chocstar.nl

Cadeaus van chocola

Onder de chocoholics is CHOCSTAR.nl al jaren een begrip. Niet zo heel gek dus dat wij bij Flavourites ook groot fan zijn! Dit is zo'n beetje de leukste en gekste chocola die wij kennen. Leuk, omdat je heel easy hier online je eigen chocola kunt samenstellen (nóg leuker is het trouwens wanneer je zo'n heerlijk stuk knapperige chocolade cadeau krijgt, maar dat terzijde). En de gekste, omdat je hier allerlei smaken met elkaar kunt mixen tot één super sensationele smaakmaker. Wij zeggen: lavendel met marshmallow. Kokos met jelly beans en 23 karaats goud. Basilicum met nougat. Het water loopt ons in de mond, we zitten al bij de bestel-button... Geweldig voor iedereen die een reep heerlijk geluk verdient! Tipje: deadline-stress? Met de last-minute choco kun je nog vóór 16.30 uur bestellen en heb je de chocolade de volgende dag in de brievenbus!

blog

Food = good!

Wat ben ik blij met de nieuwe rubriek ‘food’ op Flavourites. Dit is er een waar je lang kunt rondstruinen inspiratie kunt ophalen door de originele concepten. Je vindt hier webshops waar je letterlijk eten kunt bestellen, maar ook shops waarmee je de handeling, het eten zelf, tot een feestje kunt maken. Met een mooi gedekte tafel of prachtig servies. Hier een aantal uitgelicht:

zelf chocolade samenstellen kun je bij chocstar
zelf chocolade samenstellen kun je bij chocstar

Een webshop die ik elk jaar in het echt bezoek op Flavourites Live is Chocstar. Hier kun je online je eigen chocolade samenstellen die A - onwijs lekker is, er B - supermooi uitziet en C - fairtrade is. Stop alles in de virtuele mixer en er ligt binnen enkele dagen een zalig pakketje bij je op de deurmat. 

enorm lekkere brownies bestel je bij browniesperpost
enorm lekkere brownies bestel je bij browniesperpost

Nog zo’n aanrader is browniesperpost. Deze heb ik afgelopen winter ontdekt en uitgebreid kunnen testen tijdens Flavourites Live en toen mijn moeder me een pakketje opstuurde. Een heerlijke verrassing was dat! Ik heb serieus sinds tijden niet zulke lekkere brownies op. Of eigenlijk blondies, want de Frambozenblondies zijn mijn persoonlijke favoriet. Ik garandeer je dat je hier iemand echt blij mee kan maken.

zoet en feestelijk is pinklemon
zoet en feestelijk is pinklemon

Een shop die ik wederom in het echt bezocht is Pink Lemon. Zij zitten in Den Bosch met een lunchroom. Veel wat er in de lunchroom wordt gebruikt kun je online bij hen kopen. Tip: Bekijk het kopje ‘theetantes’ even. Met een roze caravan kun je hen inboeken voor een feestelijke high tea (vanaf 40 personen). In alle gevallen maken zij gebruik van mooi en gezellig servies en decoratiemateriaal. En heerlijk eten.

naar buiten! met hetgroenefabriekje
naar buiten! met hetgroenefabriekje

Ben je gek op buiten eten? Of je eigen voedsel kweken? Dan is Het Groene Fabriekje een absolute aanrader. Met verschillende rubrieken als ‘zelf gekweekt’ ‘eigen oogst’ ‘huisgemaakt’ of ‘thuis genieten’ kun je allerlei producten vinden waarmee je zelf aan de slag kunt om ’t huis. Erg inspiratievol voor mensen die veel te veel binnen zitten en daar wat aan willen doen (zoals ik).

Mooi servies blijft natuurlijk ook een waardevolle toevoeging op een feestelijk gedekte tafel. Ikzelf houd van mix & matchen van allerlei bakjes, bordjes en bekers. Maar bij mij is het dan ook letterlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Een webshop waarbij je wel kunt mixen en toch bij eenzelfde soort servies kunt blijven (en het er dus fantastisch uitziet) is 1213 kumbayastreet. Echt prachtig met al die fijne kleuren en organische vormen.

Dit is slechts een kleine selectie van shops uit de rubriek food. Meer zien? Bekijk ze hier.

het mooie servies van 1213 kumbayastreet
het mooie servies van 1213 kumbayastreet

reacties op deze webshop (1)

01 oktober 2014
jessica
Zeker een aanrader. Hele leuke site, lekkere chocolade, en heel mooi verpakt, echt een kadootje! Heel speciaal, je voelt je net Charlie uit Charlie and the Chocolate Factory :-) heel leuk gedaan! Perfect om kado te geven.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)