sofacompany.com

Betaalbaar Deens design

Sofacompany is een online meubelshop waar je echt tof design scoort voor een hele schappelijke prijs. Je vindt stijlvolle banken, chaise longues, tafels, stoelen, hockers en accessoires van textiel. Naast het reguliere aanbod kun je er ook je eigen modulaire bank ontwerpen. Vinden we leuk! Je kunt kiezen uit ruim 50 producten in 25 verschillende materialen en kleuren, lekker zelf aan de slag dus. En van alle meubels kun je gratis stofstalen thuis laten bezorgen, of ga de meubels een keer live bekijken in een van de showrooms.

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Stadhouderskade 115
Amsterdam

blog

5x banken om op te zitten, liggen en relaxen

Bij het aanschaffen van een nieuwe bank ga je niet over 1 nacht ijs. Je zoekt online, offline, gaat een paar keer proefzitten, -liggen en -hangen voordat de knoop wordt doorgehakt. Want ja, er komt wel even iets binnen waar je best wel een tijd tegenaan moet kijken. En op zitten, liggen en hangen niet te vergeten. Hieronder laten we je alvast een aantal van onze favoriete banken van dit moment zien. Drie keer raden welke onze numero uno is.

5x super stijlvolle banken
5x super stijlvolle banken

Deze bank hierboven is absoluut de coolste bank die we de laatste tijd hebben gezien! Kijk dan, die grote, organische vorm, de frisgroene chenille stof, de knipoog naar de klassieke gecapitonneerde Chesterfield bank. Deze Abby van SOFACOMPANY heeft het allemaal. Je hoeft je niet af te vragen of deze bank bij de rest van je interieur past, je wéét gewoon dat deze bank alle aandacht trekt. Maak het jezelf extra comfortabel door er de matching pouf bij te zetten en geniet van de aandacht! 

Aaibaar en modulair van Sissy-Boy
Aaibaar en modulair van Sissy-Boy

Wat een geweldige bank is dit, echt een pronkstuk voor in je woonkamer. Deze Marquis van Sissy-Boy is een modulaire bank, die standaard bestaat uit een zit, poef en hoek. Je kunt de onderdelen op elke manier combineren voor steeds een andere opstelling. Doordat het element waarmee je de onderdelen vastklikt (de krokodillenbek) verstopt zit  onder de bank, kun je ze ook los in de ruimte zetten. Je kunt de Marquis laten bekleden met een bouclé of velvet stof in verschillende warme kleuren.

Retro look & feel van HK Living
Retro look & feel van HK Living

Wij krijgen meteen een warm gevoel van dit beeld, en nee, dat is niet vanwege de knappe meneer, maar vanwege die geweldige sofa! De retro look and fel, het aaibare fluweel in de kleur Royal Magnolia Velvet, dat wel lijkt te fonkelen. Die grote, zachte kussens waar je helemaal in kunt wegkruipen. En dan die lengte van deze vierzitter -245 cm-, geen probleem om hier een weekend al binge-watchend op door te brengen! Is roze niet jouw ding, dan shop je deze bank van HK Living in nog heel veel andere mooie kleuren.

Te gek, zo'n rond hoekelement!
Te gek, zo'n rond hoekelement!

Echt een bank waar je met je hele familie op kunt neerploffen. Gezellig samen een boekje lezen of een film kijken, dekentje en kussens bij de hand voor nog meer comfort. En wil er iemand van de familie even iets anders doen, maar er toch gezellig bij zitten, dan kruipt ie lekker op het grote ronde element dat de hoek omgaat. Dat is nog eens handig van deze modulaire bank, die we spotten bij Deens*. En ook voor deze modulaire bank geldt dat je je helemaal kunt uitleven op de vele combinatiemogelijkheden van de losse elementen.

Ben je niet op zoek naar een plofbank, maar juist een bank met een meer actieve zit, dan is dit velvet bankje van Pol’s Potten misschien wat voor jou. Straks design, maar toch ook weer zacht vanwege de velvet stof. Dit bankje zou het ook goed doen op kantoor, prima voor een professionele maar iets minder formele setting. Er zijn vier kleuren om uit te kiezen: groen, goud/cognac, blauw en grijs.

*Deens heeft een geweldige winactie! Je kunt namelijk een HK Living wooncheque t.w.v. € 7.500,- winnen, inclusief interieuradvies! Bekijk op de site hoe je mee kunt doen, de actie sluit op 10 november.

Stijlvol en strak, ook leuk voor op kantoor
Stijlvol en strak, ook leuk voor op kantoor

meer blogs van sofacompany.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)