elizawashere.nl

Kleinschalige vakanties

Heb je 'n hekel aan massatoerisme? Krijg je jeuk van een polsbandje om je pols en torenhoge flats? We snappen je helemaal en weten precies waar jij behoefte aan hebt: aan Eliza! Die is voor je op pad geweest naar de leukste en meest authentieke plekjes van Europa. Heerlijk als je er even samen tussenuit wilt, te gek met kids en geweldig als je met een groep vrienden op vakantie gaat. De teksten van Elizawashere.nl zijn heel persoonlijk en geven je het gevoel dat je al op de plaats van bestemming rondloopt... Nú doorklikken en regelen die boeking.

blog

5 Tips voor een vakantie met vriendinnen

Laatst was het weer zover. Een heerlijk lang weekend met mijn zeven vriendinnen naar Alicante in Spanje. En dat betekent: heerlijk lachen, eten, relaxen, shoppen, drinken, kletsen and so on. Mán, wat zijn dit toch waardevolle weekenden. Na vier dagen waren we nog niet uitgekletst. Ook zin om eens met je vriendinnen op pad te gaan? Hier zijn vijf héérlijke bestemmingen waar je direct met je vriendinnen naartoe wilt!

De Vier Eiken in Wapserveen
De Vier Eiken in Wapserveen

Of je nu in ons eigen land blijft of een bestemming ergens in Zuid-Europa zoekt: een break met vriendinnen is óveral leuk! Deze locaties zijn echt helemaal super. Soms met wellness, dan weer met een perfecte ligging. Of met allebei! Hier vijf heerlijke parels:
.
1. Nederland

Dit is te gek: een nieuwe, duurzame, achtpersoons wellness natuurlodge. Dit architectonische hoogstandje met de naam De Vier Eiken heeft Scandinavische looks en is voorzien van duurzame wellness elementen. Denk: een fantastische houtgestookte hottub en Finse sauna, twee badkamers, en een perfecte ligging in een prachtig natuurgebied. Onthouden, deze beauty! 

Villa S'Argamassa op Ibiza
Villa S'Argamassa op Ibiza

2. Ibiza
Mag natuurlijk niet ontbreken op de wishlist van jou en je vriendinnen: Ibiza! Van hippiemarkten tot flamingo's, van waanzinnige feesten tot yogasessies op het strand. Wat een heerlijk veelzijdig eiland is dit. Ik was er vorig jaar met vriendinnen maar moest mijn reisje helaas voortijdig afbreken door privé-omstandigheden. Er zit dus maar één ding op: die trip moeten we nog eens overdoen! Villa S'Argamassa is wat mij betreft een goede optie. Zie die witte villa's. Dat privé-zwembad. Dat is toch gewoon een droom? Waanzinnig om daar voor een aantal dagen van te kunnen genietetn!

Kymothoe Villa's op Samos
Kymothoe Villa's op Samos

3. Samos
Samos is misschien niet het meest bekende eiland van Griekenland, maar wel één van de charmantste. Hier vind je heel veel wijngaarden, olijfbomen en een zee die blauwer dan blauw is. Kymothoe Villas zijn hier een absolute parel. Ook hier je eigen zwembad en daarnaast... een prachtig uitzicht. Moderne invloeden zijn in het huis gecombineerd met traditionele Griekse elementen. Het ultieme vakantiegevoel!

White Villa's op Rhodos
White Villa's op Rhodos

4. Rhodos
White Village op Rhodos klinkt precies zoals je het voor je ziet als je aan Griekenland denkt. Rhodos is een heerlijk eiland waar je veel Griekse tradities terugvindt. White Village laat je hier optimaal van genieten! Zie je jezelf al zitten, nippend aan een heerlijk glas wijn? Het huis is ook ontzettend tof ingericht. Op die lange bankjes kun je heerlijk kletsen met je vriendinnen, en tot 's avonds laat blijf je natuurlijk aan de rand van het verlichte zwembad zitten. Hmmm... wanneer zullen we gaan...? 

5. Sicilië
Wil ik ook nog eens naartoe: Sicilië. Lijkt me een geweldig eiland! Helemaal anders-dan-anders en toch Italiaans. Tenuta Madonnina is een wijnlandgoed waar ze je op en top verwennen.
Een oase van rust, waar het niet anders kan dan dat je geniet van de Italiaanse keuken, verukkelijke wijn en quality-time met je vriendinnen. 
.
Heb je ook zin gekregen in zo'n vriendinnen-tripje? Gewoon dóen, want echt: het is heerlijk om even helemaal op te laden en zeg nou zelf: is het af en toe niet heel fijn om voor een paar dagen huis en haard (en kids!) achter te laten en jezelf eens flink te laten vertroetelen?

 

 

Tenuta Madonnina
Tenuta Madonnina

meer blogs van elizawashere.nl

reacties op deze webshop (1)

28 augustus 2012
Vera
Met Eliza naar Tenerife geweest, alles prima geregeld en het hotel was prachtig. Kleinschalig maar zo leuk! Wij houden zelf niet zo van massatoerisme, dus dit is ideaal! Echte aanrader.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)