printcandy.nl

Gepersonaliseerde family prints

Geen leukere manier om je huis een snelle oppepper te geven dan met mooie posters voorzien van pakkende teksten en/of fijne illustraties. PrintCandy maakt waar wat ze belooft: snoepjes van posters die we direct aan de muur willen hangen. Hoe meer, hoe beter! Liefst een hele wand vol. Wat hebben ze hier veel leuke exemplaren, en de rustige tinten zorgen voor een strak geheel. Wat deze shop extra leuk maakt is dat je de posters kunt customizen: zelf je tekst verzinnen of kleur kiezen! Leuk voor een extra persoonlijke touch.

blog

Leg je jaar vast in beeld met deze 5 bijzondere tips

Aan het begin van een nieuw jaar blik ik altijd terug op het afgelopen jaar. Zo ook dit jaar. Maar meer dan ooit heb ik de behoefte om dit jaar vast te leggen in woord en beeld. Ik ging op zoek naar bijzondere ideeën om ook over twintig jaar nog terug te kunnen blikken. Deze vijf ideeën wil ik je niet onthouden!

Kwartetcadeau
Kwartetcadeau

Maak je eigen 2021 kwartet
Mag ik van jou in de categorie 'avondklok'...  De mooiste wandelingen, momenten thuis, mondkapjes-selfies: je hebt zó een kwartet bij elkaar gemaakt. Je maakt het heel eenvoudig via Kwartetcadeau.nl. Lange verhalen hoef je er niet bij te schrijven, de foto's spreken boekdelen.

Dagboek voor grote en kleine momenten
Dagboek voor grote en kleine momenten

Dagboek 2021 (met terugwerkende kracht)
Een dagboek vul je meestal in op het moment dat je iets voelt, beleeft of wilt vastleggen. Maar het jaar 2021 is nú nog vers... Je kunt het dus best met terugwerkende kracht maken. Dit Dagboek voor grote en kleine momenten is heel geschikt. Blader eens door je foto's van afgelopen jaar. Laat de meest dierbare afdrukken, plak ze in dit boekje en schrijf erbij wat er op dat moment speelde. Een fijne activiteit om de komende tijd te doen. Vul eventueel aan met nieuwsberichten. En echt, over een tijd weet je niet meer precies hoe alles ging, wat je voelde etc. Maar het is een goede jaar om dit wederom indrukwekkende jaar voor jezelf (en eventueel voor je gezin) vast te leggen.

Printcandy
Printcandy

Poster met quote
Ook een leuk idee: verzin een quote die voor jou alleszeggend over 2021 is, en laat er een poster van maken bij Printcandy.nl

Easycollage-grootzus
Easycollage-grootzus

Fotocollage
Leg je gevoelens en herinneringen liever vast in beeld dan in tekst? Dan is het ook een leuk idee om zo'n fotocollage van Easycollage.nl te maken. In een van de leuke templates (zoals deze van Grootzus) schuif je je meest dierbare foto's van het afgelopen jaar. Easy.
.
Je leukste foto's in een doosje
Bij Myposter.nl kun je je leukste foto's laten afdrukken en in een mooi doosje stoppen. Ook superleuk om cadeau te geven!

Je mooiste foto's in een cadeaudoosje
Je mooiste foto's in een cadeaudoosje

meer blogs van printcandy.nl

reacties op deze webshop (3)

23 juli 2015
Babette
Ik ben verslaafd! Babyshowers, kraam-/verjaardags-/trouwcadeautjes maar ook leuke versiering voor in mijn eigen huis > alles komt hier vandaan. Makkelijk besteld, geen verzendkosten, leuk verpakt en supersnel bezorgd. Een topper!
13 september 2014
Michelle
Leuke gepersonaliseerde poster besteld, met zorg gemaakt en snel in huis. Leuke site!
07 maart 2014
Lisette
bestelling geplaatst!!! Helemaal leuk...bedankt voor de tip!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)