coisa.nl

Luxe omslagdoeken en sjaals

Hier worden wij bij Flavourites helemaal warm van: de prachtige shawls van Coisa! Ze zijn zo mooi en lekker én kriebelvrij. Elk seizoen komen er nieuwe producten bij, dus houd het in de gaten! 

blog

Trotseer de winter in stijl

Persoonlijk heb ik altijd al een haat-liefde relatie gehad met de winter en er komen nog aardig wat koude dagen aan. De eindeloos durende fietstochten waarbij je handen al bevriezen na vijf seconden en het ontdooien van de auto vlak voor je werk – al zullen vele daar nu minder last van hebben. Maar wat stiekem heel fijn is, is dat het dan ook tijd wordt voor fijne dekens, warme slofjes en lekkere dikke sjaals. Het knusse wintergevoel!

Wobs Warm On Bikes
Wobs Warm On Bikes

Tja, ik had het er net al over. De eindeloze fietstochten die je – ook als het vriest – toch moet trotseren. Met tranen van de koude wind kom je dan aan op bestemming, omdat je dacht dat die ene jas wel warm genoeg zou zijn. Je handschoenen ben je ook vergeten, totaal niet aan gedacht. Nu heb ik daar wat voor gevonden, de ontzettend leuke Wobs van Warmonbikes.nl. Speciaal gemaakt voor de die hard elke-dag-met-de-fiets mensen. Eigenlijk een heel simpel ontwerp want het is niet veel meer dan een grote want aan je handvaten om je handen heerlijk warm in te houden, maar het verhaal vertelt wel meer dan je zou verwachten. Benieuwd? Neem een kijkje op de webshop!

Wobs Warm On Bikes
Wobs Warm On Bikes

Dan heb je het nog niet overal warm tijdens die hell of a fietstocht, want je hals moet ook goed warm blijven. Ik heb vaak van die dikke wollen sjaals waardoor je het gelijk benauwd krijgt. Coisa.nl heeft met veel liefde en aandacht de perfecte sjaal ontworpen. Fun fact: Ze zijn gemaakt in een klein ateliertje in Portugal. Eerlijk product, worden we helemaal gelukkig van!

Duurzame Coisa sjaal
Duurzame Coisa sjaal

Het liefst kruip ik met dit weer elke avond onder een lekker deken met een net even te heet kopje thee op de bank. Dan vind ik zo’n fleecedeken maar niets en ga ik liever voor een deken van hogere kwaliteit zoals een plaid van September18.nl. Klein detail: je moet het wel even zelf maken. Met behulp van het DIY pakket kun je zo aan de slag! Zit je straks extra trots onder je eigen gebreide deken. En nog een tip: laatst schreven we ook al over onze favoriete winterplaids, die vind je hier.

DIY plaid September18
DIY plaid September18

Las but not least; die voeten die maar niet warm willen worden. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik kan echt de hele dag koude voeten hebben tot het moment dat ik ze in fijne sloffen schuif. Om je echt warme voeten te garanderen raad ik de slofjes van Esgii.nl aan. Gemaakt van vilt en heeft een prachtig verhaal. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je lief of voor de kids. Ik krijg het zo in ieder geval niet snel meer koud!

Warme Esgii sloffen
Warme Esgii sloffen

meer blogs van coisa.nl

reacties op deze webshop (5)

03 juni 2018
Jet sampers
Zou heel graag de grote sjaals in donkergrijs hebben.waar hè ben ze die??hartelijke groeten jet sampers.
19 mei 2016
Kim
Dag Sarah, dank voor je berichtje! Wanneer je de sjaal in een driehoek vouwt en vervolgens met de punt naar voren draagt, krijg je hetzelfde effect als op de foto. Veel succes en veel draagplezier!
19 mei 2016
sarah
Heel tevreden met mijn mooie coisa square, maar nog niet helemaal handig met het knopen. Hoe hang ik hem zoals aan de kapstok als op bovenstaande foto? wat tips om hem mooi te draperen op verschillende manieren zou ik heel erg fijn vinden! :-)
17 november 2015
Kim
Dag Emmy, Helaas is de Square in de okerkleur inderdaad nog niet in het assortiment opgenomen. Door het gebruik van de ecologische verf is het heel lastig om deze kleur te evenaren. Achter de schermen zijn we druk met samples. Hopelijk kunnen we de Square snel aan onze collectie toevoegen. Hou vooral onze site of facebook in de gaten, dan houden wij je op de hoogte :). Fijne dag!
10 november 2015
Emmy
Beste, Ik heb in de webshop gekeken, maar kan de okergele sjaal. Niet vinden. Groet, Emmy
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)