pom-amsterdam.nl

Jouw favoriete shawl

Ben je - net als wij - zo iemand die nooit shawls draagt omdat je niet weet hoe je ze draagt en omdat je maar geen geschikte prints kunt vinden, dan moet je echt eens bij POM Amsterdam kijken. De asymmetrische driehoeksvorm zorgt ervoor dat je deze shawls in vrolijke kleuren, met prachtige prints en welke je op allerlei manieren kunt dragen.

blog

Waanzinnig en warm

Sjaals. Tja. Je hebt er niets mee, of in mijn geval, je hebt er eigenlijk te veel. Met het weer dat komen gaat is het altijd fijn om een lekkere sjaal of omslagdoek bij de hand te hebben om eventjes in te kunnen kruipen. Wij hebben hier in de Flavourites keet dan ook altijd een warme sjaal klaarliggen voor zo’n rillerig momentje.

Het sjaalseizoen is officieel geopend!
Het sjaalseizoen is officieel geopend!

En kijk dan eens even naar deze asymmetrische exemplaren van Pom Amsterdam. Zelf ben ik echt verknocht aan deze sjaal met leopard print. Op mijn wishlist staat hij inmiddels al een tijdje, maar omdat ik over een paar weken ga verhuizen moet ik mijn mode uitgaven even on hold zetten om spullen voor het interieur te kunnen kopen. Waar ze bij Pom overigens ook enorm leuke dingen voor hebben! Check deze kussens dan, eveneens met leopard print of Amsterdamse huisjes. De leopard liefhebber in mij raakt meteen enthousiast, Veerkampjes, move over!

Leopard liefde!
Leopard liefde!

En dan hebben ze niet alleen sjaals om je warm te houden, ook geweldige plaids zoals deze om lekker onder te kruipen tijdens een filmavondje. En mocht je dan toch even de deur uit moeten voor een snelle boodschap, hebben ze ook nog eens leuke jassen en bomberjacks met een printje om je outfit dat beetje extra flair te geven!

Te gekke kussens en plaids!
Te gekke kussens en plaids!
Het sjaalseizoen is officieel geopend!
Het sjaalseizoen is officieel geopend!

meer blogs van pom-amsterdam.nl

reacties op deze webshop (1)

08 april 2018
Magdalena Vidal
Hi/ Im searchin for a Pom Amsterdam knitted sjaal ,, Canalhouses in green colour, knitted sjaal maybe You know where to find one? i gladely can by used one ,second hand :) best regards from Sweden/ Magdalena Vidal
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)