deens.nl

Deens design!

Wij zijn dol op Deens design! Vooral wanneer je het niet op elke straathoek (of in ons geval op iedere website) tegenkomt. Deze webshop wordt gerund door twee dames die - net als wij! - een zwak hebben voor al het moois uit Denemarken. En dus vind je in deze sfeervolle webshop prachtige (woon)accessoires van labels als Madam Stoltz, House Doctor en niet te vergeten het eigen label Deens. Tipje (en inmiddels geliefd bij ons én bij vele van onze vriendinnen): de enige, echte, originele Deens tafelklem. Deze klem je aan je tafel vast waarna je je tafel naar eigen wens kunt stylen. Ideaal!

blog

Tips voor kleine stulpjes!

Groot wonen in de stad is eigenlijk gewoon bijna niet meer te doen. Je kunt van geluk spreken als je van het plattenland houdt en daar lekker de ruimte kunt nemen. Helaas geldt dat voor ons bij Flavourites niet en wonen wij in de randstad. De een in een woonboot, de ander in een studentenhuis en ik (nu nog) in een rijtjeshuis bij mijn ouders. Nu zit zit het er bij mij wel langzamerhand aan te komen dat ik op kamers ga en ben ik me al een beetje aan het oriënteren. Vooral; hoe krijg ik in gods naam al die meubels in zo’n kleine kamer? Herkenbaar (bij jezelf of misschien een familielid) of woon je al langer in een eigenlijk té klein huis? Lees dan maar snel verder, want ik geef een paar superhandige tips!

Lage fauteuil voor meer rust
Lage fauteuil voor meer rust

Lage meubels
Als eerst zoiets wat vaak pas opvalt als je het eenmaal hebt. Die hoge stoelen en megakasten die voor je gevoel altijd in beeld zijn. Een hele simpele oplossing is dan natuurlijk lage meubels. Denk bijvoorbeeld aan deze lage fauteuil van Gigameubels. Als je binnenloopt is het niet het eerste wat je ziet, omdat het onder je zicht is. Superhandig en er zijn genoeg mooie varianten zoals deze!

Kijk door de kast heen!
Kijk door de kast heen!

Zwevende meubels
Die kasten zijn wel wat moeilijker dan zo’n stoel… als je niet veel vierkante meters hebt moet je de hoogte in denken. Maar dan heb je weer meteen een joekel van een kast. Een hele goede truc is het aanschaffen van een kast waar je doorheen kunt kijken. Zo eentje als deze van Deens bijvoorbeeld. Er past net zo veel in als een dichte kast, maar deze kast creëert veel meer ruimte. De wandplankjes van Storewithoutahome zijn heel handig als je geen ruimte in je slaapkamer hebt voor een nachtkastje. Hang ze op net boven je bed et voila, een plekje om je boek, sieraden en telefoon neer te leggen!

Wek een illusie!
Wek een illusie!

Speel met schaal
Grote letters, figuren en posters kunnen de illusie geven dat je meer ruimte hebt dan je daadwerkelijk hebt, en dat willen we. Een goed voorbeeld is deze vis van ByNoth. De vis is natuurlijk nooit zo groot in het echt, maar dat geeft dus juíst het idee van meer ruimte (en humor) in je huis!

Handig en mooi!
Handig en mooi!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...
Ik denk dat de meeste vrouwen niet zonder spiegel in huis kunnen. Ik ook niet hoor! Even checken of je haar nog goed zit, of die salade van vanmiddag niet nog ergens tussen zit of gewoon even kijken naar hoe mooi je wel niet bent! Kortom: een spiegel is erg handig en het liefst willen we ze overal. Komt dat nou even mooi uit, want in een klein huis is het heel slim om veel spiegels op te hangen! Heel logisch, want het lijkt alsof je verder kijkt dan de muur! Tip: deze multifunctionele spiegel van Gewoonstijl met handig opbergbakje is zo’n spiegel die dat effect geeft maar niet te veel opvalt.

meer blogs van deens.nl

reacties op deze webshop (5)

23 september 2015
Trudy
Al vele malen wat besteld en altijd goede en snelle service! Mensen klagen te snel over prijs,als je een mooi item wil hebben moet je er ook wat voor neerleggen! Voor mij ideale webshop!
15 april 2012
Britta
Geweldig! Donderdagavond besteld zaterdagochtend in huis! In het echt nog leuker!
17 februari 2012
eva
heel leuk! geweldige sfeermakers ! Wel wat duur ... :(
18 juli 2008
Judith
idd leuke spulletjes maar wel duur.. :(
20 april 2008
karin
helemaal toppie!!
Echt leuke spullen.....
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)