interiordelights.nl

Delights voor in huis

Of je nu houdt van een stoere New Yorkse look of meer van zachte Scandinavische pastels, bij Interior Delights kun je je uitleven. Een mooie selectie van Deense en Zweedse merken vind je hier, waarbij je de door jou zo fel begeerde looks creëert. House Doctor en I love My Type ontbreken (natuurlijk!) niet, maar ook meer onbekende merken als H. Skjalm P shop je hier. Vergeet ook de merken van eigen bodem niet zoals House of Products. Wat we zo leuk vinden is dat je de producten perfect met elkaar kunt combineren. En lees ook het blog, daar staan fijne interieurtips in!

blog

Een Scandinavische woonkamer

Scandinavisch design is helemaal hip! En niet voor niets: door het gebruik van natuurlijke materialen (hout!), wit- en pasteltinten in combinatie met zwart of grijs, minimalistische meubels en elementen uit de natuur creëer je al snel een fantastische sfeer.

Bron: Liveloveinterior.nl
Bron: Liveloveinterior.nl

Wil je een Scandinavisch sfeertje in de woonkamer, dat zit je met een lichte houten vloer helemaal goed. Wit en licht hout zijn een mooie neutrale basis. Zo creëer je veel rust in huis, en krijgen de meubels en accessoires die je uitkiest alle aandacht om te schitteren. Een paar goede voorbeelden zie je op de blogs Idealista.fr en Gravityhomeblog.com. Met zo’n neutrale basis is een mooi vloerkleed perfect om een extra knusse sfeer in de woonkamer te krijgen. Dit kleed met grafisch patroon staat al een tijdje op mijn eigen verlanglijstje!

Geweldige opbergmanden!
Geweldige opbergmanden!

Meubels mogen best een beetje kleur hebben. Deze opbergmanden bijvoorbeeld; ze zijn strak maar toch fris en vrolijk door het mintgroene en poederroze kleurtje.

Bron: Sightunseen.com
Bron: Sightunseen.com

Hout en pastel vind je overal terug, zelfs in de accessoires. Daarnaast zijn robuuste materialen zoals beton en ijzer en glas ook helemaal Scandinavisch. Wees niet bang om materialen en kleurtinten te combineren voor een speelse look. Ideeën kun je opdoen bij Uit 't Noorden en Zizoliving.

Bron: Ikea
Bron: Ikea

In een Scandinavisch interieur vind je vaak fotolijstjes terug. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie collage van verschillende lijsten te ontwerpen. Ook is het leuk om een grote wandplank te plaatsen waarop je fotolijsten met accessoires kunt combineren. In de fotolijstjes zie je vaak mooie natuurfoto’s of dieren, maar ook grafische vormen, steden kaartjes, zwart-wit portretten of quotes staan leuk. Leuke voorbeelden zag ik hier bij Deens, Uit 't Noorden en Interior Delights.

En de finishing touches: lekker veel planten en vrolijke (wilde) bloemen om de natuurlijke uitstraling te versterken. Stylizimoblog.com en Apartmenttherapy.com bieden veel inspiratie!

Kun je ook geen genoeg krijgen van het Scandinavische sfeertje? Op de instagram acccounts @ingridpall, @onlydecolove, @unfinishedhome en @thedesignchaser kan je verder genieten.

 

 

 

 

 

Bron: Thedesignchaser.com
Bron: Thedesignchaser.com
Veel groen in een Scandinavisch interieur!
Veel groen in een Scandinavisch interieur!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)