vormgevoel.nl

Papierproducten met 'n doel

Heb jij dat ook? Je hebt allemaal plannen wat je gaat doen en aan het einde van de dag is er weinig van terecht gekomen. De dag is weer voorbij gevlogen, er kwam hier en daar nog wat tussen, even online, even dit en even dat, en de dag is weer voorbij. Je hebt een plan nodig! Daarom maakt Vormgevoel fijne stationery die zorgt voor een rustpunt in je drukke dagelijkse leven. Met deze producten van papier haal je het beste uit jezelf. Wat heerlijk! Wat begon met 1 planboek om je eigen leven wat overzichtelijker te maken, is nu heel veel meer. Planboeken, maar ook weekplanners, familieplanners en maandplanners. Heel veel planners dus en ook ander stationery, van kaarten en posters tot schijfboekjes en tote bags. Hier geen tierlantijntjes, maar strakke ontwerpen met vaak inspirerende quotes van grootheden als Steve Jobs, Michelle Obama en Oprah om het leven een boost te geven: Plan your Work & Work your Plan! De producten zijn gemaakt van mooie natuurlijke materialen.

 

blog

Mooie plannen

Ik ontving deze ochtend een inspirerend mailtje van Kristel, de eigenaar van de webshop Vormgevoel.nl. Over to do lijstjes en dingen die je maar niet gedaan krijgt...

Mooie plannen...
Mooie plannen...

Elke dag heb ik een lijstje met werk- en privedingen om te gaan doen die dag. En hoe vaak komt het wel niet voor dat ik een aantal van die dingen weer mee neem naar de volgende dag... Niet omdat ik niet productief ben, ik werk ontzettend gefocust maar ondanks dat komt er zoveel tussendoor via de mail of social media. En ik betrap mezelf er steeds weer op dat ik die doorgaans wat kleinere, snelle klusjes altijd 'even' oppak met als gevolg dat ik dus weer niet gedaan krijg wat er op mijn originele to do lijstje staat. Jammer. Ja, ik baal daar af en toe best van, ik houd gewoon van 'klaar' en 'netjes'.

Kristel schrijft in haar mail: 'Heb jij dat ook? Je hebt allemaal plannen wat je gaat doen en aan het einde van de dag is er weinig van terecht gekomen. De dag is weer voorbij gevlogen, er kwam hier en daar nog wat tussen, even online, even dit en even dat, en de dag is weer voorbij. Je hebt een plan nodig!' - Nou, kom maar op met dat plan Kristel! Ze verwijst in haar mail naar haar planboek die ze ooit voor zichzelf heeft gemaakt. Ze liet er destijds 20 exemplaren extra van drukken en plaatste die op Facebook. Het werd een succes! Natuurlijk; ik ben écht niet de enige die deze dagelijkse frustratie voelt!

Sinds het succes van haar planboek is Kristel meer dan ooit met 'plannen' bezig, met het maken van producten die jou en mij hierbij helpen. Check haar webshop: heel veel planners van weekplanners, familieplanners tot maandplanners. Mooie, strakke ontwerpen om het vooral overzichtelijk te houden. Maar mét inspirerende quotes om het leven een boost te geven: Plan your Work & Work your Plan! Ik heb zin in morgen, dan ga ik beginnen met een schoon planboek, dank Kristel!

Mooie plannen...
Mooie plannen...
En daar was Kristel, met haar planboek!
En daar was Kristel, met haar planboek!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)