deklaproos.nl

Kleding in alle stijlen

King Louie fanaat? Corel fan? Of houd je meer van het lieve merk White Stuff dat zich voor zijn draagbare en comfortabele collecties laat inspireren door de natuur? Maakt allemaal niet uit: voor alle smaken kun je volop shoppen bij De Klaproos. We kennen de (fysieke) winkel in Amsterdam niet, maar dat belooft ook veel goeds. De webshop is al super, en hier vind je nog maar een fractie van wat ze allemaal in de echte winkel hebben! Jee, die zal dan wel uit z'n voegen barsten. Wij hebben in elk geval al veel leuke jurkjes gespot!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Middenweg 41
1098 AC Amsterdam

blog

Feest: De Klaproos bestaat 20 jaar!

Laatst kregen we een berichtje van de De Klaproos - die fijne shop (online én in Amsterdam) met merken als King Louie, By-Bar en Masai. Ze bestaan 20 (twíntig!) jaar, en omdat we dat super leuk vinden roepen we het graag even van de daken. Daarom: De Klaproos bestaat 20 jaar!!! En dat vieren ze het hele weekend, zowel on- als offline!

Broekpak of jurkje? Welke kies jij?
Broekpak of jurkje? Welke kies jij?

Och mensen, wat heerlijk. De winkels hangen vol nieuwe items en je krijgt nu zomaar een heerlijk adres in je schoot geworpen waar je het hele weekend (nouja, eigenlijk altijd, maar dit weekend extra) fijn kunt shoppen! Want zaterdag 31 augustus viert De Klaproos haar jubileum in de winkel aan de Amsterdamse Middenweg en in de webshop. Een dag vol verrassingen, surprises, leuks & lekkers, cadeautjes(!) en zeer verleidelijke aanbiedingen.

Feest!
Feest!

De sale is voorbij, dus de rekken hangen vol met nieuwe collecties van onder andere King Louie, Penn & Ink, By-Bar, No Man’s Land, Zilch, Levi’s, Nice Things, White Stuff en Masai. Dus wil je alvast een mooie outfit scoren voor de nazomer en het najaar? Ga dan dit weekend naar De Klaproos en shop till you drop! Ook de webklanten feesten natuurlijk volop mee in dit jubileumweekend. Profiteer van mooie aanbiedingen en, heel leuk: bij een bestelling vanaf 80 euro maak je kans op een gratis(!) King Louie item naar keuze! Ah... wat ga jij kiezen?

Een weekend vol feestelijkheden
Een weekend vol feestelijkheden

Hmmm... misschien een mooi moment om alvast even je najaarsgarderobe een fijne spice-up te geven?

Broekpak of jurkje? Welke kies jij?
Broekpak of jurkje? Welke kies jij?

Wegens de feestelijke omstandigheden is de stenen winkel zondag 1 september gesloten, maar op het web wordt er het hele weekend gefeest!

 

meer blogs van deklaproos.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)