studiozomooi.nl

Cadeau conceptstore

StudioZomooi is een bijzonder snoepje voor ons. Een webshop die met een warm hart, enorme drijfveer en super klantvriendelijk gerund wordt en waar producten verkocht worden waar we helemaal blij van worden. Van handgemaakte sieraden van ongewone materialen, dagelijkse praktische dingen die er fantastisch uit zien tot  leuke creatieve goodies voor kinderen, oudere jongeren en jonge ouderen. Verrassend door het design of door het gebruik ervan! Een totaalplaatje dat klopt! En houd ook je ogen open op een van de leuke creatieve markten waar je ze kunt treffen... Je zult er gegarandeerd met een glimlach shoppen, of het nu voor jezelf is of voor een ander!

blog

Puzzle me(e)!

Oh wat vinden we het toch leuk om te puzzelen! Sterker nog, het afgelopen jaar is er meer dan ooit gepuzzeld. De puzzels zijn bijna niet aan te slepen! Wij houden ook wel van een kleine uitdaging, en delen graag deze super leuke puzzels met je.

 

bloemen- en plantenpuzzel van bloompost
bloemen- en plantenpuzzel van bloompost

Deze bloemen- en plantenpuzzel van Bloompost heeft 1000 stukjes en is een echte uitdaging hebben we uit betrouwbare bron. De puzzels hebben eenmaal gelegd een afmeting van 44x68cm (plant) en 49x69 cm bloem. Tip: lijm de puzzel nadat je ‘m hebt gelegd op een mooie ondergrond en je hebt een hele toffe en zelfgemaakte muurdecoratie.

bizarre shuffle face puzzel met dierengezichten
bizarre shuffle face puzzel met dierengezichten

Dit is wel een hele bijzondere puzzel. Het is namelijk een uit vier delen bestaande shuffleface die je op drie verschillende manieren kunt maken. Je kunt op kleurcode gewoon één van de vier puzzels maken, of je mixt de stukjes en maakt hele vreemde dieren of je maakt er een wedstrijdje van met anderen en kijkt wie als snelste één van de vier puzzels heeft gelegd. Elke puzzel bestaat uit 100 stukjes.

natuur puzzels van cavallini
natuur puzzels van cavallini

We lieten ze al eerder zien, de puzzels van Cavallini & Co. Ze zijn ook zo tof. De puzzels zitten in een mooie koker en bestaan uit 1000 stukjes. De afbeeldingen hebben een vintagelook en zijn echt prachtig. Je kunt onder meer kiezen uit botanische puzzels en puzzels met dieren en edelstenen. Heel leuk om samen met de kinderen te doen of leuk voor opa&oma - nu oppassen er nog steeds niet in zit... 

scandinavische zwart wit puzzel
scandinavische zwart wit puzzel

Deze prachtige puzzels vonden we bij Tykky en zijn echt een aanrader voor wie van die mooie minimalistische Scandinavische stijl houdt. Uitgevoerd in mooi zwart wit waan je je in Stockholm of in een stil Zweeds bos. Beide puzzels hebben 1000 stukjes, dus maak een heerlijke cappuccino of thee, pak er een kaneelbroodje bij en puzzelen maar.

Ook een puzzel, maar dan anders, is deze tangram. Eigenlijk is het een puzzel en een spel in één, want je moet namelijk proberen om met de verschillende stukjes een bepaalde vorm te maken die je vindt op de opdrachtkaartjes. Speed tangram is leuk om alleen te doen en je ruimtelijk inzicht te checken, maar nog leuker om er een wedstrijdje van te maken. Wie kan het snelste de puzzels leggen?

Oe, dit wordt een fikse uitdaging, deze outerspace puzzel die we spotten bij Speelgoed Kiki. 1000 stukjes maar liefst om dit kleurrijke luchtruim vol planeten te maken. Ben je klaar, dan heb je een prachtig afbeelding van 49x69 cm. Lijm ‘m op een mooie ondergrond en hang ‘m op in de kinderkamer bijvoorbeeld.

 

 

speed tangram puzzel en spel in een
speed tangram puzzel en spel in een
ruimte en planeten puzzel outerspace
ruimte en planeten puzzel outerspace

meer blogs van studiozomooi.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)