metalbird.nl

Vogels van metaal

Nou, kijk toch eens. Wij zijn dol op vogels, en hebben nu weer iets nieuws ontdekt. Vogels van metaal die je heel eenvoudig in je boom, aan je schutting of hek vastmaakt. Kijk je naar buiten, word je bij voorbaat al blij. Wat een ontzettend leuk product! Een stukje design in je tuin, en wie weet krijg je het voor elkaar dat er in jouw buurt een aantal van deze merels, ijsvogels, spechten of andere vogels bevestigd mogen worden... Hier worden we blij van!

blog

Birds

Voorjaarskriebels. Die voel ik nu al! Zodra de zon ook maar een beetje schijnt en ik buiten de vogels hoor, begint voor mijn gevoel het voorjaar weer. Een grote opruimbeurt en daarna weer met een frisse blik om je heen, en vooral naar buiten, kijken. 

Metalbird.nl
Metalbird.nl

Vorige week stond er een bijzondere Top 10 online. Zoals natuurlijk elke week: we laten in onze wekelijkse Top 10 de 10 leukste producten uit een favoriete webshop zien! Vorige week vulden we onze Top 10 met een selectie uit de webshop Metalbird.nl. Zij hebben echt een uniek en supertof product in de markt gezet: silhouetten van vogels, gemaakt van een metaalsoort dat door weersinvloeden alleen maar mooier oogt, om in de boom, je schutting of kozijn te prikken. 

De metalen vogels zijn er in vele soorten, zoals hierboven de merel en de ekster
De metalen vogels zijn er in vele soorten, zoals hierboven de merel en de ekster

De metalbirds zijn er van 'lekker Hollands' (o.a. de merel, het roodborstje, de uil, de ekster, de specht, de duif en het winterkoninkje) tot heel exotisch zoals de kookaburra, de magpie of bijvoorbeeld de mooie paradijsvogel. De vogels komen namelijk van oorsprong uit Auckland, Nieuw Zeeland. Daar zijn ze bedacht door ontwerper Phil Walters. Hij heeft zich laten inspireren door de Engelse graffiti kunstenaar Bansky, ook Phil wil de leefomgeving graag een stukje mooier maken. Zijn vriend Henk Lakeman (uit Amsterdam) zag ze en was zo enthousiast dat hij ze naar Nederland heeft laten vliegen. Deze prachtige vogels zijn dus via zijn webshop Metalbird.nl te koop, hoe tof! 

Nieuw in het assortiment is het winterkoninkje, deze mag natuurlijk niet ontbreken in de rij Hollandse vogels!
Nieuw in het assortiment is het winterkoninkje, deze mag natuurlijk niet ontbreken in de rij Hollandse vogels!

Ga snel kijken of er een favorietje van je bij zit of bedenk voor welke tuinliefhebber in je omgeving dit een perfect passend cadeau is! De metalbirds worden in een mooie verpakking verstuurd en passen makkelijk door de brievenbus. Ze fluiten dan wel niet maar de aanzet is gedaan: op naar het voorjaar, birds in de tuin!

Metalbird.nl
Metalbird.nl

reacties op deze webshop (5)

02 mei 2018
Dinah
Roodborstje... vind die zo cute!
02 mei 2018
Judith
Op slag verliefd, nu ze in onze straat de bomen hebben weggehaald zou ik wel een vogel kunnen gebruiken. Kan pas in het najaar weer bomen planten in de voortuin. En dan pas weer genieten van echte vogels.
02 juni 2017
O.o. Gorter
Hoe krijg ik mijn metalbird in de boomstam? Moet ik voorboren Of kan ik met een hamer aan de gang?
27 mei 2017
Elke Dekkers
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geweldig leuke vogels Eigenlijk wil ik ze allemaal ken zoveel mensen die dit ook niet kennen maar een merel superrrrrr
09 mei 2016
R.Oosting
Het winterkoninkje komt bijna niet voor in mijn tuin. Deze zou heel leuk staan
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)