studiodewinkel.nl

Leuke ontwerpen

Een webshop naar ons hart! De looks van de shop zijn puur & basic, de producten zijn ware parels. De makers van studiodewinkel.nl speuren het land af naar de ontwerpen van getalenteerde designers en verzamelen deze producten in hun shop. En tjonge - dat ziet er mooi uit zeg. Prachtige sieraden van ontwerpers als Saakje en Hartog & Henneman, de ontwerpen van Lenneke Wispelwey en héél mooie stoelen en andere meubels van Palau... Wow, echt super stijlvol dit! Ideale shop ook om een cadeaulijst voor je trouwerij samen te stellen.

blog

Deze tegels vertellen een verhaal

Ze hangen bij mij thuis aan de muur, inmiddels ook bij meerdere vriendinnen (want: dit is zo'n leuk cadeau om te geven en te krijgen!) en het is altijd een 'uitje' om even naartoe te surfen: de tegeltjes van StoryTiles. Ik kreeg laatst zo'n leuke nieuwsbrief van dit Hollandse merk in het postvak dat ik 'm gewoon even móet delen...

Two Number ones
Two Number ones

StoryTiles, we schreven er al vaker over. Ik vind ze prachtig, de geglazuurde tegeltjes voorzien van mini-verhaaltjes. Kijk eens wat ik laatst zag. Zulke leuke ideeën om met de tegeltjes te doen! Je koopt de tegeltjes onder meer bij Studio de Winkel - ook al zo'n fijn adres. Of bij StoryTiles zelf, waar ze nu dus ook de blanco tegels hebben. Dit las ik in hun nieuwsbrief: 
Two Number ones
Sommige StoryTiles zijn er ook als een 'tableau'. "Vangst van de dag" is een van onze meest gewilde vissentegels, hier gecombineerd met de bestseller blanco tegel Snow White.

Strike a pink pose!
Strike a pink pose!

Strike a pink pose!
Don't be shy en gebruik Blush Pink blanco tegels, hier gecombineerd met StoryTiles "Op een onbewoond eiland" en "Onder de paraplu".

Be bold, choose blue
Be bold, choose blue

Be bold, choose blue
Cobalt Blue blanco tegels, op de foto samen met "Even Koekeloeren". Stoere keuze, een echte eye catcher!

Put a smile on a wall
Put a smile on a wall

Put a smile on a wall
Ochre Yellow blanco tegels gecombineerd met een "Stilte Momentje" hebben een lichte en vrolijke uitstraling.

Bring nature inside
Met Forest Green blanco tegels breng je een beetje van de natuur naar binnen, zeker als ze gemixt worden met "Geluksvogel" en "Paradijsvogel".

Bring nature inside
Bring nature inside

meer blogs van studiodewinkel.nl

reacties op deze webshop (2)

15 augustus 2018
Tanja Oomen
Geweldige service. Mooi verpakt en snelle levering. De merel met gouden poten is prachtig!!! Sandra, bedankt voor de geschreven bedankkaart erbij! Ben heel blij mee met deze aankoop!!!
29 juli 2011
Kris
Echt super! Ik had mijn bestelling twee dagen later binnen met een personal touch, maakt het heel bijzonder om te krijgen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)