faire-good.com

Duurzame mode: fair, vegan, eco

Wil jij er leuk uitzien en toch verantwoorde kleding dragen? Dat makers een eerlijk loon verdienen? En dat het milieu wordt ontzien? Kleding is nl de 2e grootste vervuilende industrie ter wereld! En uitbuiting van mensen is helaas meer standaard dan uitzondering. Door het kopen van duurzame kleding bij FAIR e-GOOD kan je helpen dit te veranderen. Bij FAIR e-GOOD vindt je de mooiste fashionable (én betaalbare!) kleding, maar ook sjaals, tassen, sieraden en andere accessoires. Van merken zoals Komodo, People Tree, Wunderwerk, Miss Green, Alchemist, ArmedAngels, INTI en nog veel meer! Allemaal FAIR & ECO en vaak ook VEGAN. De kleding is dus eerlijk gemaakt, met biologische materialen en met respect voor dierenwelzijn. Zo kan je dus met een gerust hart sustainable fashion kopen. De oprichtster Miranda wil mensen graag verrassen en laten stralen in stijlvolle duurzame kleding. En wij kunnen je vertellen, dat is haar maar al te goed gelukt! Je ziet er niet alleen goed uit, je voelt je goed, en doet ook nog eens goed! Yeah!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Drossestraat 2 (shop-in-shop)
2011 XW Haarlem

blog

5x leuk én duurzaam

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Wat ons betreft zou dit elke dag zo mogen zijn, want we weten allemaal dat er werk aan de winkel is op het gebied van ons milieu. Daarom: vijf producten die je leven net een beetje duurzamer maken.

Mooi beautylabel
Mooi beautylabel

Wist je dat we op Flavourites.nl een categorie 'eco' hebben? Hier vind je veel duurzame webshops. Als eerste: Designfabrix.nl. Een fijn adres waar je je duurzame goodies kunt shoppen. Vooral voor in je huis, zoals het schoonmaaklabel Humdakin. Dit Deense label maakt alle producten zonder kleurstoffen en parabenen. En de flesjes zien er ook nog eens prachtig uit in je keuken of badkamer!

Da's een goede shopper!
Da's een goede shopper!

Feelgoodecostore.nl is ook een fijne webshop waar alle (fashion en interieur)producten duurzaam geproduceerd zijn. De tasjes van Ecozz zijn dubbel mooi. Nee, driedubbel mooi! Ze zien er prachtig uit, ze zijn gemaakt van 100% gereyclede PET-flessen en je hoeft, als je zo'n tasje altijd bij je hebt, nooit meer te vragen om een plastic tas. Mijn favoriet? Deze 'Jungle'! Tipje: bij Feelgoodecostore.nl shop je nu met 10% speciale Flavourites-korting!

Tandpasta op een blokje
Tandpasta op een blokje

Ook leuk in onze categorie 'eco': Earthrebels.nl. Ook hier is alles duurzaam. Ik zag er veel originele producten waar ik nohg nooit van had gehoord. Deze tandpasta op een blokje, bijvoorbeeld. Hiermee heb je geen tubes tandpasta meer nodig, want de tandpasta is een blokje op een stokje waar je je tandenborstel langs haalt. Innovatief! Het is te koop in verschillende smaken.

Zacht en biologisch
Zacht en biologisch

Bij Faire-good.com draait alles om sustainable fashion. Ik ben daar een groot fan van, want ik weet hoe belastend voor het milieu de katoen-industrie is. Ik probeer daarom al een aantal jaren alleen nog biologisch katoen te kopen. Bijkomend voordeeld: biologisch katoen is veel zachter dan gewoon katoen. Daar word ik dus extra blij van! Deze jurk van Thought vind ik super. Gemaakt van GOTS gecerticifeerd biologisch katoen, een fijn model en heel betaalbaar. Het enige nadeel? Ik zag dat hij er niet meer in mijn maat is want hij is er alleen nog in 42 en 44.

Ik kan echt nog héél lang doorgaan in deze speurtocht naar leuke, originele producten die duurzame productie stimuleren. Nou vooruit, nog eentje dan. De afvalbakjes van Flextrash.com zijn ideaal voor in de auto, keuken, op kantoor of waar dan ook. Mooi qua design, gemaakt van gerycled plastic en biologisch afbreekbaar.  Mooi opgeruimd!

 

Goed opgeruimd
Goed opgeruimd

meer blogs van faire-good.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)