keecie.nl

Long lasting leather goods

Sinds onze allereerste kennismaking met Keecie zijn wij helemaal weg van dit hippe Hollandse label. Prachtige leren tassen en accessoires zoals etuis en portemonnees die ontzettend origineel en smaakvol gemaakt zijn. Elk product heeft namelijk een fijne print aan de binnenkant. Wat een verrassing! Alle producten zijn in veel originele kleuren verkrijgbaar waardoor het bijna onmogelijk wordt om geen favoriet te hebben... Uit eigen ervaring kunnen we zeggen: als je een product van Keecie tevoorschijn tovert, zijn 'oh's en 'ah's' zonder twijfel de reactie!

blog

What to wear; valentijnsdag!

De een heeft Valentijnsdag tot op de puntjes uitgedacht, de ander ziet het als een doodnormale dag. Verschil moet er zijn, toch? Wat altijd een beetje last-minute stress kan opleveren is je outfit. Het is natuurlijk superleuk om een paar Valentijn-items toe te voegen aan outfit, maar je wilt er ook niet uitzien als een rode ingepakte bonbon :) Hier een paar kleine tips voor een leuke Valentijns-touch:

What to wear; valentijnsdag!
What to wear; valentijnsdag!

Als eerst een hele handige toevoeging voor dagen zoals deze. Met dat onvoorspelbare weer waar wollen truien te warm kunnen zijn, maar shirtjes weer te koud… Een vest is dan natuurlijk superhandig. Dit vest van By Bar is een heerlijk voorbeeld van dé perfecte oplossing voor dit probleem. Ook nog in Valentijn kleur en in een hippe pasvorm!

What to wear; valentijnsdag!
What to wear; valentijnsdag!

Is het voor jou gewoon een normale dag werken en vind je het dus fijn om er niet te uitbundig uit te zien? Neem deze mooie bloes van Perfectlybasics. Niet schreeuwerig rood en valt prachtig. Zo kun je gerust je werk doen, maar zie je je er ook al goed uit voor een dinertje later op de dag!

What to wear; valentijnsdag!
What to wear; valentijnsdag!

Een kleine touch of red is natuurlijk ook al heel leuk en dat kun je dan ook perfect verwerken in een accessoire. Dit lieve tasje van het prachtige merk Keecie is ideaal. Een vrolijk schoudertasje waar genoeg in past voor een avondje uit, maar er subtiel en mooi uitziet. Tip; mooi bij een zwart/wit outfit 

What to wear; valentijnsdag!
What to wear; valentijnsdag!

Charlotte Wooning heeft dit jaar lekker uitgepakt voor Valentijnsdag. Nu is een sieraad wel een heel leuk cadeau om te krijgen van je lief natuurlijk. Deze sieraden zijn niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar ook voor alle andere dagen van het jaar. Zo mooi, subtiel en van hele goede kwaliteit. Denk aan oorbellen met hartjes, een ketting met initiaal, of een tijdloos sieraad met bijvoorbeeld een prachtig steentje erin verwerkt. De keuze is reuze!

meer blogs van keecie.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)