fijngordijn.nl

Op maat gemaakt

Een basic voor in je huis: fijne gordijnen. Nou, we kunnen wel stellen: die shop je hier bij Fijngordijn.nl. Spannend, om je gordijnen online te bestellen? Welnee. De service is zo persoonlijk als was eigenaresse Ingrid je BFF. Stofstaaltjes ontvangen? No problem, wordt geregeld. De omschrijvingen en foto's zeggen sowieso al heel veel. Meteen zin om alles op te meten in huis en een serie frisse gordijnen te laten maken! Die witte tweedstof... echt subliem. Of zo'n gordijn dat gemaakt is van polyester, gemaakt van PET-flessen. Wow. Mooi hè.

blog

Toch fijn, zo'n gordijn

Mij kun je echt blij maken met mooie gordijnen. Ik heb net nieuwe gordijnen in mijn slaapkamer gehangen (waar eerst niets hing) en ik merk hoeveel rust ik ervan gekregen heb. Of het nou dat moment is dat de zon doorkomt en de dag pas kan beginnen als je met een zwiep de gordijnen opentrekt, of juist lekker verduistert op een winterse avond waardoor je dat extra knusse gevoel in huis krijgt. Beide vind ik echt heerlijk. Zonder gordijnen leef je toch een beetje in een 'vissenkom', hè.

Vind rust in een drukke kamer
Vind rust in een drukke kamer

Het kiezen van de juiste gordijnen is wel een puntje. Welke kleur, wat voor soort gordijn, een stevig of juist luchtig gordijn… Ik krijg er al meteen keuzestress van en zal vast niet de enige zijn. Bij Fijngordijn.nl snappen ze dat hartstikke goed. Hier weten ze precies hoe ze jou van heet perfecte gordijn kunnen voorzien. Alleen al die kleuren al die ik hier zag... Waanzinnig!

Heerlijk wakker worden zo
Heerlijk wakker worden zo

Ik heb het bij deze gordijnen dan niet over de ouderwetse bloemengordijnen van mijn overgrootmoeder (wat overigens ook zo haar charmes heeft), maar om heel verfijnde en moderne blikvangers. Van linnen tot... katoen, Fijngordijn.nl heeft zelfs gordijnen gemaakt van PET-flessen! Echt!

Ook mooi voor in de eetkamer natuurlijk!
Ook mooi voor in de eetkamer natuurlijk!

Trouwens, ook in de kinderkamer zijn goede gordijnen echt een must. Soms lijkt het misschien wel een beetje alsof kinderen alles wel prima vinden in hun kamer, maar in een drukke kamer vol speelgoed en andere kleurrijke dingen kan een gordijn in een rustige tint een fijne tegenpool zijn. Daar slaapt je kleine spruit vast beter van. Of denk je nou; mijn kinderkamer kan wel een beetje kleur en fleur gebruiken? Dat is ook geen probleem, want Fijngordijn heeft alle kleuren, maten en patronen voor je in petto. Even relaxed thuis kleuren bekijken en stofjes voelen? Vraag gratis staaltjes aan! Leuk. Ik krijg meteen zin om aan de slag te gaan!

Vind rust in een drukke kamer
Vind rust in een drukke kamer

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)