mirthecastello.com

Kleurrijke en duurzame musthaves

Mirthe verzamelt in haar webshop de leukste items die ze overal vandaan haalt: verre reizen, beurzen, internet en zelfs vrienden. En wat fijn dat ze die met ons wil delen! Van woonaccessoires tot (make-up)tassen en van horloges tot planners en poolparty musthaves. Ze heeft het allemaal! Wij kunnen maar moeilijk kiezen met zo veel kleurrijke items!

blog

Met deze items ben je summerproof

Hot, hot, hot. Wat is het toch heerlijk dat het zomer is! Met deze items maak je de zomer extra leuk! Of je nu thuis bent in deze hitegolf of ergens anders aan het genieten bent...

Vrolijke deuntjes!
Vrolijke deuntjes!

Voor in de tuin, op je dakterras of - dat kan ook natuurlijk - in je koffer: deze übervrolijke lemon bluetooth Beach Radio van Mirthe Castello! Sluit eenvoudig je telefoon erop aan en chillen of swingen maar. Hij is waterdicht dus eh... ook leuk voor onder de douche!

Ga je mee...?
Ga je mee...?

Blijf je deze zomer thuis? Nodig je friends uit voor leuke dingen. Ga samen poké bowls eten in het park, of dobber een middagje rond in een unicorn op de gracht. De zomer was nog nooit zo leuk! Deze kaart shop je bij het nieuwe Kanaalkaarten.nl voor slechts een euro. Check ook de andere leuke kaarten!

Lezen in het zonnetje? No problem!
Lezen in het zonnetje? No problem!

Worden je armen steeds korter bij het checken van je telefoon of het lezen van een boek? Ai... tijd voor een leesbril. Maar in de zon heb je weer liever een zonnebril. Combineer the best of both worlds met een bril van Babsee.com. Deze zonnebrillen hebben een ingebouwd leesgedeelte. Zó handig op je zonnebedje, het terras of op je handdoekje op 't strand! Enneh... ben jij er nog niet aan toe, dan misschien je mams, vriendin of collega wel dus... spread the word!

J drankjes blijven er lekker koel in
J drankjes blijven er lekker koel in

Hoe leuk, deze koeltas in de vorm van een watermeloen. Je drankjes blijven in elk geval lekker koel! We zagen deze toffe tas (let op, nu in de sale!) bij de leuke webshop A Little Bird Told me, waar we trouwens nog veel meer zomers leuks hebben gespot!

meer blogs van mirthecastello.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)