wonenmetlef.nl

Living & lifestyle

Wij worden helemaal blij van Wonen met LEF. Hier ontdekken we steeds weer wat nieuws voor huis, zowel meubels als woonaccessoires, van merken waar we groot fan van zijn: Ferm Living, HK Living, Le cerise sur le gateau, Bloomingville... en meer! Van muurstickers tot prachtige kussens, en van dekbedovertrekken van Snurk tot vrolijk servies. Voor elke ruimte een mooi aanbod dus. Tipje: op verzoek maakt Wonen met LEF een prachtig pakje van je bestelling!

blog

Dit zijn de leukste hangstoelen van deze zomer

We hebben al een heerlijke, zonnige voorjaarsperiode achter de rug en een lange, warme zomer ligt in het vooruitzicht. Dat wordt héél veel buiten genieten. Een hangstoel staat al langer op onze wishlist, dus we gingen op zoek naar de leukste exemplaren van nu. Voor elke smaak en elk budget!

Gezien bij Wonenmetlef.nl
Gezien bij Wonenmetlef.nl

Bij Wonenmetlef.nl zagen we deze beauty van rotan. Hij is van HK Living en heeft een doorsnede van ruim een meter. Ultiem schommelgeluk. Wijntje erbij, muziekje en niets meer aan doen. Voor € 495,- hangt hij bij jou thuis op het balkon, terras of binnen. Wow.

Romantisch samen schommelen
Romantisch samen schommelen

Dit is geen hangstoel, dit is een hangbánk! Romantisch schommelen met je lief of samen met de kinderen op deze stijlvolle hangbank, wat heerlijk! De hangbank is er in zwart, wit of grijs en kost € 79,99. Hij is er ook als hangstoel en kost dan € 39,95. 

Net een nestje
Net een nestje

Deze hangstoel heet Nest en dat snappen we helemaal. Zacht kussen erin, dekentje erbij en het is net een nestje waarin je schommelt. Prijs € 149,-.

Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Deze rotan hangstoel is van Broste Copenhagen (€ 309,-). Hij kan gewoon buiten hangen, maar haal 'm in natte periodes wel naar binnen. Overigens geldt dit voor alle hangstoelen van rotan.

Heb je nu zelf geen geschikte plek om de hangstoel op te hangen? Dan kun je er natuurlijk altijd los een standaard bij kopen. Deze is nu van € 99,99 voor € 49,99. Er is ook een handig filmpje bij gemaakt over de dingen waar je op moet letten als je een hangstoel koopt. Het wordt een lange, warme en vooral relaxte zomer...

 

Voet voor hangstoel
Voet voor hangstoel

meer blogs van wonenmetlef.nl

reacties op deze webshop (3)

09 februari 2017
Lieke
Leuke webshop. Als je in Duitsland woont, ze hebben ook een Duitse website
07 oktober 2013
Tea
Mooie buffetkasten!
16 mei 2012
Saschas
Mooi..
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)