printcandy.nl

Snoeperige prints maken

Geen leukere manier om je huis een snelle oppepper te geven dan met mooie posters voorzien van pakkende teksten en/of fijne illustraties. PrintCandy maakt waar wat ze belooft: snoepjes van posters die we direct aan de muur willen hangen. Hoe meer, hoe beter! Liefst een hele wand vol. Wat hebben ze hier veel leuke exemplaren, en de rustige tinten zorgen voor een strak geheel. Wat deze shop extra leuk maakt is dat je de posters kunt customizen: zelf je tekst verzinnen of kleur kiezen! Leuk voor een extra persoonlijke touch.

blog

More = Less

Van sommige dingen wil je er graag heel veel hebben. Zoals liefde, intense gesprekken, huilen van het lachen, lekker eten en gezonde genen. En posters.

MORE = LESS!
MORE = LESS!

Jawel, de posters van PrintCandy.nl zijn namelijk als snoepjes; daar neem je er niet 1 van maar een stuk of... En dat snappen ze bij PrintCandy.nl ook heus wel. Daarom hebben ze een hele leuke actie bedacht: MORE = LESS! Hoe meer posters je bestelt, hoe minder je per poster betaalt! Klik hier voor de kortingscode die je dan tijdens het bestellen invult. Super fijn toch, zo'n shop die met je meedenkt. Nu jij weer: welke gaan het worden?

Dat wordt nog heel lastig kiezen; niet alleen de prints zijn gaaf, je kunt de posters ook nog eens customizen!
Dat wordt nog heel lastig kiezen; niet alleen de prints zijn gaaf, je kunt de posters ook nog eens customizen!

 

MORE = LESS!
MORE = LESS!
MORE = LESS!
MORE = LESS!

meer blogs van printcandy.nl

reacties op deze webshop (3)

23 juli 2015
Babette
Ik ben verslaafd! Babyshowers, kraam-/verjaardags-/trouwcadeautjes maar ook leuke versiering voor in mijn eigen huis > alles komt hier vandaan. Makkelijk besteld, geen verzendkosten, leuk verpakt en supersnel bezorgd. Een topper!
13 september 2014
Michelle
Leuke gepersonaliseerde poster besteld, met zorg gemaakt en snel in huis. Leuke site!
07 maart 2014
Lisette
bestelling geplaatst!!! Helemaal leuk...bedankt voor de tip!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)