studiodewinkel.nl

Leuke ontwerpen

Een webshop naar ons hart! De looks van de shop zijn puur & basic, de producten zijn ware parels. De makers van studiodewinkel.nl speuren heel Holland af naar de ontwerpen van getalenteerde designers en verzamelen deze producten in hun shop. En tjonge - dat ziet er mooi uit zeg. Die geweldige porseleinen popjes van Lammers&Lammers, pronkstukjes van Heinen Delftsblauw, de mooie accessoires van Raeder... Wow, echt super stijlvol dit! Ideale shop ook om een cadeaulijst voor je trouwerij samen te stellen.

blog

Gift Guide Wonen

Iets moois voor in huis is altijd goed als cadeau, zeker als het met zorg is uitgekozen.

Voor de rustzoeker
Voor de rustzoeker

Voor de rustzoeker
Deze mag een opvallende plek aan de muur krijgen. Adem in - adem uit! Het wanddoekje is gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Teer spul
Teer spul

Teer spul
Hier in huis staat de minivariant, maar deze grote glasilium vaas... o, wat is hij mooi! Dit wordt er gezegd over de vazen: Glasilium creëert een nieuwe manier om bloemen en planten te tonen. Toen ontwerper Eav Levin deze vaas maakte, wilde ze iets maken dat je helpt je relatie tot uitdrukking te brengen met wat buiten je muren ligt. Echt práchtig.

Opruimen!
Opruimen!

Opruimen!
Voor iedereen die orde wil in huis: deze prachtige manden van House Doctor zijn geschikt voor meer dan alleen de was. Speelgoed, sjaals, tassen: wij zouden er wel raad mee weten.

Versieren
Versieren

Versieren
Deze kerstslingers zijn zo mooi; ook na de feestdagen wil je ze laten hangen. En waarom ook niet? Vier elke dag feest met de prachtige woonaccessoires van Sissy-Boy!

Aan de wand en op tafel
Prachtig, deze wallhangers. Ze zijn er in ecru en in ecru met zwart. Handgemaakt van natuurlijk katoen. Ook de stoere bowls van Nordstjerne, die met de hand van restmaterialen worden gemaakt, zijn een prachtige eyecatcher in huis.

Kunst
De nieuwe collectie van Ixxi.com is weer prachtig. Kijk deze rustgevende kunst, die wil je toch aan de muur? Tip: je kunt ook van je eigen foto's een geweldiuge Ixxi laten maken. Aanrader.

Verhaaltjes
Al meerdere keren gegeven (én mogen ontvangen): de prachtige tegeltjes van Storytiles. Elke keer weer ontdek ik nieuwe. Ze vertellen ook écht een verhaal. Een uniek cadeau waarmee je iedereen kunt verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de wand en op tafel
Aan de wand en op tafel
Verhaaltjes
Verhaaltjes
Kunst
Kunst

meer blogs van studiodewinkel.nl

reacties op deze webshop (3)

06 juli 2020
Mirjam
Wauwww; deze kleuren matchen perfect bij m`n woonkamer! Stijlvol en vrolijk tegelijk!
15 augustus 2018
Tanja Oomen
Geweldige service. Mooi verpakt en snelle levering. De merel met gouden poten is prachtig!!! Sandra, bedankt voor de geschreven bedankkaart erbij! Ben heel blij mee met deze aankoop!!!
29 juli 2011
Kris
Echt super! Ik had mijn bestelling twee dagen later binnen met een personal touch, maakt het heel bijzonder om te krijgen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)