robinhoop.nl

Whoop whoop: hoelahoepen!

Kijk, dit vinden wij nou leuk! Hoelahoepen! Net als vroeger. Maar dan net even anders want eh... we weten niet hoe het met jou zit, maar heb jij onlangs nog gehoepeld? Wij wel, en dat bleek toch lastiger dan gedacht. Gelukkig hebben we hier Robin Hoop voor. Robin is een kei in hoepelen. Ze geeft dan ook supertoffe workshops en -trainingen in hoelahoepen. En ze weet precies waar het goed voor is: een slanke taille, sterke buik- en bilspieren (yes we love!), je wordt er soepeltjes van in de heupen en je conditie gaat met sprongen vooruit... Nouja, alleen maar goed nieuws dus over dat hoepelen. Denk nu niet dat je die plastic roze van de speelgoedwinkel kunt gebruiken. Nope. Je hebt een échte, stevige, verzwaarde hoelehoep nodig, wil je hier een beetje the spirit van krijgen. En precies die hoepels verkoopt Robin Hoop dus. Héél toffe exemplaren, en ook nog eens opvouwbaar. Misschien kun je meteen zo'n lesje boeken, die door het hele land plaatsvinden. Of samen met je vriendinnen (ideetje voor een vrijgezellenuitje?) of je team een workshop volgen! Wedden dat ook jij verslaafd raakt? 

Foto: Jogha

blog

Wat te verwachten van Flavourites Live dag 2

Gister was een groot succes. Mensen stonden al vroeg bij de ingang te popelen om naar binnen te gaan. Lekker shoppen, eten en genieten van een dag vol gezelligheid! Vandaag is natuurlijk niet minder leuk, want er staat weer genoeg op de planning! Benieuwd wat dan allemaal? Lees dan verder over vandaag in dit blog!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

Om meteen heerlijk te beginnen met een goede dosis feelgood gaan we het hebben over alles waardoor je je vandaag helemaal happy gaat voelen. Met een beetje hulp van een aantal toppers op Flavourites Live. Bijvoorbeeld Doctor Feelgood met gratis stoelmassages en heerlijke producten om thuis nog mee na te genieten, een 10-min-mindfullnessbreak met Sease the Day om even je hoofd leeg te maken of lekker even alle stress van je af hoepelen met Robinhoop.

O'Green
O'Green

Een stand waar je echt even naartoe moet gaan is de stand van onze enige echte Natascha. Ze heeft dit jaar een stand geheel in het thema van ‘Future Proof Shopping’. Hier zie je concepten als de Gumshoe (schoenen met een zool gemaakt van kauwgum), ambachtelijke Feltplants van Wandschappen en de zuurstofzuiverende (en superleuk uitziende) plantjes van O’Green. Hier ga je gegarandeerd verrast worden!

Buskruid
Buskruid

Ook niet vergeten is dat je dit jaar bij Flavourites Live weer heerlijk kunt genieten van een goede maaltijd, want good food vinden wij heel belangrijk. Zo staan er verschillende foodtrucks die allemaal hun best doen om jou blij te maken. Wij hebben gister al het een ander mogen proeven en geloof ons; je smaakpapillen gaan heel blij zijn! Er staan dit jaar verschillende foodtrucks met verschillende gerechten. Zo kun je bij Buskruid een heerlijk soepje halen met bijvoorbeeld de rodebiet-salade, bij Mammies genieten van Vietnamese (glutenvrije) pannenkoekjes of langs Wrap ’n Rolling gaan voor een rijkgevulde wrap. Keuzestress dus!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

meer blogs van robinhoop.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)