bylinsey.nl

Smaakvolle boutique 

Wat een heerlijke sfeer hier bij Bylinsey. Je krijgt acuut zin om in je huis aan de slag te gaan, of je kleine oogappel prachtig aan te kleden met deze om-op-te-vreten kleertjes! Linsey snapt wat mooi is voor in je interieur én voor je kleine spruit. Een vleugje bohémian (komt vast door Linsey's reiskriebels), een flinke toef au naturel en vooral heel veel warmte. Linsey blogt en vlogt, koopt de leukste woonaccessoires en babykleding in (en, fijn, dit doet ze meestal lokaal, direct bij de maker) en deelt die met mooie foto's met haar volgers. En ja: zo worden ook wíj dus fan van dat schattige wiegje, die handgemaakte wollen plaids en al die leuke musthaves die je interieur net dat Ibiza-gevoel geven. Tipje: check regelmatig de social media van Bylinsey.nl zodat je even heerlijk kunt wegdromen bij de fijne reizen die Linsey maakt, en laat je vooral ook inspireren door de Ibiza Travelglossy die in de maak is! 

blog

Magazine vol inspiratie voor Ibiza-gangers

Ibiza... ik word blij als ik de naam alleen al hoor. Heerlijk weer, chill muziek, yoga en uitgaan, relaxen en dansen. Super leuk dus dat onze gastblogger Linsey van de webshop Bylinsey.nl een prachtige TravelGlossy (yes, haar eigen glossy!) maakte over dit paradijselijke eiland - binnen een paar uurtjes te bereiken vanuit ons kikkerlandje. Ik bladerde alvast door het magazine en echt: Ik.Wil.Erheen. Nú.

Vol inspiratie! Foto's: Alicia van Stuijvenberg
Vol inspiratie! Foto's: Alicia van Stuijvenberg

Afgelopen juni. Ik, na maanden reikhalzend ernaar te hebben uitgekeken, met mijn vriendinnen naar Ibiza. De juiste outfits (een combi van partyjurkjes, yoga-outfits en bikini's) in het koffertje en GO! We kwamen 's avonds aan en dronken cocktails. We stonden bijtijds op, genoten van een zalig ontbijt, verkenden het strand en streken neer bij het zwembad. En toen... kreeg ik een onverwacht telefoontje van het thuisfront en zat ik nog diezelfde avond in het vliegtuig terug naar huis. Ai. Dochter moest met spoed worden geopereerd (niet ernstig, wel vervelend) en ik zag mezelf niet echt partyend of de zonnegroet doen terwijl mijn meiske me nodig had aan de rand van haar bed. Ibiza zou niet weglopen, toch? En dus hebben Ibiza en ik een afspraak: ik kom terug. Hoe dan ook. Met het doorbladeren van de Ibiza TravelGlossy van Linsey begonnen de reiskriebels behoorlijk op te komen, kan ik je vertellen. Mooie foto's, leuke onderwerpen, stylish inspiratie... Fijn!

Linsey op haar favoriete eiland
Linsey op haar favoriete eiland

Linsey is verzot op Ibiza, kent de leukste plekjes én wilde die graag met haar volgers delen. Goed idee dus, om samen met een fotografe (Alicia van Stuijvenberg was de gelukkige) die ongekende Ibizasfeer vast te leggen. Ik blader door de glossy en ontdek nieuwe dorpjes. Ik lees over onontdekte stranden, spa's en de leukste winkeltjes. Maar ook: waar vinden de vetste party's plaats en welke beachclub's mag je toevoegen aan je wishlist...

Fijn zijn de prachtige foto's
Fijn zijn de prachtige foto's

Leuk aan de glossy: alles staat bij elkaar en je kunt er weer eens 'ouderwets' doorheen bladeren. Dat kan zo fijn zijn in je vakantiezoektocht! Meestal gebruik ik Pinterest, Instagram of blogs bij het spotten van leuke vakantieplekjes maar zo'n magazine is echt ontzettend handig.

Linsey's eigen favoriete adressen staan allemaal in de glossy
Linsey's eigen favoriete adressen staan allemaal in de glossy

Goed gedaan Linsey! En het leuke is: in Linsey's webshop shop je producten die vaak rechtstreeks van Ibiza lijken te komen. Zo klopt alles weer met elkaar. En natuurlijk bestel je hier ook de Ibiza TravelGlossy. Dit jaar zit voor mij al vol met leuke bestemmingen (van Kroatië tot Denemarken tot Vlieland, oftwel Vliebiza) maar ik zeg: gauw in de herhaling. En dan ga ik eerst even de Ibiza TravelGlossy van Linsey raadplegen ;-)

meer blogs van bylinsey.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)