studiodewinkel.nl

Leuke ontwerpen

Een webshop naar ons hart! De looks van de shop zijn puur & basic, de producten zijn ware parels. De makers van studiodewinkel.nl speuren heel Holland af naar de ontwerpen van getalenteerde designers en verzamelen deze producten in hun shop. En tjonge - dat ziet er mooi uit zeg. Die geweldige porseleinen popjes van Lammers&Lammers, pronkstukjes van Heinen Delftsblauw, de mooie accessoires van Raeder... Wow, echt super stijlvol dit! Ideale shop ook om een cadeaulijst voor je trouwerij samen te stellen.

blog

YEAH! Studiodewinkel bestaat 10 jaar! Mét feestelijke winactie!

We kregen zo'n leuk bericht van Sandra van Studiodewinkel.nl. Studiodewinkel.nl bestaat tien jaar en viert dat uitgebreid! Sandra schreef er een leuk blog over:
Studiodewinkel.nl is jarig en viert feest! We bestaan alweer 10 jaar. In deze 10 jaar is onze collectie van bijzondere designs en kunstwerken gegroeid. En we blijven steeds zoeken naar nieuwe designs om onze collectie verder uit te breiden. En in dit feestjaar hebben we sinds kort naast onze webshop ook een winkel/showroom geopend! Deze winkel is iedere donderdag & vrijdag open van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Met popje Open Mind
Met popje Open Mind

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Mirjam. Van harte gefeliciteerd met de toffe prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Mooi diamond vaasje
Mooi diamond vaasje

 

Mushroom lamp
Mushroom lamp

Elk jaar vragen we  ter gelgenheid van onze verjaardag een artist om een kunstwerkje te maken. Deze kunstwerkjes maken we altijd in een gelimiteerde oplage. Dit jaar hebben we artist Marieke Peters gevraagd om een kunstwerkje voor ons 10-jarig bestaan te maken. De input die we haar gaven was: een warm en liefdevol werk. Resultaat: dit prachtige zonnige werk ‘SUNNY THOUGHTS’ (psstt…check onderaan dit blog om kans te maken op een exemplaar). Op de foto zie je ook het mooie special popje 'Open Mind' van Lammers&Lammers dat speciaal voor ons is gemaakt.

Flesvazen Foekje Fleur en StoryTiles
Flesvazen Foekje Fleur en StoryTiles

Op het werk ‘Sunny Thoughts’ zie je een vrouw in gedachten genieten van de zon. Om haar hoofd zie je allerlei gekleurde en glinsterende lichtpuntjes, met op haar borst een hart. Dit staat voor de kunstenares symbool voor liefde voor de natuur en dat het belangrijk is elke dag te genieten van alles wat goed is in je leven. Zoals iedereen, vergeet Marieke Peters dat zelf soms ook wel eens. Maar op zo’n moment bij een ondergaande zon, kan geluk echt binnenkomen! Het originele werk is gemaakt met gemengde technieken op hout. Door op een oude houten plank de verschillende technieken van fotografie, zeefdruk en schilderen te mengen, krijgt het werk een mooie gelaagdheid. Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de structuren van het originele kunstwerk mooi zichtbaar blijven en je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 bewerkt met goud glinstering én genummerd! Op de foto ook het mooie diamond vaasje van artist Manita Kieft.

Op bovenstaande foto zie je een close-up van het werk Sunny Thoughts. Prachtig toch, hoe de glinsterende dots het werk een extra glans geven? Het werk staat mooi ingelijst in het speciale verdiepte lijstje. De Mushroom lamp van Marcantonio Raimondi Malerba voor Seletti combineert er goed bij. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet samen met de mooie flesvazen van Foekje Fleur uit onze shop en een passend tegeltje van Storytiles uit onze collectie. En... omdat het Feest is hebben we voor jullie als Flavourites lezers een leuke winactie! We geven speciaal aan de bezoekers van Flavourites twee ingelijste kunstwerkjes ‘SUNNY THOUGTS’ weg t.w.v. € 35,-!!  
Hoe maak je kans op een van deze kunstwerkje? Laat onder dit blog een bericht achter. Laat weten in je reactie waar jij dit kunstwerkje in je interieur zou willen plaatsen en je maakt kans! Op maandag 6 juli maken we de twee winnaars bekend! Doe je mee?

We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
Veel liefs, Sandra van Studiodewinkel.nl

Kom je ook een keer een kijkje nemen in onze showroom? Zouden we leuk vinden.

Deze winkel is iedere donderdag & vrijdag open van 13:00 uur tot 17:00 uur. Ook kun je altijd een afspraak maken om onze winkel te bezoeken. Mail/bel dan naar info@studiodewinkel.nl of 06-18641117. Ons winkel/showroom adres is:                                                                                                                                                          
De Meent 32-C                                                                                                                                                                                    
3984 JK Odijk (vlakbij Utrecht)

meer blogs van studiodewinkel.nl

reacties op deze webshop (3)

06 juli 2020
Mirjam
Wauwww; deze kleuren matchen perfect bij m`n woonkamer! Stijlvol en vrolijk tegelijk!
15 augustus 2018
Tanja Oomen
Geweldige service. Mooi verpakt en snelle levering. De merel met gouden poten is prachtig!!! Sandra, bedankt voor de geschreven bedankkaart erbij! Ben heel blij mee met deze aankoop!!!
29 juli 2011
Kris
Echt super! Ik had mijn bestelling twee dagen later binnen met een personal touch, maakt het heel bijzonder om te krijgen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)