heerlijk.

De lekkerste geurkaarsen
De lekkerste geurkaarsen

Is ‘ie niet cute, deze geurkaars van Zusss met de tekst ‘met jou is alles leuker’.

Noussconceptstore
Noussconceptstore

Deze ‘its a good day to be happy’ kaars van Nouss Concept Store ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens een feel good tekst voor je dagelijkse inspiratie.

Elateandco
Elateandco

Deze Paradise Bird kaars van Elateandco heeft topnoten van citroen en tuberoos, heerlijk!

De lekkerste geurkaarsen
De lekkerste geurkaarsen

meer blogs van zusss.nl

reacties op deze webshop (1)

26 november 2016
TanjaU
Super fijne webshop. Heb al jaren tassen van Zusss en ze blijven mooi.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)