natuurhuisje.nl

Weg van de massa

We hebben al vele uurtjes zitten speuren op 't web op zoek naar unieke vakantieadresjes. We houden nu eenmaal niet van massa... herkenbaar? Dan is dit een topper. Natuurhuisje.nl heeft al heel wat voorwerk verricht, en in landen als Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië unieke huisjes in kaart gebracht. Altijd gelegen in de natuur, altijd ver weg van de massa en altijd one-of-a-kind. Wat een fijne website en wat een goed aanbod. We willen direct een tripje boeken!

blog

Coronaproof op vakantie in de krokusvakantie? Onze originele tips!

Zin om even coronaproof een paar dagen ertussenuit te gaan? Wij zochten (én vonden!) de allerleukste bestemmingen in eigen land waar je in de krokusvakantie naartoe kunt! Van wintersafari tot hippe cabin bij Amsterdam. Even ontladen...

Leuk: ga op wintersafari!
Leuk: ga op wintersafari!

Op wintersafari
Als eerste deze toffe safaritent. Hij staat in Ruinen (Drente) op steenworp afstand van drie natuurgebieden dus dat betekent: lekker de natuur in! Bang voor afvriezende tenen en ijspegels onder je wimpers hoef je niet te zijn: hij is prima geïsoleerd én voorzien van een pelletkachel. Hij heeft zelfs echte ramen. Ja, en dat in een safaritent! Wat ook echt te gek is: de safaritent ligt op een vakantiepark dat verder gesloten is, dus je hebt alle rust & ruimte. Wát een heerlijk vooruitzicht. Weer eens wat anders dan skiën.

De Wikkelcabins van The Unbound Amsterdam
De Wikkelcabins van The Unbound Amsterdam

Cabin bij Amsterdam
The Unbound is een onafhankelijk landgoed, dat vlakbij Amsterdam ligt. Deze Wikkelcabins zijn te gek! Ruimtelijk, maar gezellig met zijn schuine dak en houten interieur. Naast een COCO-MAT queen size bed in de master bedroom, komt de Wikkel met een stapelbed in een aparte kamer of een slaapbank in de lounge. De wikkel cabins hebben een volledige uitgeruste keuken, een badkamer met regendouche, comfortabele duurzame kamerjassen, Yumeko dekbedden en kussens, merino wollen plaids, spa producten en The Unbound treasure box. Wow!

Met de kippen op stok in Limburg
Met de kippen op stok in Limburg

Met de kippen op stok
Ook leuk: Limburg. En Limburg zonder carnaval in de krokusvakantie, dat is natuurlijk uniek. Deze locatie, een natuurhuisje in Baexem, is hartstikke leuk. Gelegen op een boerenerf, in de natuur, op het platteland. Er zijn in totaal vier huisjes beschikbaar die - heel liefkozend - 'Kippenhokken' worden genoemd. Zie jijzelf al een weekje coronaproof vakantie vieren in zo'n 'kippenhok'?

Op je eigen eiland
Op je eigen eiland

Op een eiland
Dit huisje met Zweedse look & feel ligt op een eilandje in Aalsmeer. Het kan alleen via het water bereikt worden, maar je krijgt er dan ook een roeibootje bij. Het huis heeft een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers met ieder een twee persoonsbed. Verder is er een badkamer met wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief een grote tuin.

Nog meer leuke vakantieinspiratie ontdekken? Hier vind je nog heel veel meer geweldige huisjes in de natuur waar je coronaproof naartoe kunt. En vooruit, ik zal nog een paar toffe adressen met je delen die je ook echt even op je wishlist moet zetten. Misschien voor nu, wellicht voor later. Zoals slapen in deze monumentale kerk in Utrecht. Er zijn bunkbeds maar ook mini slaapvertrekken voor vier personen.

Gelegen in hartje centrum en echt een hotspot.

Onthouden, voor als alles in de stad weer open is!

Dit is ook super: een waanzinnig duinhotel in Zoutelande. Het ligt naast de duinopgang dus je waait zo het strand op. Toegegeven: zand is geen sneeuw, maar zand is wel heel leuk. En vergeet dan vooral die drollenmakers niet mee te nemen. Heerlijk!

Deze is ook eentje voor je wishlist: een boomhut met glijbaan. Deze droomboom vind je bij de Veluwe. Da's niet alleen een droom voor de kids, maar zeker ook voor ons!

 

 

 

De monumentale kerk BUNK in Utrecht
De monumentale kerk BUNK in Utrecht
Slapen in een kerk
Slapen in een kerk
Lekker slapen!
Lekker slapen!
Tien Torens in Zoutelande
Tien Torens in Zoutelande
Lachen, een boomhut met glijbaan
Lachen, een boomhut met glijbaan

meer blogs van natuurhuisje.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)