sterrenberg.nl

4 sterren wellness

Welkom bij Hotel de Sterrenberg, 4 sterren wellness hotel in Otterlo! Elk seizoen leuk om samen met je lief te doen, of met het hele gezin: een heerlijk weekendje quality time doorbrengen. Hotel De Sterrenberg is een kleinschalig hotel met 44 kamers, op steenworp afstand van Nationaal park de Hoge Veluwe met onder meer een zwembad, sauna's, stoombad tepidarium en massagebad. Gewoon in eigen land, maar je bent er even he-le-maal uit. Wat heerlijk klinkt dat, zeg. Samen met de boswachter kun je er prachtige wandelingen maken, zoals 'speuren naar sporen' (spannend!) of een stuifzandwandeling. Indrukwekkend! Cultuur kun je proeven in het Kröller-Müller Museum dat zich in het Park bevindt. En 's avonds eet je lekker relaxed in het restaurant 'Cèpes', dat je in het hotel vindt. En nice to know: het restaurant heeft onlangs een Bib Gourmand behaald. Dat wordt genieten! 

 

blog

Verwen je moeder(dag)

Over een week is het alweer moederdag. Je hebt nog een paar dagen de tijd om te bedenken hoe je je moeder in het zonnetje gaat zetten. Of... een paar dagen de tijd om rond te strooien hoe je graag zelf verwend wilt worden. Wat kleine hints doen vaak wonderen! We tippen je met plezier een paar fijne ‘verwen-je-moeder’ ideeën. Tips waar je als moeder blij van wordt en waar je kinderen ook profijt van hebben! Een ontspannen moeder is namelijk voor iedereen fijn ;-)

Stadse beauty
Stadse beauty

Van een cadeaubon van de Five City Spa in Utrecht wordt elke moeder blij. Deze bon is namelijk in te wisselen voor een massage en/of treatment. Even een uurtje wegzakken terwijl je gemasseerd wordt. Je bepaalt zelf de muziek, welke olie wordt gebruikt, of je hard/zacht gemasseerd wordt... Heerlijk! Ook de treatments worden op jouw behoefte afgestemd. Een detox behandeling, men's facial of deep wrinkle treatment. Je komt als herboren weer naar buiten!

Wellness in de weilanden
Wellness in de weilanden

Betuwsch Badhuys
Stuur je je moeder liever een dag de deur uit, verwen haar met een dag bij het Betuwsch Badhuys in Lienden. Deze wellness in de weilanden is zo fijn door de kleinschaligheid, voor max. 8 personen per dag opent Vera haar Badhuys. Na een rondje sauna’s en jacuzzi geniet je onder de veranda van een vers sapje uit eigen boomgaard. Na de huisgemaakte lunch dommel je even weg voordat je aan een nieuwe ronde begint. Heerlijk toch?!

De lounge van Sterrenberg
De lounge van Sterrenberg

Boutiquehotel Sterrenberg
Gun je je moeder totale ontspanning (of wil je even verlost zijn van haar zorgen)? Boek een nachtje weg voor haar! Op de Veluwe ligt Boutiquehotel Sterrenberg, een kleinschalig hotel met fijne kamers, een goed restaurant en heerlijke lounge met haard waar ze eindelijk haar boek kan lezen.

Stadse beauty
Stadse beauty

 

 

meer blogs van sterrenberg.nl

reacties op deze webshop (2)

20 maart 2014
Boutique Hotel Sterrenberg
Beste Maaike, Bedankt voor je enthousiaste reactie. Graag tot ziens!
02 maart 2014
Maaike
Mijn vriendin en ik hebben een hotelovernachting gewonnen op de flavourits event life. We zijn na de kerstdagen heerlijk verwend in dit prachtige hotel. Het is een hele fijne plek om te relaxen. Nadat we een mooie wandeling in het aangrenzende bos hebben gemaakt zijn we de sauna in gedoken. 's Avonds hebben we heel lekker gegeten in het restaurant. We hebben enorm genoten en raden het iedereen aan om zo een weekendje tot rust te komen.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)