arty-shock.nl

Kunst met een Knipoog

Bij Arty Shock zijn ze dol op mooie dingen en geloven ze oprecht dat je het leven niet te serieus moet nemen! Daarom is het hun missie om de wereld een beetje extra vrolijkheid te brengen met prachtige kunst mèt een knipoog. Zoals de Oude Meesters collectie, met o.a. het meisje van Vermeer met een pistool of bellenblaas in haar handen of een portret van Willem van Oranje met een kekke zonnebril op. Naast de oude meesters biedt Arty-Shock ook een Surreal collectie, waarin vliegende walvissen en pianospelende zebra's figureren in dromerige landschappen. Leuk voor de kinderkamer! Alle Arty-Shock eye-catchers zijn verkrijgbaar op plexiglas (glanzend) of dibond (mat). Je muren zijn er dol op! Last but not least heeft Arty-shock speciaal voor alle thuiswerkers een speciale typografische postercollectie ontwikkeld. Veel kijkplezier!

blog

Met een vleugje humor kom je prima door Blue Monday

Januari is nou niet bepaald de meest sprankelende maand, en met de huidige maatregelen is het soms best moeilijk om positief te blijven en lichtpuntjes te vinden. En dan staat óók nog eens de beruchte Blue Monday voor de deur. Hoogste tijd dus voor een flinke dosis humor en blijmakers om die januari dip te vergeten!

 

Move over Blue Monday! Zeg het met deze grappige kaart van Anniewiththebamboo
Move over Blue Monday! Zeg het met deze grappige kaart van Anniewiththebamboo

Bloemen houden van mensen! En wij houden van bloemen, we worden altijd heel erg blij van een flinke bos of een paar mooie takken in een vaas. Deze vaas heeft een leuk extraatje, namelijk een dubbele bodem. Daar kun je dus een leuk, grappig of gek item zetten en dan lijkt het net alsof het in de vaas zit. Geinig toch. Speaking of geinig, deze Tittie ketting van glanzend glazuur en gouden tepels tovert toch meteen een glimlach op je gezicht. We hebben nu al binnenpretjes van de vragende en verbaasde blikken die we krijgen als we deze tits on a necklace dragen!

Tietjes aan je ketting
Tietjes aan je ketting

Oké, sad times are over met deze lieve, zachte, vrolijke vrienden van Cute Stuff. En zeg nou niet dat het alleen voor kinderen is, want wie kan zo’n schattig snoetje met van die roze wangetjes nou weerstaan. Ook klein, maar fijn en een instant afleiding van je slechte humeur zijn deze sushi gelpennen. Maar wees gewaarschuwd, je zou er wel eens een dringende behoefte aan eh, sushi van kunnen krijgen. 

Hier word je toch meteen vrolijk van
Hier word je toch meteen vrolijk van

Mogen wij u voorstellen: Girl with the pearl earring meets Girl with the golden gun. Heiligschennis? Mwah, wij kunnen echt wel om lachen om deze poster, net als om die Boyz in the hood. Geeft je serieuze grote mensen woning een lekkere knipoog en het levert je gegarandeerd gespreksstof op als je (straks weer) bezoek krijgt. Kun je meteen de kunstkennis van je gasten testen.

Beetje humor aan de muur voor een vette knipoog
Beetje humor aan de muur voor een vette knipoog

Heb je ‘m al eens voorbij zien komen, deze zandvorm drol? Dat wordt echt lachen, gieren, brullen op het strand. Stiekem zanddrollen bij de handdoek van iemand anders leggen, of een drollenspoor maken. Van zand, wel te verstaan! Ook leuk om in de zandbak thuis te gebruiken of met kinetic sand.

Gelukkig is het leven niet zo zwart wit als deze lampen. Misschien wel dankzij deze lampen! Een konijn dat zijn best doet zich te verstoppen op jouw werktafel, daar moet je toch wel om lachen. Wij moesten in ieder geval meteen denken aan onze kinderen die zich o zo goed verstopt hadden en absoluut niet te vinden waren, achter de plant….En die gouden poot met veren, makes you think. Is het een struisvogel, is het een pluizige bloem? Ha, je was afgeleid! Zeg maar dag tegen sombere gedachten!

Humor en vrolijkheid kun je ook in je kleding terugvinden. Wij merken zelf ook dat een beetje kleur in je outfit goed is voor je humeur. Zo is onze huidige favoriet de Red Snapper van Pom-Amsterdam. Heerlijk zacht en in twee kleuren roze! Maar één kledingstuk waarmee je je helemaal kunt uitleven, zijn sokken. Je kunt je sokken helemaal afstemmen op je state of mind, zeker met deze set van Doiy Design. 

Mocht het allemaal niet lukken en is de humor ver te zoeken, wees dan niet zo streng voor jezelf. Stuur je beste vriendin een tietenkaart, bestel vast een glaasje drinken voor jullie beiden en plan een corona-proof Netflix comedy-avond. Het wordt vanzelf beter.

 

Perfecte prank!
Perfecte prank!
Vrolijkheid op je bureau
Vrolijkheid op je bureau
Liever een bodemloze prosecco of sokken met humor?
Liever een bodemloze prosecco of sokken met humor?

meer blogs van arty-shock.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)