Workshops in de Flavourites Studio

Zin om iets nieuws te leren? Vanaf de zomer van '18 vinden er regelmatig leuke workshops - selected by Flavourites - plaats in de studio van Flavourites. Van handlettering tot fotografie. Check de onderstaande data en kom langs!

 

Zaterdag 25 augustus: Workshop Handlettering door Handletters.nl.

In deze basisworkshop leert Mirjam de Boer je met welke methodes je letters kunt gaan tekenen. Maar mischien nog wel veel leuker, hoe je zelf letters kunt verzinnen! Mirjam neemt je mee en laat je kijken naar de letters. Een kwestie van spelen en schetsen! Na ruimt 2 uur kun je al een stuk of 6-7 verschillende lettertypes tekenen. Zeker weten dat je daarna gelijk verder kunt om een verjaardagskaart te maken of een mooie quote te gaan letteren. Soms, als er tijd over is sluit Mirjam af met het maken van een boodschappenbriefje (zie hier toffe voorbeelden!). Bij de workshop ontvang je een handig boekje met ideeën, suggesties en inspiratie.

Wil je ook meedoen? Neem je vriendinnen mee (denk: vrijgezellenuitje! Vriendinnendag! Lekker-een-dagje-zonder-de kids-dag! Me-time! Nazomeren!) en kies uit het ochtend- of middagprogramma. De kosten bedragen € 40,- p.p. Mail Mirjam via workshop@handletters.nl om je aan te melden, en zij laat weten of er nog plek beschikbaar is. Yay!

 

 

 

Woensdag 29 augustus: Workshop productfotografie door Mylucie.com (klik op het linkje voor meer info of om je in te schrijven).

Woensdag 10 oktober: Workshop productfotografie door Mylucie.com (klik op het linkje voor meer info of om je in te schrijven).

Hoe maak je nu thuis mooie foto's van je producten voor je webshop, Instagram of blog?
Wil je ook:
- eens die goede foto's van je producten hebben met goede belichting;
- een voorraadje foto's maken voor Instagram, Facebook of je blog;
- je sfeerbeelden wilt hebben van je producten;
- je foto's wilt leren bewerken in Lightroom?

Lucie Beck van Mylucie.com is fotograaf en foodstylist. Ze heeft de 3e prijs in Londen gewonnen voor "Pink lady Food photographer of the Year 2018" in de categorie "Foodblogger" en was in 2017 genomineerd voor "Dutch Meet the blogger Rising Star award".  Lucie verzorgt de fotografie van webshops, restaurants en online (food)bedrijven.