1260shop.nl

Handgemaakt keramiek uit Utrecht

O, dit is zo'n leuk adresje! Zit bij ons op de werkplek en wat ís het leuk om bij ze naar binnen te gluren (en ja - dat doen we dan ook regelmatig). 1260shop.nl is het collectief van verschillende Utrechtse ontwerpers, die onder de naam TWAALF ZESTIG het mooiste keramiek maken. En yes we lóóóve keramiek! Prachtige kopjes, mooie borden, indrukwekkende vazen en originele sieraden. Bekijk ze zelf eens. En wat zo leuk is... Bij deze gezellige creatievelingen kun je zelf ook de handen uit de mouwen steken: denk Patrick Swayze. Word ook een designer, ontwerp én maak je eigen keramiek, in een korte workshop of een meerdaagse cursus in Utrecht. Deze zomer organiseren ze zelfs een summerschool. Te gek! Keramiek collectief TWAALF ZESTIG bestaat momenteel uit Lisanne van Zanten, Natasja Schrijvers, Ineke van der Werff, Charly Bushoff en Frank van Os.

blog

3x leuke lente-workshops!

Met dit ontzettend fijne lenteweer van afgelopen weekend krijgen wij meteen zin om onze handen uit de mouwen te steken en lekker dingen te doen! Of dat nou het klussen van je huis is, of een heerlijke taart bakken. Weet je nou niet zo goed wat je wil doen, maar jeuken je handen wel? Doe dan mee aan een leuke workshop! Extra gezellig om te doen met je vriendinnen! Hier een paar tips voor leuke lente-workshops:

Wat een vrolijke boel!
Wat een vrolijke boel!

Je eigen keramiek ontwerpen én maken, hoe leuk is dat? De Utrechtse keramiekmakers van 1260shop.nl maken mooiste, fijnste en grappigste bordjes, kopjes, vazen en zelfs sieraden! Nu wil je die het liefst allemaal mee naar huis nemen (net als wij) en is het een hele opgave om te kiezen tussen al dat leuks. Je kunt ook je servies helemaal naar jouw smaak brengen door het zelf te maken tijdens een workshop. Ook geen keuzestress meer! :) Verwacht veel lachen gieren brullen tijdens de workshop met de dames van Twaalf Zestig!
 
Echt zin om naar buiten te gaan en jezelf even helemaal los te schudden? Volg dan de workshop van robinhoop.nl. Robin weet alles van hoelahoepen en zorgt dat je er in no time een kei in wordt. Naast het lekker losschudden van alle eventuele stress en zorgen is hoelahoepen ook nog eens heel goed voor een slanke taille en sterke buik- en bilspieren. Eerlijk is eerlijk; dat willen we allemaal wel! Dus kom van die bank af en ga gezellig met je vriendinnen een potje hoelahoepen!
 
Als laatst voor de creatievelingen onder ons; de workshop illustreren met aquarel. Klinkt makkelijker dan het is, maar als je het eenmaal onder de knie hebt ben je een ware kunstenaar! Karlijn van Liefskarlijn.nl leert je werken met verschillende technieken en kleurcombinaties zodat je uiteindelijk prachtige illustraties hebt gemaakt. Denk aan een mooie vaas met bloemen, een cactus of vlindertjes. Met je eigen creativiteit en wat hulp van karlijn ga je naar huis met je zelfgemaakte toffe illustratie!

Swing that body!
Swing that body!
Hoe leuk zijn deze illustraties!
Hoe leuk zijn deze illustraties!
Wat een vrolijke boel!
Wat een vrolijke boel!

meer blogs van 1260shop.nl

reacties op deze webshop (1)

15 juni 2018
Miriam
Wat een leuk idee keramiek workshop hoe kan ik groep van vier opgeven Wanneer mogelijk Groet miriam
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)