ventdunord.nl

Fashion, accessoires en home deco

Goed nieuws voor iedereen die niet in Amsterdam woont: VENT DU NORD heeft ook een webshop! En daar vind je dus alles wat in de leuke Amsterdamse winkels ligt. Mooie kleding met opvallende prints, echte statement sieraden, grote zonnebrillen en bepaald niet alledaagse accessoires voor in huis. Check ook de leren moccassins in de babycollectie. En sla de adressen van VENT DU NORD en WIND vast op in je favorieten voor als je een dagje gaat shoppen in Amsterdam.

 

 

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Staalstraat 16H en Rosmarijnsteeg 10
Amsterdam

blog

Natascha's favourites op #flavlive

De spanning stijgt... Over ruim anderhalve week vindt Flavourites Live weer plaats! Het leuke webshopevent waar we het hele jaar reikhalzend naar uitkijken. Waar we máánden vantevoren al druk mee bezig zijn. Waar we de leukste webshops in het echt kunnen zien. En waar het elk jaar smaakvoller lijkt te zijn. Vandaag vertel ik jullie over mijn persoonlijke highlights van 2015, waar ik nu al naar uitkijk!

Flavourites Live: wat een feest!
Flavourites Live: wat een feest!

Het is moeilijk kiezen wat ik het allerleukst vindt op Flavourites Live. Er is namelijk zoveel! En hoewel wij het als Flavourites-team altijd ontzettend druk hebben deze dagen, pakken we ook voldoende tijd om zelf geïnspireerd te raken, ideeën op te doen en natuurlijk te shoppen. Al die vrolijke gezichten, die enthousiaste webshopeigenaren en die fijne sfeer... Heerlijk!

Stap in de wereld van Geertje Aalders
Stap in de wereld van Geertje Aalders

Op nummer 1: de stand van Geertje Aalders
De afgelopen weken kregen we al verschillende mails binnen van knipkunstenaar Geertje Aalders van 12nicethings.com. Geertje is met een of ander geheimzinnig, zeer creatief project bezig. Ze gaat van haar stand werkelijk een spectaculaire geknipte droom maken. Hoe dat eruit gaat zien? Heel mooi. Vakwerk. Het ambacht in haar meest pure vorm. Met als ongetwijfeld stralend middelpunt Geertje, die kunstwerkjes verkoopt waar je spontaan verliefd op wordt. Ik ben de trotse bezitter van enkele van haar creaties en kan je verklappen: dat zijn echte eye-catchers in mijn huis. En straks stap ik letterlijk en figuurlijk de wereld van Geertje binnen... Ik kan je nu al onthullen dat dit een van de meest gefotografeerde plekken op Flavourites Live wordt! Geertje heeft trouwens ook de limited edition Flavourites Live-shopper ontworpen die je voor slechts € 1,- kunt shoppen. Doen!

Die zijn net in de Photo Booth van De Fotobus  geweest, dat kun je zo zien!
Die zijn net in de Photo Booth van De Fotobus geweest, dat kun je zo zien!

Nummer 2: smile in de photobooth
Net als vorig jaar is De Fotobus weer aanwezig met die hilarische photobooth. Echt lachen. Het is al leuk om iedereen te observeren die zojuist op de foto is gezet. Hoedjes, brillen, feestneuzen: alles kan en mag in De Fotobus. Superleuk om samen met je vriendin(nen)/moeder/zus/kleintje in te duiken. Mijn fotootjes van vorig jaar hangen op mijn prikbord, ik word er altijd vrolijk van!

Fashion van Freshonline op Flavourites Live
Fashion van Freshonline op Flavourites Live

Mijn nummer 3: fashion zien, voelen, passen, shoppen
Hoewel ik online shoppen ontzettend handig vind, ben ik ook blij als ik fijne fashionitems in het echt kan voelen, passen en shoppen. Ik kijk nu al uit naar de fijne items zoals de heerlijke vesten van Freshonline.nl. En ook de stand van Love4labels.nl is steevast een van mijn favorieten. Een nieuwe winterjas heb ik niet nodig, maar toch ga ik na Marije's enthousiaste verhalen over Ventdunord.nl zeker een kijkje nemen bij deze shop. En Northboundstore.com sla ik ook niet over. Kortom: ik ga me hier wel vermaken. De grootste vraag is: heb ik genoeg tijd om straks álles uitgebreid te bekijken? I hope so.

Op nummer 4: het PapierAtelier
Of is dit mijn nummer 1? Ik weet het niet; neem deze volgorde niet te serieus! Alles is eigenlijk namelijk even leuk. Het PapierAtelier wordt gerund door Monique van der Vlist, zij is jarenlang art-director geweest bij 101 Woonideeën, is super creatief én heeft smaak. Op haar HappyMakersBlog lees je altijd over de leukste designers. En ze neemt een aantal van deze leuke mensen mee naar Flavourites Live!Je kunt ze aan het werk zien en elke dag een workshop volgen bij een van deze inspiratoren. Ontzettend leuk, en echt een aanwinst voor Flavourites Live. Monique mailde trouwens vandaag nog het definitieve demonstratie- en workshopprogramma, we hebben het hier op de website van Flavourites Live gezet. Monique: geweldig dat je er weer bij bent, ik kijk uit naar je komst en die van jouw creatieve vrienden!

Nummer 5: cadeautjes shoppen
Waar moet ik beginnen? Werkelijk overal waar je kijkt op Flavourites Live zie je leuke cadeautjes. Zó handig, met de decembermaand in het vooruitzicht. Ik shop hier dan ook altijd de leukste dingen voor mijn kinderen, lief en mijzelf. Stationery was vorig jaar favoriet; dit jaar verwacht ik dat ook weer. Wonen doet het al jarenlang goed. Zelfs voor mannen hebben we op Flavourites Live leuke cadeaus, ga maar eens langs bij de stand van Eenmannenkado.nl. Super handig, toch? Tipje: bij Dreamkey.nl vind je mooie inpakpapiertjes enzo. En ik ga alvast bij de stand van Riverstones.nl mijn verjaardagsverlanglijst samenstellen. O, wacht... ik ben pas in juni jarig. Geeft niets; ik vind deze sieraden zo mooi en fijntjes. Die wil ik ook graag eens 'live' bewonderen.

En waar laten we al die nieuw verworven hebbedingen? In de limited edition Flavourites Live-shopper, natuurlijk! Zoals ik al schreef: voor € 1,- shop je 'm. Echt. Ik kan niet wachten! Had je nog geen ticket in huis? Bestel het nu hier, mét korting!

Het PapierAtelier van HappyMakersBlog op Flavourites Live
Het PapierAtelier van HappyMakersBlog op Flavourites Live
Riverstones op Flavourites Live
Riverstones op Flavourites Live

meer blogs van ventdunord.nl

reacties op deze webshop (1)

10 oktober 2015
Wim en Riet Boot
Pita een goed verhaal en prachtige foto's! Veel succes😏 Riet en Wim Boot
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)