pom-amsterdam.nl

Kleurrijke prints!

Het begon ooit met de prachtige sjaals in slimme driehoekvorm, zodat je 'm op ontelbaar veel manieren kunt dragen. Inmiddels maken de zussen van POM-Amsterdam alweer jaren on-trend en super stijlvolle fashion. Die prints. Die kleuren. Het is één en al uitbundigheid bij POM Amsterdam en door de flatteuze designs zie je er op je allermooist uit. Fijn is dat je de verschillende items uit de collectie met elkaar kunt mixen en matchen en daarbij kun je het zo kleurrijk maken als je maar wilt. Ook tof is de nieuwe festive collectie. Eén ding is zeker: in een POM Amsterdam-outfit gooi je hoge ogen. Waanzinnig!

blog

Wollige items die je deze winter heerlijk warm houden!

Yes, het wordt weer kouder en dat betekent dat we weer allerlei heerlijke wollen items tevoorschijn kunnen toveren om ons warm te houden. We laten je onze favorieten zien voor in huis en om te dragen.

Warme benen met trendy panty's
Warme benen met trendy panty's

Bye bye jeans, hello panty's!

Hoe leuk is dit: iedere maand een box met stijlvolle panty's die passen bij elke look, ontworpen in Parijs en geproduceerd in Italië van gerecycled garen! Het kan bij Gambettes Box, gewoon via je brievenbus en no strings attached!
GRATIS: Met de code BOXONTOP (gevolgd door je maat), krijg je van Gambettes een extra Box cadeau! Shop nu de Box van november en ontvang 2 limited edition panty's extra cadeau.

Heerlijk warm met alpaca wol
Heerlijk warm met alpaca wol

Zó zacht

Plaids en sjaals die zachter zijn dan cashmere, warmer dan schapenwol en die niet prikken: dat klinkt als een warme winter! Deze superzachte beauty's shop je bij Alpaca Loca. Met hun fair trade producten die in het Andes Gebergte worden gemaakt, staan ze - heel mooi - voor mensen- en dierenwelzijn.

Nooit meer koude voeten!
Nooit meer koude voeten!

Tijd voor (h)eerlijke sokken

Brrr, niks zo vervelend als koude voeten. Dat is gelukkig helemaal niet nodig, want bij Lotika vind je heel veel warme wollen sokken. Zowel voor dames als heren, en altijd duurzaam gemaakt, zoals deze zachte alpacasokken met nordic print.

Warm en helemaal on trend
Warm en helemaal on trend

Warme wollen truien

Knit weather! Nu de temperaturen dalen is het weer tijd om die heerlijke wollen truien en sjaals uit de kast te halen. POM Amsterdam houdt van knallende en contrasterende kleuren, dus je wordt er niet alleen heel warm, maar ook vrolijk van.

Altijd warme benen

We zagen ze vorig jaar al, maar ze zijn here to stay: de lekker dikke panty's met een transparante look. En deze shaping fleece panty van CurvesWear is extra fijn, want hij is zacht en warm, ladderbestendig én geeft je mooie strakke benen en billen!

Warm chillen

Snuggle up in een comfy stoel met een héérlijk warme deken van alpacawol om je heen geslagen en je hoeft helemaal niks meer! Nou ja, kopje thee erbij, boek of tijdschrift en smartphone misschien en... time to relax! Ecuafina heeft de mooiste dekens om je de hele winter warm te houden.

 

Shaping fleece panty
Shaping fleece panty
Lekker wegkruipen onder een dekentje
Lekker wegkruipen onder een dekentje

meer blogs van pom-amsterdam.nl

reacties op deze webshop (1)

08 april 2018
Magdalena Vidal
Hi/ Im searchin for a Pom Amsterdam knitted sjaal ,, Canalhouses in green colour, knitted sjaal maybe You know where to find one? i gladely can by used one ,second hand :) best regards from Sweden/ Magdalena Vidal
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)