keecie.nl

Mét verrassende print aan de binnenkant

Sinds onze allereerste kennismaking met Keecie zijn wij helemaal weg van dit hippe Hollandse label. Prachtige leren tassen en accessoires zoals etuis en portemonnees die ontzettend origineel en smaakvol gemaakt zijn. Elk product heeft namelijk een fijne print aan de binnenkant. Wat een verrassing! Alle producten zijn in veel originele kleuren verkrijgbaar waardoor het bijna onmogelijk wordt om geen favoriet te hebben... Uit eigen ervaring kunnen we zeggen: als je een product van Keecie tevoorschijn tovert, zijn 'oh's en 'ah's' zonder twijfel de reactie!

blog

Dé modekleuren van deze lente

De lente is weer onderweg naar Nederland! De afgelopen dagen kwamen de lentekriebels bij mij al naar boven. Kan ook niet anders met dit fantastische weer. Persoonlijk krijg ik dan altijd de neiging om mijn hele garderobe te vernieuwen. Afgelopen weekend had ik weer helemaal zin in kleur, aangezien mijn kledingkast momenteel ‘winter’ schreeuwt. Dus ontzettend impulsief dat ik ben, scoorde ik onmiddellijk twee truien. Eentje diepgroen en de ander luchtblauw. En guess what? Diepgroen is gewoon helemaal on trend. Ook de rest van de regenboog is aanwezig deze lente.

Het wordt een lente vol fijne knalkleuren dit jaar
Het wordt een lente vol fijne knalkleuren dit jaar

Memorabel magenta
Het leukste vind ik om de opvallende kleuren eruit te pikken. De kleuren waar je iets meer moeite voor moet doen om het te kunnen matchen, zoals magenta. Je kunt het showen door middel van subtiele accessoires, maar je kunt er ook voor kiezen om je volledig onder te dompelen in de fijne knalkleur. Scoor bijvoorbeeld dit jurkje hieronder bij Elementsoffreedom.nl. Kun je nu prima dragen met een goed stel knielaarzen eronder. Ook het zachte en zoete babyroze dat je gewend bent van dit seizoen kun je verwerken in een romantische lentelook.

Taylor dress met magenta sterren
Taylor dress met magenta sterren

Natuurlijk turquoise
Een kleur die - naar mijn mening - iedereen kan hebben. En wat nou als je die kleur combineert met cowboylaarzen: de geboorte van een perfecte eyecatcher. Je kunt ze zelfs kwijt onder je trouwjurk, voor de liefhebber. Check bijvoorbeeld deze van Boeties.nl. Er is zelfs een matching paar voor je oogappel.  

Zie hier de perfecte eyecatcher
Zie hier de perfecte eyecatcher

Mellow yellow
Naast deze blikvangers, zullen geel en rood er vooral uitspringen. En naast items voor jezelf kun je je kleine ukkepuk ook aankleden in de nieuwste trendkleuren. Want wanneer ik denk aan ‘mellow yellow’, dan denk ik aan baby’s. Echt een vrolijke pastelkleur voor de kleinsten onder ons. Shop deze en meer mellow yellow kledingstukken op Orangemayonnaise.com. Mijn eierstokken beginnen er al van te rammelen. ‘Je bent nog te jong, je bent nog te jong’.

Aaaaahh...
Aaaaahh...

50 shades of rood
De kleur van de liefde. Staat de lente ook enigszins voor. Veel jonge dieren worden uitgeperst, de zon is eindelijk klaar met het eindeloos durende potje verstoppertje en de bomen en bloemen gaan weer groeien en bloeien. Word je spontaan verliefd van. Nog iets waar je spontaan verliefd van wordt: fleurige lentejurkjes met volants of ruches. Deze is van Traffic People, te vinden op Passipasse.be. Die baret staat er ook niet verkeerd bij. Oh ja, sinaasappel-oranje gaat óók in de smaak vallen.

Dapper diepgroen
Deze had ik al verklapt. Mijn eerste diepgroene kledingstuk hangt in de kast. Totaal niet verwacht dat ik het zó leuk zou vinden. Het staat eigenlijk heel gaaf. Maar goed, je kunt het ook als klein detail in je outfit verwerken. Wat dacht je van een kleine schoudertas. Deze scoor je op Keecie.nl. Nét niet helemaal diepgroen, maar moest het toch even delen. Bij Keecie hebben ze namelijk iets heel unieks bedacht. Aan de binnenkant van hun producten zit altijd een verrassende print. Waarom ze dat doen, lees je hier. We love it! 

 

 

Volants en ruches krijgen ook een warm welkom deze lente
Volants en ruches krijgen ook een warm welkom deze lente
Accessoire met een verrassing
Accessoire met een verrassing

meer blogs van keecie.nl

reacties op deze webshop (2)

04 maart 2020
Flavourites
Hi Annie,
De grote portemonnee kost € 59,-, het kleinere formaat € 49,-. Er is ook een nog kleinere variant van € 17,50. Je vindt ze hier: https://www.keecie.nl/collections/main-portemonnees
04 maart 2020
annie
wat kost de portemonee
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)