mooidoormij.nl

Supermooi concept

Mooidoormij.nl is een concept waar je echt even bij stil moet staan. Een groepje ontwerpers ontwikkelde een aantal heel mooie producten, die door mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen worden gemaakt. Wat goed. En wat zijn de producten mooi. Je zíet gewoon dat deze kaarsen, zeep en gebaksschotels (om maar een paar producten te noemen) door mensenhanden worden gemaakt. En dat hier heel veel trots en liefde achter schuilgaat, staat buiten kijf. De opbrengsten van deze producten worden gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. En zo is de cirkel weer rond!

blog

5x feel good voor elke budget

We houden er allemaal van, Feel Good stuff! Het tovert een lach op je gezicht en maakt ons blij. En hebberig. Zeker als je op zoek bent naar een mooi cadeau. Soms is het moeilijk om je te beheersen, het liefst koop je wel tien cadeaus. Er is zoveel leuks! Met de volgende Feel Good producten is het gelukkig helemaal niet nodig om je te beheersen. Door de fijne prijzen kun je er namelijk best één cadeau geven aan je vriendin en er tevens één zelf houden. Kijk, dat is nou eens leuk shoppen!

Alles op een stokje!
Alles op een stokje!

Happy Birthday! Deze minikaartjes worden verkocht in een set van 5. Leuk als verjaardagskaart bij een cadeautje of aan een ballon te knopen. Zo maak je van je cadeau een echte blikvanger! Op de achterkant is ruimte om je eigen verjaardag wens op te schrijven. Deze kaartjes komen van de webshop Op een Stokje en verkopen naast deze kaartjes nog veel meer lieve en leuke cadeautjes!

Opbergen wordt zo opeens een stuk leuker!
Opbergen wordt zo opeens een stuk leuker!

Naast dat deze papieren opbergzakken eruitzien om te eten, zit er ook nog eens een heel mooi verhaal achter. Bij Mooi door Mij worden de producten met liefde en aandacht gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. De opbrengsten van de producten wordt weer gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. Mooi concept hè?

Een beetje extra geluk...
Een beetje extra geluk...

Een beetje extra geluk is natuurlijk nooit verkeerd! Dit fijne zetje bestaat uit een Choki Today is the day kaart en een kraanvogel. Volgens eeuwenoude tradities brengen kraanvogels geluk en een goed gevoel als je ze ophangt in huis. En wie wil dat nou niet? De kaarten zijn er in verschillende variaties en zijn van het merk CHOKDI, wat geluk betekent in het Thais. De geluksbrengers zijn verkrijgbaar via Applepiepieces.

Een beetje geluk aan je sleutelbos
Een beetje geluk aan je sleutelbos

Soms heb je eventjes een lichtpuntje nodig. Deze sleutelhanger helpt je daarbij. Elke keer weer tovert hij een glimlach op je gezicht. Een mooie reminder, die er ook nog eens heel goed uitziet. De hanger is gemaakt van echt leer en kan gepersonaliseerd worden. En het mooiste van alles, er zit geluk garantie op! Dit luchtpuntje shop je via Leen – Dutch Design.

Van stempels heb je er nooit genoeg. Bij Hooray & Thanks hebben ze een fijne collectie van bijzondere stempels. Wat dacht je van deze blaadjes? Ook hebben ze stempels voor speciale gelegenheden, zoals een huwelijk, feest of voor bedankjes. Zo geef je in een handomdraai een kaartje een persoonlijke toch. Veel leuker toch!

Stempel erop los!
Stempel erop los!

meer blogs van mooidoormij.nl

reacties op deze webshop (3)

20 september 2019
Connie
Gisteren complimenten doosje gekocht bij keet
gemaakt door aat
Geweldig wat leuk 😄 👍 👍
05 oktober 2018
Sabine Jacobs
De gebakjes zullen nog lekkerder smaken op de gebakschotels die cegina heeft gemaakt 🍮
👍 Top gedaan.

24 september 2018
Trynts van der Meulen
Bij Keet in Rotterdam een sleutelhanger gekocht, deze is gemaakt door Astrid. Ik ben er heel erg blij mee! Hij bevalt goed en is mooi gemaakt! Klasse, Astrid!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)