harmonized.nl

Fashionable fairtrade

Dat duurzaamheid en stijl heel goed samengaan, laat Harmonized zien. Eigenaresse Christa omschrijft het naar ons idee heel goed: je hoeft heus niet alles perfect te doen op het gebied van duurzaamheid, maar alle beetjes helpen. Wij zijn het helemaal eens met Christa: áls je iets koopt, koop dan wat goed gemaakt is. En dus scout zij het land af op zoek naar toffe duurzame producten. Sieraden van gerecyclede materialen, fashion van biologisch katoen, producten die fair trade gemaakt zijn... en die wij weer met een gerust hart kunnen shoppen. Wordt je pakketje bezorgd? Dan vallen de gerecyclede verpakkingsmaterialen vast en zeker op. Zo is het duurzame concept tot in de puntjes doorgevoerd!

blog

Dit zijn onze favoriete kaarsen voor deze winter

Toegegeven: we houden hier bij Flavourites meer van de lente en zomer dan van de herfst en winter. maar toch... Het leuke van de korte dagen is dat we het binnen gezellig maken met kaarsen en ander sfeerlicht. Zó fijn. Tijd dus om onze favoriete kaarsen in the spotlights te zetten!

Maak 'm zelf bij Label my Light
Maak 'm zelf bij Label my Light

Kaars met eigen label
Altijd leuk om cadeau te geven en ook heerlijk om voor jezelf te kopen: geurkaarsen. Ik kan er echt van genieten als ik een kaars aan heb die zo'n heerlijke geur door het huis versreidt. En als ze er dan nog mooi uitzien ook, is het helemaal fijn! Een label om echt te onthouden is Label my Light. De geurkaarsen van soja die je hier kunt kopen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt. Heel leuk zijn deze apothekersglaasjes, ze geven echt een warme sfeer in huis. Ook fijn: voor de geurolie gebruiken ze natuurlijke geuren. Zóveel beter en lekkerder dan synthetische geuren. Ik let hier dus altijd op. Het leuke is dat je de kaarsen kunt personaliseren. Je kunt dus je eigen tekst op het etiket laten printen. Geweldig toch, als cadeautje?

Links: twisted kaarsen van Maison koos. rechts; kaars met de geur van stoofpeer
Links: twisted kaarsen van Maison koos. rechts; kaars met de geur van stoofpeer

Trend: twisted kaarsen
Veel gezien deze herfst zijn twisted kaarsen. bij Maison Koos vind je mooie exemplaren in verschillende kleuren. Bijna zonde om op te branden! Eerst maar lekker van genieten, dus. Ook van de kaarsen van Harmonized word ik erg enthousiast. Wat dacht je van kaarsen met de geur van stoofpeer? Wat heerlijk winters en kerstig! De geur limoenblad & gember klinkt trouwens ook zalig. Ik zou er zo mijn tanden in willen zetten :-).

Gespot bij Paju Design
Gespot bij Paju Design

Om re recyclen
Heel mooi zijn de kaarsen van Paju Design. De kaarsen zitten in kunstzinnige potjes. Leuk om na het branden van de kaars een plantje in te doen! 

Nouss Concept Store
Nouss Concept Store

Om mee te decoreren
Het is de moeite waard om eens door de webshop Nouss Concept Store te struinen. Deze decoratieblaadjes zijn prachtig, vind je niet? Ze zijn van Momantai Design. Eenvoudige (of juist een felgekleurde!) kaars erin en het is direct feest. Heel mooi voor de gedekte kersttafel!

 

 

 

 

  


 

 

 

 

meer blogs van harmonized.nl

reacties op deze webshop (1)

16 december 2020
Ilona
Superleuke webshop! Daarnaast bieden ze een top service met het inpakken van je bestelling. Ze hebben zelfs voor mij een handgeschreven kaartje (met mijn eigen opgegeven tekst) bij de bestelling gedaan, zodat het rechtstreeks naar mijn vriendin gestuurd kon worden. Perfect!

Hier ga ik zeker vaker bestellen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)