happywhatever.nl

Met een persoonlijke touch

Hier worden wij helemaal vrolijk van: kaartjes die veel te leuk zijn om weg te doen, en op deze manier écht een herinnering blijven om te koesteren! Check bijvoorbeeld deze multifunctionele wenskaarten collectie met eentje die precies over een wijnfles past. En na het nuttigen van de fles kun je er dan bloemen in stoppen om de kaart tot een heuse eyecatcher in de woonkamer om te toveren! Met verschillende maten en kleuren is er voor ieder wat wils. Naast deze wenskaarten hebben ze bij Happy Whatever ook toffe kaartjes met letterart en kaarten waar je zelf nog in verder kunt tekenen. En natuurlijk de befaamde Happy Invites: want hoe vaak blijft een afspraak niet hangen bij ‘we moeten echt eens afspreken’? Met de Happy Invites is de afspraak zo gemaakt! De uitnodigingen zijn voorgedrukt, je hoeft alleen maar in te vullen en aan te kruisen. Ze zijn van lekker zacht papier, en afgewerkt met een koperen folie, zo wordt de afspraak echt een feestje! Er zijn 6 verschillende ‘dates’: De kletsdate, klusdate, wandeldate, keukendate, doedate, sportdate en sinds kort ook de partydate. Verkrijgbaar in 2 verschillende stijlen. Voor meer offline tijd met elkaar! Snel een kijkje nemen dus!

blog

Wees lief, schrijf een brief

Ik vind papieren post nog steeds het allerleukste om te krijgen en te sturen. Zeker in deze tijd is het echt een leuke verrassing. Een lief appje kan al wonderen doen, maar een kaartje in de brievenbus tovert écht een lach op je gezicht! Laten we allemaal wat meer kaartjes naar elkaar sturen. Naar je lieve ouders die je al veel te lang niet hebt gezien, je zus die ‘druk druk druk’ is of je vriendin die gewoon echt een kaartje verdient! Hier wat tips voor een paar ontzettend leuke kaartjes.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief

Van ieder kaartje krijg je een glimlach, maar bij de kaartjes van De-directrice krijg je er ook nog eens een schaterlach bij! Hier vind je namelijk niet alleen lieve kaartjes, maar ook kaarten met hilarische teksten! Denk aan ‘hankie pankie Shanghai’ voor de jarige of ‘wild van jou’ (met panterprint) voor je crush. Tip: De-directrice heeft nu ook persoonlijke kraskaarten waar je je boodschap in kan laten zetten en de opener jouw boodschap ziet als hij/zij op de kaart krast.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Het is leuk om naar iemand anders te schrijven, maar kaartjes kunnen ook heel goed voor jezelf zijn. Kijk maar eens naar de producten van Slowseries. Perfect om bij je bureau of op je nachtkastje te zetten als reminder elke dag. Slowseries vindt namelijk dat we het leven wel een beetje mogen ‘vertragen’. Soms is het leven helemaal vol met hard werken, sociaal willen zijn en ook nog een goede moeder zijn. Best wel veel toch? Geef jezelf een momentje van rust en realisatie met de teksten van Slowseries. Ook een mooi cadeautje voor je hardwerkende vrienden en familie!

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Annemiek van Miekinvorm is een ster in pakkende quotes verzinnen. Ieder kaartje weer smelt je van de lieve woorden of schiet je in de lach van de woordgrappen. Meer heb je niet nodig op een kaart. Denk aan teksten als ‘hé zonnetje, jij laat mij stralen!’ of ‘see you zoen’. Met de leuke vormgeving erbij van Miekinvorm heb je voor iedere gelegenheid een leuk kaartje. Tip: Miekinvorm heeft ook een ontzettend toffe collectie stationery met onder andere invulboeken en vrolijke schrijfwaren.

Wees lief, schrijf een brief
Wees lief, schrijf een brief


 
Ken jij iemand die niet zomaar een kaart verdient, maar echt even helemaal in het zonnetje gezet mag worden? Kijk dan eens bij Happywhatever. Deze kaartjes zijn veel te leuk zijn om weg te doen, en op deze manier blijven ze écht een herinnering om te koesteren! Check bijvoorbeeld de multifunctionele collectie met eentje die precies over een wijnfles past. En na het nuttigen van de fles kun je er dan bloemen in stoppen om de kaart tot een heuse eyecatcher in de woonkamer om te toveren! Hoe leuk?

meer blogs van happywhatever.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)