brainydays.nl

Mooie looks, fijne dingen

Dat ziet er fijn uit zeg. Wat een mooie webshop is Brainydays.nl. Ontstaan uit de hersenspinselen van Vera, die in eerste instantie elke dag een designproduct blogte en daar meer mee wilde. Dat werd een winkel in de Jordaan met bijbehorende webshop en is inmiddels een showroom in A'dam waar ook plek is voor creatieve brainstorms en workshops. En dan die webshop natuurlijk... een beauty, dat is het. Waar mooie tassen onze harten stelen, fijne fashion voorbijkomt en sieraden ons laten stralen. Mooi concept store-idee waar wij helemaal warm voor lopen!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Jacob van Lennepkade 296
1052 EM Amsterdam

blog

Het nieuwe kerstpakket: de giftbox

Wat geef je je moeder of zus voor kerst cadeau? Of die dierbare vriendin, die het verdient om eens verrast te worden? Hoe meer leuke spullen er te koop zijn, hoe moeilijker het is om iets passends voor een ander te kopen, lijkt het soms wel. Vera, eigenaresse van webshop Brainydays.nl, helpt je uit de brand. Zij stelde giftboxen samen, naar thema. Oh... een heel pakket vol spullen die echt al-le-maal leuk zijn, hoe slim is dat?

Care giftbox
Care giftbox

Bedrijven kunnen kant-en-klare kerstpakketten bestellen bij Vera, die precies weet wat mooi en helemaal on trend is. En jij? Ook jij kunt hier pakketten bestellen. Nee: giftboxen, zó heten ze. Nu is Brainydays.nl sowieso een fijne webshop waar ik geloof ik nog nooit een item heb gezien dat ik maar zo-zo vond. Dus als je hier shopt, zit 't echt wel goed. Maar door giftboxen samen te stellen, koop je dus een aantal op elkaar afgestemde producten voor een extra fijne prijs. Zo hoef je dus niet lang te zoeken naar een mooi cadeau én shop je met korting. Voordeel op voordeel! Als eerste deze: de 'care' giftbox. Alleen al voor de mooie metalen draadmand zou ik deze giftbox kopen. Maar er zitten nog veel meer mooie producten in: muurvaasjes, handzeep, heerlijke thee... Wie zou jij zo'n giftbox cadeau doen? De waarde van de producten is € 49,90, maar de giftbox shop je voor € 40,-. O... wat een leuk pakket voor onder de boom!

Pretty Pink giftbox
Pretty Pink giftbox

Deze is ook fijn: de 'pretty pink' giftbox. Met zo'n heel toffe SiSi mok, chocolade van Snor (ja, die kennen wij hier natuurlijk wel!) en ook weer die heel subtiele muurvaasjes. Nice, nice. Dit is echt zo'n vriendinnenpakket! Voor alle producten los zou je € 37,- betalen, maar de giftbox shop je voor € 30,-!

Desk essentials giftbox
Desk essentials giftbox

Leuk voor je collega's: de desk essentials giftbox. Met een zalige geurkaars van Brandt, washitape, een tof notitieblok en meer. Gewoon heel veel, met een waarde van € 46,80 en als je 't als pakket koopt voor € 35,-. Wat leuk hè! Bijkomend voordeel: je hoeft nergens meer over na te denken... Ik zeg: slim; zo'n giftbox. Er zijn nog meer giftboxen in de webshop, bekijk ze hier allemaal.

Care giftbox
Care giftbox

Psssst: tipje! Er is ook een surprise giftbox, waarbij het dus een totale verrassing is wat Vera erin stopt! Deze giftbox heeft een waarde van € 50,- en shop je voor € 25,-! 

 

meer blogs van brainydays.nl

reacties op deze webshop (1)

24 oktober 2016
Kim
Die workshop van Willemijn klinkt leuk! Wanneer is die en kun je je er nog voor inschrijven? Leuk! Groetjes kim
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)