coisa.nl

Luxe omslagdoeken en sjaals

Hier worden wij bij Flavourites helemaal warm van: de prachtige shawls van Coisa! Elk seizoen komen er nieuwe producten bij, dus houd het in de gaten! 

blog

Hoe overleef ik de kou?

Het vriest, sneeuwt en het is vooral ontzettend koud in Nederland! Niet alleen vandaag, maar de komende weken ziet het er winters uit. Persoonlijk lig ik liever plat op het strand met de zon in mijn gezicht, maar er zijn gelukkig nog trucjes en producten die mij door de winter slepen. Denk aan fijne dekens, warme slofjes en lekkere dikke sjaals. Klinkt toch stiekem best fijn eigenlijk…

Op de fiets met de Wobs!
Op de fiets met de Wobs!

Tja, ik ben een stadsmens en overal waar ik kom, kom ik met de fiets. Of het nou 30 graden is of vriest zoals nu. Eigenlijk kom ik er niet onderuit. Met tranen van de koude wind en bevroren handen kom ik dan aan op bestemming, omdat ik me nooit echt goed voorbereid op de winter. Nou zag ik op Flavourites Live die ontzettend leuke Warm On Bikes voor het eerst met mijn eigen ogen en wilde ze het liefst meteen meenemen (maar toen was het nog niet zo koud). Nu staan ze bovenaan op mijn verlanglijstje. Speciaal gemaakt voor de die hard elke-dag-met-de-fiets mensen zoals ik. Eigenlijk een heel simpel ontwerp want het is niet veel meer dan een grote want aan je handvaten om je handen heerlijk warm in te houden, maar het verhaal vertelt wel meer dan je zou verwachten. Benieuwd? Kijk dan even op hun shop en lees alles over de Wobs!

Mooie sjaals van Coisa
Mooie sjaals van Coisa

Dan heb je het nog niet overal warm tijdens die hell of a fietstocht, want je hals moet ook goed warm blijven. Ik heb vaak van die dikke wollen sjaals die voor op de fiets eigenlijk té warm zijn. Coisa heeft voor mij (en alle andere fietsende mensen in Nederland) de perfecte sjaal ontworpen. Met veel liefde en aandacht gemaakt in een klein ateliertje in Portugal. Eerlijk product, word ik helemaal warm van! ;)

Fijne plaid van Allerwarmst
Fijne plaid van Allerwarmst

Het liefst kruip ik met dit weer elke avond onder een lekker deken met een warm kopje thee op de bank. Dan vind ik zo’n fleecedeken maar niets en ga ik liever voor een deken van hogere kwaliteit zoals de handgemaakte variant van Allerwarmst. Gemaakt in een kleine weverij in Engeland en is ook nog super stylish! Verkrijgbaar in grijs, okergeel en olijfgroen

Warme slofjes van Esgii
Warme slofjes van Esgii

Las but not least; die voeten die maar niet warm willen worden. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik kan echt de hele dag koude voeten hebben tot het moment dat ik ze in fijne slofjes schuif. Om je echt warme voeten te garanderen raad ik de slofjes van Esgii aan. Gemaakt van vilt en heeft een prachtig verhaal. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je lief of voor de kids. Ik krijg het zo in ieder geval niet snel meer koud!

meer blogs van coisa.nl

reacties op deze webshop (5)

03 juni 2018
Jet sampers
Zou heel graag de grote sjaals in donkergrijs hebben.waar hè ben ze die??hartelijke groeten jet sampers.
19 mei 2016
Kim
Dag Sarah, dank voor je berichtje! Wanneer je de sjaal in een driehoek vouwt en vervolgens met de punt naar voren draagt, krijg je hetzelfde effect als op de foto. Veel succes en veel draagplezier!
19 mei 2016
sarah
Heel tevreden met mijn mooie coisa square, maar nog niet helemaal handig met het knopen. Hoe hang ik hem zoals aan de kapstok als op bovenstaande foto? wat tips om hem mooi te draperen op verschillende manieren zou ik heel erg fijn vinden! :-)
17 november 2015
Kim
Dag Emmy, Helaas is de Square in de okerkleur inderdaad nog niet in het assortiment opgenomen. Door het gebruik van de ecologische verf is het heel lastig om deze kleur te evenaren. Achter de schermen zijn we druk met samples. Hopelijk kunnen we de Square snel aan onze collectie toevoegen. Hou vooral onze site of facebook in de gaten, dan houden wij je op de hoogte :). Fijne dag!
10 november 2015
Emmy
Beste, Ik heb in de webshop gekeken, maar kan de okergele sjaal. Niet vinden. Groet, Emmy
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)