brushbeauty.nl

Luxe skin care

Dit is een webshop die zo vanuit een persoonlijke visie is opgezet... dat merk je aan alles! Je vindt hier een verzameling van exclusieve, goed uitziende en heerlijke producten om jezelf van top tot teen mee te verzorgen en mooi te maken voor een sparkling looking good resultaat! Dus luxe skincare en make-up, die ook écht wat doen voor je huid. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sleep Bath Soak van The Works of de heerlijke verzorgende crèmes en serums van Priori. Beauty musthaves voor in je badkamer of op je kaptafel en een perfecte shop om exclusieve beauty cadeaus te vinden.

 

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Molenweg 4
1911 BS Uitgeest

blog

Nieuwe beautytrend: skinimalism (en wij zijn fan!)

Skinimalism: al van gehoord? Het wordt een belangrijke beautytrend in 2021. Alles draait hierbij om een 'naturel make-up look', of een 'geen make-up look'. Weg met filters, fillers en photoshop, hier met een natuurlijke, stralende huid waarin je best oneffenheden en poriën mag zien. In plaats van verdoezelen versterken we dát wat we al hebben. Het gaat hierbij natuurlijk ook om het uitdragen wie je écht bent. Inclusiviteit en #bodypositivity liggen hieraan ten grondslag. Wat een mooie trend!

Nieuw label CTZN
Nieuw label CTZN

Als je er goed op let zie je het steeds meer op Instagram, Pinterest en om je heen: het omarmen van je echte schoonheid. Skinimalism heet de nieuwe trend waarbij je mooier maakt wat je al hebt in plaats van te camoufleren. Pinterest heeft de zoektermen naar 'natural skin' de afgelopen tijd met 400% zien stijgen. Skinimalism ga je de komende tijd dus vaker tegenkomen! Ik denk dat we filter- en fillermoe aan het worden zijn. Wellicht speelt de pandemie een rol en realiseren we ons meer dan ooit wat er in het leven écht toe doet. En, zoals ik aangaf, #bodypositivity en inclusiviteit hebben we de afgelopen tijd veel langs zien komen en ligt hieraan ten grondslag.

Terrorists of Beauty: past perfect bij nieuwe trend skinimalism
Terrorists of Beauty: past perfect bij nieuwe trend skinimalism

Het Duitse Terrorists of Beauty (een geweldige shop, te vinden bij onze 'Duitse zus') verwoordt het als volgt: 'We houden van schoonheid en we houden van mensen. We houden ervan mens te zijn en we houden van de wereld waarin we mens mogen zijn'. Terrorists of Beauty maakt korte metten met de wetten van de schoonheidsindustrie en hun regels van perfecte lichamen, chemische ingrediënten en overconsumptie. Ze maken blokzepen op basis van natuurlijke ingrediënten en stimuleren een plasticvrije, natuurlijke wereld. 

Aurelia
Aurelia

Cosmania heeft ook zo'n fijne lijn die perfect past bij deze skinimalism-beweging. Het heet Aurelia Probiotic Skincare en laat je huid natuurlijk glanzen. Een award-winning merk uit de U.K., en in ons land vrijwel nergens anders te koop dan bij Cosmania. De recensies zijn lovend, de Balance & Glow Day Oil van Aurelia werkt hydraterend, herstellend, voedend en egaliserend. Heel nieuwsgierig naar dit mooie label!

CTZN globalm
CTZN globalm

Nog zo'n mooi product dat perfect past binnen de skinimalism trend is de nieuwe Globalm Pearl van CTZN (een nieuw, genderneutraal, inclusief en vegan merk) dat ik zag bij de webshop van Brush Beauty. Zoals ze zelf zeggen: een balsem zonder regels die overal waar je maar je wilt - jukbeenderen, ogen, lippen - een mooie glans geeft. Het is een multifunctionele, niet plakkerige, lichtgewicht balm die aangebracht kan worden als lippenbalsem, highlighter, oogglans etc. waarmee je een glanzende, longlasting (wet)look krijgt. Klinkt goed. Ik ben nu al fan van deze nieuwe trend!

 

meer blogs van brushbeauty.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)