fijnkindergordijn.nl

Hip gordijn op maat

Omdat we niet allemaal even handig met de naaimachine zijn (of gewoonweg te weinig tijd hebben om zelf aan de slag te gaan) zijn er shops als Fijnkindergordijn.nl. Handig: zij hebben alvast een aantal leuke stofjes uitgezocht. Retro, voorzien van ruitjes in diverse maten of bloemetjes: de collectie is behoorlijk groot. Jij kiest vervolgens ja favoriete stof, meet de ramen op en laat de gordijnen op maat maken. Niks geen truttigheid, maar gewoon leuk en helemaal van nu! Ideaal, zeggen wij. Tip: laat even wat staaltjes sturen als je de stofjes eerst even in 't echt wilt zien!

blog

Trendblog: deze interieurkleuren zijn hip, fris en helemaal van nu

Nieuw interieur? Deze frisse trendkleuren zijn helemaal van nu. Lees hier onze tips en... aan de slag!

Trend 1: Licht en Scandinavisch
Trend 1: Licht en Scandinavisch

Trend 1: Licht en Scandinavisch
De Scandinavische invloeden blijven we terugzien in onze Hollandse huizen. Komt doordat ze in Scandinavië als contrast van de korte, donkere dagen in de winter, veel behoefte hebben aan licht. In mindere mate geldt dat ook voor ons. Niet zo gek dus dat behangmerk Eijffinger met dit frisse, zachte pastelkleurige behang komt, dat ze Wallpower Favourites hebben genoemd. Even dachten we 'Flavourites' te lezen, en dat had zomaar gekund. Want wat een mooi behang is dit, wow! De pasteltinten lopen mooi in elkaar over. Heel goed te combineren met andere ton-sur-ton tinten, en dat is wat we tegenwoordig willen. Geen showroom maken van je huis, maar lekker aan de slag met je eigen creatieve touch. Leuke tip: behang één wandje en laat het behang elders in de kamer terugkomen op bijvoorbeeld opbergdozen, aan de binnenkant van een vitrinekast of ingelijst als schilderij.

Trend 2: Natuurlijk
Trend 2: Natuurlijk

Trend 2: Natuurlijk
We hebben een groot verlangen naar duurzaamheid en natuurlijke invloeden. Best logisch dus dat Flexa's Kleur van het Jaar het aardse Wild Wonder is. Dit is een natuurlijke aardetint die staat voor rust, kalmte en natuur, en die perfect combineert met andere aardse tinten. Met deze kleur in huis haal je als het ware de natuur naar binnen. Combineer een muur in Wild Wonder met veel planten en meubels van natuurlijke materialen, en je komt vanzelf tot rust.

Trend 3: Rust
Trend 3: Rust

Trend 3: Rust
Over rust gesproken: Histor zoekt het in deze grote trend. want zijn we niet allemaal op zoek naar een stuk bezinning, kalmte en rust? Het is niet voor niets dat ademcoaches, mindfulness en yoga hotter-dan-hot zijn. Minder prikkels, meer focus. Histor vertaalt dit in een woontrend die bijdraagt aan een rustgevende way of living, met de kleur Vining Ivy. Dit is een blauwgroene tint die staat voor rust en balans. Breathe in... breathe out.

Trend 1: Licht en Scandinavisch
Trend 1: Licht en Scandinavisch

Extra tips:
Bij Binnenzoet vind je prachtig behang dat op bestelling wordt gemaakt. Zo blijven er geen restproducten over. De printjes zijn fantastisch, heel leuk om even te bekijken!

Annemarie is Duurzame Kinderkamerstylist. En dat staat garant voor adviezen voor de kinderkamer die je met een gerust hart kunt opvolgen. Veel kringloop, recycle en duurzame materialen. Tijdloos, praktisch en toch helemaal van nu. Fijne tip als je de kinderkamer onder handen gaat nemen.

Heel mooi adres voor op maat gemaakte gordijnen is Fijngordijn.nl, en voor kinderkamers Fijnkindergordijn.nl. De stoffen die ze hier hebben zijn echt zó mooi, de kwaliteit spat ervan af. Ook een tip dus om te onthouden.

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)