studiozomooi.nl

Cadeau conceptstore

StudioZomooi is een bijzonder snoepje voor ons. Een webshop die met een warm hart, enorme drijfveer en super klantvriendelijk gerund wordt en waar producten verkocht worden waar we helemaal blij van worden. Van handgemaakte sieraden van ongewone materialen, dagelijkse praktische dingen die er fantastisch uit zien tot  leuke creatieve goodies voor kinderen, oudere jongeren en jonge ouderen. Verrassend door het design of door het gebruik ervan! Een totaalplaatje dat klopt! En houd ook je ogen open op een van de leuke creatieve markten waar je ze kunt treffen... Je zult er gegarandeerd met een glimlach shoppen, of het nu voor jezelf is of voor een ander!

blog

Kleurrijke kerstboom versiering

Yay! De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken, en daar hoort het opzetten van de kerstboom zeker bij. Als je dit jaar gaat voor een boom met veel kleur, glitters en glimmers, check dan deze vrolijke kerstdecoratie.

Kleurrijke kerstboom versiering
Kleurrijke kerstboom versiering

Maak van je kerstboom een wonderlijke onderzeewereld met de prachtige zeedieren van Zoutbloed. Verkrijgbaar als zeester, schildpad, zeepaardje en octopus, allemaal met parelmoer glans en glitter afgewerkt voor een sprankelend effect in de boom. Los kosten ze € 4,- maar voor € 32,95 shop je de complete set.

Maak van je kerstboom een wonderlijke onderzeewereld
Maak van je kerstboom een wonderlijke onderzeewereld

Bij Deens spotten we deze klassieker: de paddenstoel. Maar dan wel in een modern jasje en in een mooie roze kleur met genoeg glitters om te shinen in je boom. Deze paddenstoel van € 8,75 komt uit een kleurrijke serie kerstdecoratie van Bungalow. Zo zijn er ook nog een bolle groene vis, een gitaar en een hondje verkrijgbaar. Allemaal even sprankelend!

Een klassieker in een modern jasje
Een klassieker in een modern jasje

Wie zegt dat varkens niet kunnen vliegen?? Check dan dit prachtige glazen exemplaar van Sissy-Boy. Het varken is met de mond geblazen en daarna met de hand beschilderd met 10k geel goud of 8k wit platinum. Hij is 11 cm lang en kost € 12,99. Er zijn trouwens ook een handgeblazen pauw, libelle en ananas verkrijgbaar. 

Wie zegt er dat varkens niet kunnen vliegen?
Wie zegt er dat varkens niet kunnen vliegen?

Als je een vleugje Mexico in je boom wilt, ga dan voor deze te gekke kerstdecoratie van Sass & Belle die we vonden bij Studio Zo Mooi. Lekker bontgekleurd, glimmend en uiteraard met de nodige sparkles. Of je nou gaat voor de lollige lama, de pinata, cactus, de spicy rode peper of de fles Tequila, je hebt sowieso een echte eyecatcher in je boom! Vanaf € 6,50. 

Deze kleurrijke kersthangers met honeycomb doen het vast heel goed bij kinderen, maar we vinden ze zelf stiekem ook heel erg leuk. In de set zitten vijf kerstfiguren (sneeuwpop, kerstman, elf, koekemannetje en kerstengel) en je zet ze gemakkelijk zelf in elkaar. Leuk voor in de boom, voor het raam of op de kinderkamer. Je shopt de set van 5 voor € 11,95 bij Blikfang.

 

Deze pinata mag je niet stuk slaan
Deze pinata mag je niet stuk slaan
Leuke diy honeycomb hangers
Leuke diy honeycomb hangers

meer blogs van studiozomooi.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)