yoga-specials.nl

Bewuste yoga accessoires

Yoga opzich is heerlijk en al helemaal in combinatie met mooie kleding en accesoires. Yoga specials heeft precies wat de naam doet vermoeden: speciale yoga spullen. Van mooie yogamatten tot broeken waar je helemaal de blits mee gaat maken. Sommige yoga kleding vinden we zelfs zo mooi dat we er stiekem de hele dag in zouden willen rondlopen.

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Langebrug 73
Leiden

blog

Mijn goede voornemen? Sporten!

Het is alweer twee januari en in mijn hoofd ben ik natuurlijk druk bezig geweest met goede voornemens. En hoe cliché het ook is, het wordt tijd dat ik mezelf weer eens in de sportkleren ga heisen. Vroeger was ik vijf keer per week in de balletzaal te vinden maar sinds ik studeer, en nu hier stage loop, is het er maar al te vaak bij in geschoten. Tijd om eens even een nieuwe outfit te scoren en aan de slag te gaan. Ook leuk: onze Natascha loopt geregeld een marathon en heeft een super handig boekje geschreven om het hardlopen vol te houden. Een echte aanrader natuurlijk!

Hier steel je zeker de show mee!
Hier steel je zeker de show mee!

Hoe beter in de yoga klas verschijnen dan in deze leggings van Yogaspecials met felgekleurde prints erop. Van een superzachte stof gemaakt en absoluut stijlvol. En hoewel het een yogalegging heet kun je deze natuurlijk prima aan naar de sportschool, tijdens je rondje door het park of naar de supermarkt. Leuke trui erop en klaar!

Prachtig yoga werkboek
Prachtig yoga werkboek

Dit vond ik een prachtige vondst! Geen kleren maar een prachtig yoga werkboek van Looxa. In dit werkboek staan op illustratieve wijze allemaal poses uitgebeeld met ruimte om je eigen aantekeningen te maken.

Haute couture onder de sportkleding
Haute couture onder de sportkleding

De haute couture onder de sportkleding kun je vinden bij Stella Style. De echte grote stijlvolle merken sportkleding vind je daar. Van neutrale sport fashion tot uitbundige sport couture.

Prachtige print!
Prachtige print!

Een yogamatje, of een oefeningenmatje als je niet aan yoga doet, kan natuurlijk niet ontbreken. Deze vond ik persoonlijk echt prachtig!

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)