deens.nl

Deens design!

Wij zijn dol op Deens design! Vooral wanneer je het niet op elke straathoek (of in ons geval op iedere website) tegenkomt. Deze webshop wordt gerund door twee dames die - net als wij! - een zwak hebben voor al het moois uit Denemarken. En dus vind je in deze sfeervolle webshop prachtige (woon)accessoires van labels als Madam Stoltz, House Doctor en niet te vergeten het eigen label Deens. 

blog

Zó combineer je kleur van 2020 Tranquil Dawn

Vriendin B. heeft net een huis gekocht dat compleet gerestyled moet worden. Moet je mij hebben. Ik kom dan meteen in actie, maak Pinterest borden aan, haal proefjes en kleurenstrookjes verf bij de bouwmarkt en app haar het ene na het andere idee. En hoe gaat dat dan? Ehm... nouja, het komt erop neer dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan in huis. Witte muren kregen de Flexa kleur van het jaar 202 Tranquil Dawn en ik heb meteen maar even het hele interieur omgegooid. Ben je ook fan van deze vergrijsd groene kleur? Deze accessoires matchen er perfect bij!

Tranquil dawn bij mjij thuis
Tranquil dawn bij mjij thuis

Wat begon met het verven van de muur achter de bank, werd uiteindelijk de hele zithoek en de schouw. En vervolgens pakte ik door en gooide ik de boel om: eettafel ging naar de zithoek en de zithoek naar de schouw, met 'zeezicht'. Hmmm... nu misschien nog wat leuke accessoires erbij dus ik ging (online) op zoek. Bij Deens voeren Scandinavische tinten nog altijd de boventoon. Ik zag er dit prachtige wollen plaid in zoals zij het zeggen mintgroen, maar ze hadden 'm ook zo tranquil dawn kunnen noemen. Dit linnen kussen van Lichtenfijn.nl is trouwens ook een mooie match!

Deze borden zijn prachtig!
Deze borden zijn prachtig!

Dit bord van Villa Jipp komt uit een lijn van HK Living. De hele lijn doet seventies aan en heeft mooie organische vormen. Echt prachtig! Ik zag dit bord en was op slag verliefd. Check ook even de andere items uit de lijn, het zijn zulke mooie combinaties!

De boompjes van Jurianne
De boompjes van Jurianne

Lichtenfijn.nl verkoopt trouwens ook die mooie boompjes van papier van Jurianne Matter. Ze zijn zó leuk!! En heel grappig: in het echt groter dan je zou denken. De mooie zachtgroene kleur matcht ook perfect met tranquil dawn.

Kunstwerkjes in prachtige tinten
Kunstwerkjes in prachtige tinten

Gezien bij Thuisbijkaat.nl: deze kunstwerkjes van Monika Petersen. Passen ook perfect bij Tranquil Dawn. En aankomend weekend? Ga ik verder met de werkhoek; die gaat van wit naar greyed green. een van de 'matching colours' van tranquil dawn. Dat wordt vast weer een nieuw blog :-).

 

 

 

 

 

 

meer blogs van deens.nl

reacties op deze webshop (5)

23 september 2015
Trudy
Al vele malen wat besteld en altijd goede en snelle service! Mensen klagen te snel over prijs,als je een mooi item wil hebben moet je er ook wat voor neerleggen! Voor mij ideale webshop!
15 april 2012
Britta
Geweldig! Donderdagavond besteld zaterdagochtend in huis! In het echt nog leuker!
17 februari 2012
eva
heel leuk! geweldige sfeermakers ! Wel wat duur ... :(
18 juli 2008
Judith
idd leuke spulletjes maar wel duur.. :(
20 april 2008
karin
helemaal toppie!!
Echt leuke spullen.....
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)