mevrouwemmer.nl

Huisportretten, kaartjes en illlustraties

Jaaaah, dit is leuk! Een portret van je eigen huis! Hoe uniek is het om een handgemaakte illustratie van je geliefde oude huis of juist je fonkelnieuwe huis te hebben. Leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven. Mevrouwemmer maakt ook wereldse geboortekaartjes met afbeeldingen van Hollandse landschappen en stadsgezichten, skyline-posters en superleuke kaarten met een hoofdrol voor teckel Frits. Snel kijken in deze leuke, creatieve webshop waar nog veel meer mogelijk is dan hetgeen je ziet...

blog

De leukste prints voor aan je muur

Nu de dagen korter en frisser worden en we langzaam afscheid nemen van de zomer, brengen we meer tijd binnenshuis door. Geen zwoele zomeravonden in de tuin, maar kaarsjes aan en op de bank nestelen met een goed boek of verslavende Netflix-serie. De herfst in aantocht, ik kan er eigenlijk best van genieten. Al betreur ik het wel dat mijn subtiele zomertintje over een maand waarschijnlijk alweer geheel van mijn huid verdwenen is.

Mooie illustraties van Stationery Store
Mooie illustraties van Stationery Store

Oktober is al jaren de ‘woonmaand’ bij uitstek. Beste een gekke term eigenlijk. Alsof we elf maanden per jaar in een tentje bivakkeren en slechts één maand per jaar in een echt huis mogen wonen. Maar nee, oktober is de maand waarin we ons weer om ons interieur bekommeren nu we de achtertuin op z’n minst een half jaar links kunnen laten liggen. Een goed ‘momentum’ dus voor woonbladen en meubelwinkels om ons lekker te maken met peperdure designinterieurs, zeldzame vintage vondsten en over the top accessoires. En een uitgelezen moment om je erop te wijzen wat voor moois voor aan je muur te vinden is via Flavourites, vaak ook nog eens voor fijne prijzen!

Mooie illustraties van Stationery Store
Mooie illustraties van Stationery Store


 

Mooie illustraties van Stationery Store
Mooie illustraties van Stationery Store


Ken je klassiekers
Hollandsmooi brengt de echt oude meesters bij jou in de woonkamer. Gecombineerd met de materialen en mogelijkheden van nu én ook nog betaalbaar. Het meisje met de parel, een stilleven van bloemen of een stadsgezicht. De keuze is reuze en je kan de schilderijen, aquarellen en etsen van de oude meesters laten printen op canvas, plexiglas of textiel. Mooi in een klassiek interieur of juist als blikvanger in een heel moderne omgeving.

Mooie illustraties van Stationery Store
Mooie illustraties van Stationery Store


 

 

Met je eigen foto’s
Heb je ook zoveel mooie foto’s op je telefoon waar je eigenlijk niets mee doet? Selecteer je állermooiste en laat ze afdrukken op de CusttomShapes van Herinneringenoplinnen.nl. Met deze vierkantjes, rondjes of hexagons waarop jouw favoriete foto's zijn afgedrukt maak je zelf een fotomuur, precies zoals jij 'm hebben wilt. Laat 'm groeien en wissel eens af. De shapes maak je met een slim magneetsysteem vast aan de muur, super handig! 


 


Kunst op tegeltjes
Dat er meer is dan tegeltjeswijsheid als muurdecoratie bewijst Storytiles. Stuk voor stuk tegeltjes met een vleugje nostalgie en een gezonde dosis humor op een ambachtelijk witje. En nog handgemaakt ook, door beeldend kunstenaar Marga van Oers. Kies uit Oud-Hollandse tegels of moderne tegels. Maar wat je ook kiest: dit zijn echte plaatjes aan de muur.


 


Thuishaven
Bij Mevrouw Emmer vind je illustraties van je eigen stad. Zit jouw woonplaats niet in het assortiment? Dan kun je dit op verzoek laten maken. Ook heel tof als cadeau, want wie wil z'n eigen thuishaven niet aan de muur?


 


Wandkleed
Weer helemaal hip; een wandkleed aan de muur.  Voorzien van een prachtige foto of print: origineel en mooi! Alle wandkleden bij Kleedup zijn een samenstelling van zelf ontworpen dessins door Inge Fleur, die met het idee voor Kleedup de wedstrijd 'het beste idee op gebied van woondecoratie’ won. De wandkleden kun je in bijna elk gewenst formaat bestellen, inclusief ophangsysteem. Handig! Wil je liever een eigen ontwerp of foto in je interieur hebben? Daar draait Inge Fleur haar hand niet voor om.


 


Kleurrijke illustraties
Ben je fan van mooie illustraties? Neem dan eens een kijkje bij The Stationery Store. Naast prachtige wenskaarten, handige weekplanners en andere fijne stationery items, vind je er ook kleurrijke illustraties voor aan de muur van makers uit binnen- en buitenland.  Zoals de surfprints van de Portugese Lizzy of the vrolijke voertuigen die Pauline Baartmans exclusief voor The Stationery Store tekende.

 

Dit was voorlopig het laatste blog van Marloes van The Stationery Store. Benieuwd naar alle inspiratie die ze met ons heeft gedeeld? Klik hier!

meer blogs van mevrouwemmer.nl

reacties op deze webshop (1)

04 november 2020
emmahejnrich
De foto's zien er fantastisch uit! Ik hou ook van de ansichtkaarten, zo schattig.
We hebben hetzelfde ook in ons kantoor in Amsterdam bij https://www.matchoffice.nl/huren/meeting-room/amsterdam
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)