vintageroadtrips.nl

Huur 'n oldtimer!

Zie je jezelf al gaan? Toerend door een heuse Eend door Frankrijk. Picknickmand mee op de achterbank en gaan met die banaan. Dakje open als het mooi weer is: pure romantiek! Of zo'n oldskool VW busje. Juist: zo'n exemplaar waarvan je altijd tegen elkaar zegt: 'Leuk hè. Echt.' Maarja, maarja, maarja... Hoe kom je aan zo'n blinkend ding, dat niet om de haverklap langs de kant van de weg stilstaat, of waaraan je hele weekenden moet klussen? Wij zeggen: ga naar Vintageroadtrips.nl. Hier doen ze het vuile werk (lees: klussen aan die karretjes), zodat jij als luxepaard alleen maar hoeft te doen waar je goed in bent: genieten in je bolide. In een glimmende Porsche 911 (vraag je lief maar, die is nu al fan!) of in zo'n ultrastoere Ford Mustang. Of dus in die Eend of in dat VW busje. Héél tof voor een dag. Of als je bijvoorbeeld gaat trouwen. Of je ouders wilt verrassen. Onthoud dit adres, gaat je vast nog eens van pas komen!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Dorpsweg 132B
Hoogblokland

blog

De meest romantische trips in eigen land

We hebben met z’n allen de neiging om gelijk naar het buitenland te huppelen wanneer het aankomt op een romantische vakantie of weekend weg. Je wilt natuurlijk de wereld kunnen verkennen, alles is nieuw en véél mooier dan ons koude kikkerlandje. En ik geef het ook toe, het lijkt op het eerste gezicht niet zo gaaf, maar ook Nederland heeft vele romantische locaties waar je samen met je lief onvergetelijke en bijzondere herinneringen aan overhoudt. Hier staan ze op een rijtje, inclusief een aantal Belgische locaties voor onze Vlaamse volgers!

Volkswagen Mr. Blue Sky van Vintage Road Trips
Volkswagen Mr. Blue Sky van Vintage Road Trips

Kamperen in een authentieke Volkswagen
Lekker met z’n tweetjes toeren van camping naar camping in een retro Volkswagen camper die van alle gemakken is voorzien. Genieten van het landschap en hier en daar ergens stoppen om over je bolide op te scheppen tegen een vreemde. Klinkt als een droom, maar het is gewoon allemaal mogelijk! En je krijgt ook nog een complete kampeeruitrusting mee. Neem snel contact op met Vintageroadtrips.nl en reserveer je eigen Mr. Orange, Sandman, Aqua of één van de andere fijne kleurtjes.

Betonnen kubus in Maastricht
Betonnen kubus in Maastricht

Bijna in het buitenland
Een betonnen kubus klinkt misschien niet zo romantisch, maar het is net alsof je even in een sprookje leeft met z’n tweetjes. Dit leuke natuurhuisje in Maastricht is ingericht met Scandinavisch design en het heeft meer ruimte dan je denkt, namelijk 38 vierkante meter met twee verdiepingen. Het landgoed eromheen is allemaal voor jou en je lief en je hebt er 100% privacy… Kunnen jullie eindelijk in alle rust de boekhouding doen. Wees er wel snel bij, want de boekingen gaan hard!

Slapen in een enorme trechter
Slapen in een enorme trechter

Gigantische luxe trechter
Pak je bucketlist er maar vast bij, want dit wil je. Je kunt in Harlingen (Fryslân) overnachten in een omgebouwde (zand)trechter met prachtig uitzicht op de Waddenzee. Maar liefst twee keer per dag verandert daar de wereld. De ene keer heb je uitzicht op kilometers uitgestrekte wadplaten en het andere moment staat alles onder water. Nog meer pluspunten: verblijf is inclusief luxe ontbijt, regendouche, jacuzzi en noem het maar op. Hoeveel romantischer wil je het hebben? Er is nog genoeg plek...

Op naar bestemming onbekend!
Op naar bestemming onbekend!

Verrassing!
Mijn persoonlijke favoriet en iets dat je gewoon een keer móét meemaken in je leven. Op Srprs.me boek je een reis(je) naar bestemming onbekend. Wil je steden uitsluiten of luxe slapen? Wordt allemaal geregeld. Vervolgens download je de app en die geeft ongeveer 2 uur voor vertrek aan waar je naartoe gaat. Hoe gaaf?! Je kunt ook gaan voor een specifiek thema. Als een van jullie - of allebei - een beetje op Sherlock Holmes lijkt, dan is er bijvoorbeeld de ‘escape trip’. Vind binnen twee uur de geheime uitgang van de stad en geniet onderweg van alle unieke plekken die je tegenkomt.

Extreem knus in een bijzonder object
Een perfecte accommodatie voor een romantisch weekendje weg. Ik bedoel, in dit object lig je wel héél dicht op elkaar. Met één bed en enkel ruimte voor bagage is dit slaapobject kleiner dan een tiny house, maar wel spannender dan een tent. Je vindt ‘m op een duurzame stadscamping in Rotterdam, naast z’n soortgenootjes. Heel bijzonder en nog plek genoeg deze zomer.

Uniek tiny house
Een klein huisje voor twee, 1 slaapkamer, 1 badkamer (buiten), een privé hottub en dit aan de oever van een prachtige vijver in Poelkapelle in België. Het tiny house is gebouwd met oude materialen en is volledig gerecycled. De gehele weide is van jou en je lief! Er zijn nog een paar plekjes vrij in augustus, hier kun je het boeken. 

Uniek niet zo tiny house
Het tegenovergestelde van de locatie hierboven. In deze ‘Forest Lodge’ worden al je zintuigen geprikkeld. Je hebt privacy (nogmaals perfect voor de boekhouding), een gigantisch waterbed, een koninklijk panoramisch ontbijt en een duomassage. En eigenlijk nog veel meer. Deze prachtige lodge is te vinden in Antwerpen en boek je via Origineelovernachten.nl. Veel plezier hè!

Er passen écht 2 volwassenen in
Er passen écht 2 volwassenen in
Tiny House met privé hottub
Tiny House met privé hottub
Puur genieten in een Forest Lodge
Puur genieten in een Forest Lodge

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)