studiozomooi.nl

Cadeau conceptstore

StudioZomooi is een bijzonder snoepje voor ons. Een webshop die met een warm hart, enorme drijfveer en super klantvriendelijk gerund wordt en waar producten verkocht worden waar we helemaal blij van worden. Van handgemaakte sieraden van ongewone materialen, dagelijkse praktische dingen die er fantastisch uit zien tot  leuke creatieve goodies voor kinderen, oudere jongeren en jonge ouderen. Verrassend door het design of door het gebruik ervan! Een totaalplaatje dat klopt! En houd ook je ogen open op een van de leuke creatieve markten waar je ze kunt treffen... Je zult er gegarandeerd met een glimlach shoppen, of het nu voor jezelf is of voor een ander!

blog

Boys will be boys: van babykamer naar stoere peuterkamer

En toen was het echt tijd om de slaapkamer van onze jongste om te gooien. Waarom worden ze ook al weer zo snel groot? De commode en het ledikant weg en een aantal items voor stoere peuters erin. En die grote peuter had daar zelf uitgesproken ideeën over. Denk: een combi van auto’s, klusspullen, dino’s en raketten. Thank god voor StudioZomooi waar je slaagt voor heel veel leuke accessoires om er een mooi geheel van te maken.

Voor stoere astronauten
Voor stoere astronauten

Als een raket
Voor stoere astronauten zijn de te gekke muurdecoraties met raket en de slingers met planeten een musthave. Tip: ze komen extra goed uit op een donkerblauwe muur.

Opgeruimd staat netjes
En ook het eerste eigen bureautje is een feit! Hoe leuk is deze oranje Penco toolbox voor alle kleine frutsels die nog een plekje zoeken? Stoer én praktisch in één. Trouwens ook verkrijgbaar in vier andere kleuren

Play and go
Deze is leuk! Een opbergzak waar naar hartenlust op gespeeld kan worden want het is meteen ook een heerlijk zacht speelkleed. Leuk voor op de slaapkamer en makkelijk om mee te nemen. Ook handig voor een middagje spelen in de tuin, scheelt je een hoop gesleep met lego, Playmobile en autootjes. Verkrijgbaar verschillende vrolijke printjes. 

Sfeerlichtjes
Deze kun je overal in de kinderkamer kwijt: om de bedrand, langs een kast of aan een stoere haak aan de muur. De Cotton Ball Lights zijn altijd een goed idee, zeker in deze gave kleurencombinatie.

Aan de muur
Geloof het of niet maar dit zijn houten wandhaken! Origineel he?! Ga voor rood, blauw of groen of hang er meerdere naast elkaar voor een grappig effect.

 

 

 

Voor stoere astronauten
Voor stoere astronauten
Stoer én praktisch in één
Stoer én praktisch in één
Opbergzak en speelkleed in één autobaan!
Opbergzak en speelkleed in één autobaan!
Mooie sfeerlichtjes!
Mooie sfeerlichtjes!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)