studiodewinkel.nl

Leuke ontwerpen

Een webshop naar ons hart! De looks van de shop zijn puur & basic, de producten zijn ware parels. De makers van studiodewinkel.nl speuren heel Holland af naar de ontwerpen van getalenteerde designers en verzamelen deze producten in hun shop. En tjonge - dat ziet er mooi uit zeg. Die geweldige porseleinen popjes van Lammers&Lammers, pronkstukjes van Heinen Delftsblauw, de mooie accessoires van Raeder... Wow, echt super stijlvol dit! Ideale shop ook om een cadeaulijst voor je trouwerij samen te stellen.

blog

Studiodewinkel is jarig en... trakteert!

We kregen een leuke mail van Sandra van Studio de Winkel: haar geweldige webshop bestaat alweer 11 jaar, en dat moet gevierd worden! Elk jaar laat Sandra op de verjaardag van haar webshop een kunstwerkje maken door een kunstenaar. Dit keer was het de beurt aan artist Marloes Duyker. Sandra vertelt er alles over in dit blog én we mogen twee lezers blij maken met een ingelijst limited edition kunstwerkje!

Het kunstwerkje van Marloes Duyker samen met onder meer het stoere kraaienbeeld
Het kunstwerkje van Marloes Duyker samen met onder meer het stoere kraaienbeeld

Sandra: "Studiodewinkel.nl is jarig en viert feest! We bestaan alweer 11 jaar. In deze 11 jaar is onze collectie van bijzondere designs en kunstwerken flink gegroeid. En we blijven steeds zoeken naar nieuwe designs om onze collectie verder uit te breiden! Elk jaar vragen we een kunstenaar om een kunstwerkje, in een gelimiteerde oplage, speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan. Dit jaar hebben we artist Marloes Duyker gevraagd om een kunstwerkje voor ons 11-jarig bestaan te maken. De opdracht was om een vrolijk en liefdevol werk te maken. Het resultaat is dit heerlijke zomerse en vrolijke kunstwerkje ‘SAMEN’. Hier zie je het kunstwerkje mooi gecombineerd met meerdere designs uit onze shop: het fijne porseleinen vaasje Diamond van Manita Kieft en het stoere kraaienbeeld van Rosa en Vieira.

Hier met het strepenvaasje
Hier met het strepenvaasje

Op de foto’s zie je het werkje mooi ingelijst in het bijpassende lijstje. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet samen met het mooie strepenvaasje en het mooie porseleinen Bord Coco uit onze collectie. Op het werk ‘SAMEN’ zie je twee mensen blij knuffelend met elkaar tussen de zomerbloemen. De knuffel is het symbool van de liefde. Het is een ode aan de herwaardering van het normale. In balans met de natuur vinden we elkaar. De kunstenares Marloes Duyker wil in dit werk onze verbintenis met elkaar en de natuur laten zien, met gevoelens van blijdschap en hoop. Het originele werk is gemaakt met gemengde technieken op papier, o.a. Cyanotypie en met hand geborduurde stoffen. Het is een prachtig spel van structuren en fragiele stiksels van katoen en draad. Toevalligheden van 'perfecte imperfectie' vormen een spannend geheel. Dit wordt gecombineerd met botanische vormen, waardoor je een prachtige gelaagdheid krijgt in het werk. Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de structuren van het originele kunstwerk mooi zichtbaar blijven en je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand een voor een verrijkt met een droogbloem en genummerd.

Kunstwerkje met de bottle vazen van Foekje Fleur en Miss Flower
Kunstwerkje met de bottle vazen van Foekje Fleur en Miss Flower

Op deze foto is het kunstwerkje gecombineerd met de mooie bottle vazen van Foekje Fleur en de bijzondere wensfiguur Miss Flower. De zomerbloemen zijn met de hand geplukt door Marloes Duyker zelf in de omgeving van Utrecht. De bloemen zijn geplukt in bermen en groenstroken langs sloten en rivieren. Daarna zijn ze tussen kranten gedroogd onder stapels boeken en, als de zon scheen, buiten. Toen ze geheel gedroogd waren zijn ze een voor een met de hand op de kunstprint geplakt met een strookje rood washi tape. Zo wordt het een uniek en persoonlijk werkje waarin heel veel liefde en tijd is gestopt.

Er is veel liefde gestopt in het ontwerp!
Er is veel liefde gestopt in het ontwerp!

En... omdat het feest is hebben we voor jullie, als Flavourites bezoekers, een leuke WINACTIE ! We geven twee ingelijste kunstwerkjes ‘SAMEN’ (t.w.v. € 35,-) weg!"
Hoe maak je kans op een van deze kunstwerkjes? Laat onder dit blog of bij de betreffende posts op Facebook of Instagram een reactie achter waar jij dit kunstwerkje in je interieur zou willen plaatsen en je maakt kans! Op 23 juli maken we de winnaars bekend!

meer blogs van studiodewinkel.nl

reacties op deze webshop (3)

06 juli 2020
Mirjam
Wauwww; deze kleuren matchen perfect bij m`n woonkamer! Stijlvol en vrolijk tegelijk!
15 augustus 2018
Tanja Oomen
Geweldige service. Mooi verpakt en snelle levering. De merel met gouden poten is prachtig!!! Sandra, bedankt voor de geschreven bedankkaart erbij! Ben heel blij mee met deze aankoop!!!
29 juli 2011
Kris
Echt super! Ik had mijn bestelling twee dagen later binnen met een personal touch, maakt het heel bijzonder om te krijgen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)