elizawashere.nl

Kleinschalige vakanties

Heb je 'n hekel aan massatoerisme? Krijg je jeuk van een polsbandje om je pols en torenhoge flats? We snappen je helemaal en weten precies waar jij behoefte aan hebt: aan Eliza! Die is voor je op pad geweest naar de leukste en meest authentieke plekjes van Europa. Het onontdekte, Griekse eiland Kreta is één van haar favorieten. Mooie natuur, authentieke dorpjes en veel leuke hotelletjes en villa's heeft ze hier ontdekt. Heerlijk als je er even samen tussenuit wilt, te gek met kids en geweldig als je met een groep vrienden op vakantie gaat. De teksten van Elizawashere.nl zijn heel persoonlijk en geven je het gevoel dat je al op de plaats van bestemming rondloopt... Nú doorklikken en regelen die boeking.

blog

Een vakantie brainstorm

Deze dagen ben ik bezig met de nieuwsbrief van donderdag a.s. die in het teken staat van ‘Boek je vakantie’. Nou, daar krijg ik het wel warm van. Vorig jaar heb ik geen lange vakantie en ook geen zonvakantie geboekt, dit jaar wil ik dat anders doen. Zo lekker om er echt even uit te zijn! Ik zag wat adresjes op Elizawashere en deel er graag vast vijf met je.

Zakynthos
Zakynthos

Wordt het misschien Zakynthos, Griekenland? Daar zag ik deze accommodatie voorbijkomen. Met zwembad, vlakbij de luchthaven, dorp en strand ook niet ver hier vandaan… Prachtig pand toch?

Algarve
Algarve

Of de Algarve… Ben een keer in Portugal geweest en dat was een prachtige vakantie! Deze accommodatie ligt wat verder van de drukte af, maar hoe lekker is het om even helemaal in de natuur te zijn? Volgens mij kun je hier echt tot rust komen.

Kreta
Kreta

Of deze villa op Kreta, met privezwembad notabene! Lekker de hele dag dobberen met veel privacy! Mmm…

Andalusie
Andalusie

Dit uitzicht is wel echt te gek... Deze accomodaties liggen in Andalusië. Daar ben ik zelf nooit geweest. Maar als ik de omschrijving van Eliza zelf erbij lees zou dit ook een supergoede optie kunnen zijn.

Of deze in Catalonië? Ik ga me hier nog rustig in verdiepen. Eliza heeft goede foto’s en fijne omschrijvingen bij alle bestemmingen en verblijven, dus dit gaat vast goed komen. Tip om te onthouden: de prijzen die Eliza toont zijn inclusief vlucht, verblijf en auto. Weet je meteen dat het compleet is! Houd donderdag je postvak in de gaten voor meer vakantie tips, we hebben er een paar parels uitgehaald en ook leuke bestemmingen met kinderen!

Catalonie
Catalonie

reacties op deze webshop (1)

28 augustus 2012
Vera
Met Eliza naar Tenerife geweest, alles prima geregeld en het hotel was prachtig. Kleinschalig maar zo leuk! Wij houden zelf niet zo van massatoerisme, dus dit is ideaal! Echte aanrader.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)